mel@ni

Kategori: Nöje/aktiviteter

Hur hittar man billigaste flyg inom Europa???

Jag gillar åka iväg under våren och hösten. Flyg plus hotell under lågsäsong (sept - feb) är betydlig biligare än högsäsong. Jag slipper även värme och turister. 

 

Flyg tur och retur 

Just nu har norwegian.com "Flyg från 199:- enkel resa". Det är NU du ska boka dina resor. Se till att beställa dina resor i god tid.

Jag brukar ge mig själv en enkel weekend som födelsedagspresent. Ni vet jag älskar Paris haha..Har precis beställt flyg, tur och retur till Paris, fick betala 603 kr - Under 1000 kr inom Europa är en jäxla bra deal! Att åka inom Europa är biligare än att åka till Stockholm, men det gäller bara för oss som bo i Skåne!? Jag ska åka i slutet av februari 2018. 

 

 

 

Jag sket i avbeställningskydd, det kostade 110 kr. Jag betalat med swish och slapp betala 12 kr för kortavgift. Jag har sparat in 130 kr. 

Jag väljer aldrig avbeställningskydd inom Europa. För att avbeställningskydd ingår och är gratis för mig/dig som är Swedbankskund. *För att avbeställningsskyddet ska gälla måste resan kosta minst 1 000 kronor, exklusive skatter och avgifter. Resan ska påbörjas inom Norden. Mer om avbeställningskydd. 

Avbeställningskydd från Swedbank gäller inte mitt köp eftersom köpet är under 1000 kr, men jag skiter i vilket. Jag har aldrig haft behov av avbeställningskydd inom Europa. Jag har också en hemförsäkring, jag tror avbeställningskydd ingår också i hemförsäkringen men jag är inte 100 på det. *Avbeställningskydd är onödigt för en weekendresa men skyddet är bra att ha om det gäller en långresa. 

 

 

 

 

 

Mariestads klädbytardag 7 oktober

Hållbar mat nu och i framtiden med Orkla Foods den 11/10

‪Den 11/10 kl. 11.30-13 anordnar Orkla Foods‪.en fokusgrupp (+lunch) med tema "Hållbar mat nu och i framtiden". Som tack för medverkan får du en smakfull goodiebag fylld med goda matupplevelser. Det gäller personer mellan 20 - 30 år med intresse för hur dina matvanor påverkar omvärlden, miljön och klimatet. 

Fokusgruppen håller förmodligen i Malmö vid Västra Hamnen...MYYYYY!

 

SFs medlemskväll ikväll

Mycket folk ikväll, fick gratis popcorn och läsk (Cola Zero, Cola och mineralvatten). Filmen var så där men kvällen var bra =).

Fick veta ikväll var bioklubbens sista medlemskväll,  där SF bjuder på en film, gratis popcorn och läsk. Jag vet inte varför, men alla vet SF har alltid varit snålt. 

Glöm inte SFs medlemskväll imorgon

I morgon kl 18.00, en exklusiv förhandsvisning av Vilken jävla cirkus, Helena Bergströms nya romantiska komedi. Dessutom bjuder SF dig på popcorn och dryck till filmen. Efter visningen kommer du dessutom att ha möjlighet att livechatta med Helena Bergström, via SF Bios Facebook.

Jag fick två biljetter till medlemskvällen och vi ska dit!!! Jag ser bara fram emot gratis popcorn och dryck. Jag tror inte "Vilken jävla cirkus" är en bra film. Jag vill hellre se "Borg" med Shia LaBeouf. >> Valkommen-till-var-stora-medlemskvall/?utm_campaign=Medlemskväll+

Malmö Opera: Koll på Lakmé - Öppen publikträff den 30 sept

Premiären närmar sig och därmed är det dags för öppen publikträff. Möt team och artister ur Lakmé lördagen den 30 september kl 13.00 - ca 13.45 på stora scenen. Det bjuds såklart också på musikaliska smakprov. Fri entré!

Mer om Öppen publikträff den 30 sept

Vecka 39

Babyshower med Lindex, gäller Örebro och Malmö den 28 september

Alla som kommer till eventet får en goodiebag. Lindex bjuder på dryck och tilltugg. Under eventet har du dessutom 20 % rabatt på hela Lindex sortiment. lindexbabyshower.se

 

Hemmakväll Lösgodisets dag

Lördagen den 30/9 firar Hemmakväll Lösgodisets dag med fina erbjudanden i sina butiker. Bl.a får du en godishandduk utan kostnad när du handlar lösgodis. losgodisetsdag.se/erbjudanden/

 

Matbutiker & nätbutiker

Det händer inte så mycket här förutom ICA Kvantum har rotfrukter för 2,90 kr per kg, det är bra pris. Jag ska hämta min beställning imorgon, ett halvt lamm hos Coop. Jag väntar även på några nätbeställningar,

 

 

 

 

 

Mirum gallerias klubbskväll 28/9

 Lindahls bjuder på kaffe. Roland, Lasse och Ottilia står för musiken, vår maskot Sigge bjuder alla barnen på godis och Kungsgårdsskolan bjuder på ansiktsmålning. Du får även en snygg shoppingkasse med dig hem! 
Om du inte redan är medlem, skicka SMS med texten MIRUM till 71181

Läs mer på www.mirumgalleria.se

Skördefest i Stadsparken idag

En riktig toppendag, så mycket folk, fanns provsmakningar, glada människor, fanns mycket att se och göra. 

My, varför kom du & ungarna inte hit idag?????

 

 

 

 

 

Har röstat, fick en tygpåse som tack!

 

 

 

 

 

Provsmakningar

 

 

 

 

 

 

Min dag

Det har varit segt med arbetsdagen. VIi har inte haft så mycket att göra på jobbet. 

 

 

 

 

Idag bjöd någon på tårta

 

 

 

 

 

Malmstens ostronfrossan hade premiär idag och det var sjukt mycket folk idag. Jag tog 12 ostron plus en lättöl för 150 kr, ostronen var supergott. 

 

 

 

 

 

Att plocka svamp är trevligt, roligast blir det förstås om man lyckas få med sig matsvampar hem. Jag fick ungefär 2 kg ängschampinjoner idag. Jag ska laga en god lammgryta med mina ängschampinjoner, nu på söndag =).

 

 

 

 

 

 

Stora Coop idag med smakprovningar!