mel@ni

Kategori: Nöje/aktiviteter

Workshop på Mirum galleria

 

Bolibompa kommer till Malmö!

*Ett tips från My. Det låter kul om man har barn.

 

Nu kan du äntligen få träffa Bolibompdraken och Radioapan när SVT Melodifestivalen kommer till Malmö.
Kom och sjung och dansa med i en show med Draken, Ayla och David. Eventet är helt gratis och det är fritt fram för alla, barn som vuxna, att komma och titta! Mer om
Bolibompa kommer till Malmö 17/2.

 

 

Saluhallen Lund idag

Det fanns lite provsmakningar och jag åt fisksoppan till lunchen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad händer i Malmö

 

 Skridskoåkning är gratis.

 

 

 

Barn brukar få gratis frukt.

 

Min favorit te

Paris är precis som Sverige och har sina reor. Jag ska åka till Paris i slutet av februari men jag ska köpa massa saker med mig hem. Det går inte att ta med maracons sig hem heller, dem går alltid sönder.

 

 

 

Men jag kommer definitivt köpa lite kusmi te. Jag såg Tehuset Java i Lund har Kusmi Doll set för 299 kr, men Doll set kostar bara 155 kr i Paris. Jag hoppas de har kvar dessa Doll set tills jag åker till Paris.

 

 

Jag har en liten samling med Kusmi-brukar. 

 

 

 

Min favorit te

 

Har bokat...

Jag har nu bokat bord på Grand Hotel Lund. Det blir dyrt om vi inte dyker upp hehe....

Skaldjursbuffé på Grand Hôtel

Det är några år sedan vi åt skaldjursbuffé på Grand Hotel i Lund. Ja, vi ska dit i år och och jag ser verkligen fram emot skaldjursbuffén =).

 

Skaldjursbuffé på Grand Hotel Lund 22-24/3

Provsmakningen idag

Provsmakning hos Findus gick jättebra. Det var jätteintressant och vi fick provsmaka massa rätter, fick även fika i efterhand. 

 

Findus huvudkontor i Västra hamnen 

 

 

 

 

Fick två biobiljetter och två produktcheckar som tack =). Tack Findus!!! *Jag har inte alltid älskat Findus, men man ska vara tacksam för det man har och det man får.*.

 

Svansjön | Malmö Live

Handling: En ond trollkarl har förtrollat unga kvinnor till svanar och håller dem fångna vid en sjö. På nätterna får de tillbaka sin mänskliga gestalt. Den unge prinsen Siegfried förälskar sig i en vacker svan. Vad prinsen inte vet är att svanen egentligen är en förtrollad prinsessa vid namn Odette. Svansjön är en tidlös klassiker som tilltalar alla generationer. 

 

 

 

 

 

Det var nästan fullsatt ikväll. Konserthuset var jättefint, folk kom uppklädda, det var mycket bra stämning. Det fanns inga skrikande ungarna haha...

Det var väldigt speciell, balett var otroligt vackert att se på. Det var en mycket vacker föreställning med fantastiska dansare. 

Balett påminner mig om opera och teater. Det tar alltid en stund innan man kommer in i föreställningen. Antingen hatar man teater/opera/balett eller så älskar man teater/opera/balett.

Malmö Live har ofta nöje och föreställningar med fri entré =).

 

Fick bra platser ikväll. 

 

Söndag med nöje

Jag är lite intresserad idag för att jag ska se Svansjön på Malmö live, ryska nationalbaletten från Moskva. Jag vill också hinna med andra saker innan baletten. Vi får se...

Ha en trevlig söndag mina läsare!//