mel@ni

Kategori: Nöje/aktiviteter

Vad händer i Västerås

Malmö Pride

Festivalprogram 2018 nu släppt på malmopride.com/#program2018

 

PridePoolParty på Högevall

Det gäller i Lund för en gångs skull...hehe Mer PridePoolParty på Högevall

Malmö idag

Från Malmö

After work på Västra Station med NG

Det gäller i Malmö. 

 

 

After work på Västra Station

 

Den 16 maj ses vi på Västra Station! 

Nöjesguiden och Västra Station bjuder in till after work. Vi utlovar skön musik, kall dryck, tilltugg och den bästa stämningen! 

Osa här. 

Vi ses!

Från Ängeholm

Vad händer i Malmö

Barcelona & hitta rätt hotell.

Ni vet jag ska åka till Barcelona nästa vecka. Jag brukar göra så här med mina resor: Jag väljer en billig boende om det blir mycket sightseeing, för att jag kommer inte vara på boenden hela tiden. Men denna gången vill jag inte göra en stor grej av det, och jag vill inte åka runt i Barcelona.

Jag vill bara ta det lugnt, hänga lite i stan, se kända byggnader (Barceloneta, La Rambla, Tibidabo, Picassomuseet), äta gott, sola och bada, träna yoga på stranden. That's what I like!

 

 

 

 

 

Nu har jag kollat upp alla hotell och boende i Barcelona. Det tog mig en dag. Hotell och boende är tyvärr dyrt i Barcelona, ett standard 3-stjärnigt hotell kostar minst 800 kr per natt och utan frukost. Men det finns vandrarhem med billigt och bekvämt boende. 

Jag har valt Hotel Barcelona Condal Mar, managed by Meliá denna gången. Ett 4-stjärnigt hotell med utomhuspool på takterrass med utsikt över Barcelona. Hotellet har också ångbastu och ett gym. Men jag kommer bara utnyttja utomhuspool och ångbastu. Det tar 11 min till stranden (gå), och frukostbuffén ser bra. 

Hotellet ligger lite utanför stan men det går att ta sig dit med Metro. Paris har världens svåraste metrosystem. Om jag kan åka runt med metro i Paris utan problem, då ska jag kunna åka alla metro/tunnelbanor i hela världen utan några problem...haha..

 

Bilder från tripadvisor.se.

 

 

 

 

 

Jag ska ta en lång frukost, sen en dopp i utomhuspool med utsikt över Barcelona. Och sola, bada, meditera och träna yoga på stranden. - Det här är livet!

 

 

 

 

 

 

Jag har valt en standard rum på 22 kvm med utsikt mot staden, inkl.. kostnadsfri avbokning, wifi och frukostbuffé för två dagar. Det kostat 2450 kr men jag har använt en rabattkod med 10 % rabatt på hotels.comNotan blev 2227,16 kr istället. Jag är jättenöjd med hotellet.

De flesta 3-stjärn hotell i Barcelona är inte billigare, de kostar ungefär lika mycket som mitt hotell och utan frukost.

*hotels.com erbjuder alltid 10%-rabattkod, men rabattkoden gäller inte alla hotell och boende. Det går inte att kombineras köpet med Refunder heller. Det är bättre att utnyttja 10 %-rabattkod på hotels.com, för att man får bara 6 % återbäring från Refunder. 

 

 

 

 

Kosläpp