mel@ni

Kategori: Nöje/aktiviteter

Sf Anytime

Jag har fått en rabattkod som ger 75% rabatt på en valfri hyrfilm! Jag har valt filmen Once Upon A Time In Hollywood. Det blev 10.25 kr (ord.pris 49 kr) - med 75 % rabatt på en valfri hyrfilm och 2 kr inkommande återbäring från Refunder. 

 

 

Jag såg aldrig denna filmen på bio. Filmen är fortfarande rätt så ny. Jag ska den ikväll på hotellet. 

 

The Gentlemen

Igår såg jag filmen "The Gentlemen".  

Handling: Mickey Pearson (McConaughey) har skapat ett mycket lönsamt marijuanaimperium i London. När ryktet sprids att Pearson vill sälja sin lukrativa verksamhet till högstbjudande sparkar det igång intriger, planer, mutor och utpressning.

Regi: Guy Ritchie, med bl a Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Colin Farrell, Hugh Grant. Actionkomedin har sverigepremiär 26 februari. 

Bildresultat för the gentlemen

 

Kommentar: Det är en rörig film med en komplicerad handling, men det är också en rolig gangsterfilm som bjuder på många skratt. Det gäller att hänga med i svängarna. Jag är imponerad av skådespelarnas engagemang. Jag vill se filmen igen så fort den är slut. För att kunna förstå filmen måste jag se den två gånger. "The Gentlemen" är den absolut bästa filmen jag har sett hittills under 2020. 

Betyg: 5 av 5

Bildresultat för the gentlemen

 

 

 

 

 

 

biljetter till förhandsvisning

Förra veckan hämtade jag ut biljetter till förhandsvisning av "The gentlemen". Alla som köade fick nog inte biljetter men jag fick i alla två biljetter. 

 

 

Alla som stod i kön fick choklad =). 

 

 

 

 

 

burlov center

Idag åkte jag till Burlöv Center, ett jättefint köpcentrum i Arlöv i Burlövs kommun. 

 

 

Gratis produktprover från Apotek Hjärtat.

 

 

Ett butikserbjudande från ICA Maxi Burlöv.

 

 

Ett butikserbjudande från Kicks. 

Helsingborg

Prova gratis hinderbana för hela familjen. Ingen anmälan krävs, det är bara dyka upp. 

goteborg

Nu har jag bokat en övernattning på Gothia Towers Hotel via Ticket. Jag har valt en standard rum för två personer. Övernattningen har kostat 1349 kr, men presentkortet täckte hela summan =). Ja, jag ska åka på spa i början av april.

 

 

 

Jag har fel. Jag har sparat ihop presentkort till ett värde av 1400 kr, inte 1300 kr =).

 

 

 

 

 

The Gentlemen av Guy Ritchies

MovieZine och Scanbox bjuder in dig och en vän till en förhandsvisning av Guy Ritchies "The Gentlemen" i Stockholm! Visningen är öppen för medlemmar på MovieZine (Registrera dig härmedlemskap är gratis). För att boka biljetter behöver du ange din profillänk i nästa steg:
När: Torsdag 20 februari klockan 18:00 (insläpp från 17:45)
Bildresultat för movie
 

En toppen dag

Våren och solen har kommit fram. Jag känner mig full av energi =). Idag har jag putsat fönsterna, städat hemmet och gjort yoga. 

 

 

Jag åt också årets första semla. Jag tog en mjölkfritt semla med kokosgrädde. *Jag fick ju en gratis semla från semlogram. 

Spapaket

Jag skulle vilja unna mig en spaweekend under våren! Men Ticket har inga spaweekends erbjudanden. Med andra ord, helt värdelösa erbjudanden.

Jag har kollat upp hotell-priserna. Jag kan boka en övernattning på Gothia Towers via Ticketett fyrstjärnigt hotell i centrala Göteborg. Som hotellgäst på Gothia Towers får man ett bättre pris på spa på Upper HouseUpper House är ett femstjärnigt systerhotell till Gothia Towers, med en restaurang med en Michelins stjärna och ett spa. 

En övernattning på Gothia Towers kostar ungefär 2o00 kr i snitt för två personer men jag kan få en övernattning för 1400 kr i början av april. Jag betalar då bara för maten, spapaketet och transporten men inte för övernattningen. 

 

 

 

Jag väljer nog spapaket Experience Small, 795:-/person måndag-torsdag. I priset ingår den utanpåhängande champagnepoolen, hamam, bastur, djungeldusch och en relaxavdelning där man kan koppla av och njuta av utsikten. Jag gillar champagnepoolen”. Det är en bassäng som hänger på fasaden i ett hörn på 19:e våningen.

Bildresultat för champagnepoolen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vackraste man ?

Robert Pattinson är världens vackraste man – i alla fall enligt plastikkirurgen Julian De Silva från London och Aftonbladet. Jag tycker Robert Pattinson ser bra ut men jag håller verkligen inte med om Pattinson är världens vackraste man. Man ska aldrig lita på plastikkirurger. 

 

 

Jag tycker Henry Cavill är hetare Pattinson, men smaken är ju som baken.

..