mel@ni

Kategori: Nöje/aktiviteter

en ny vecka

Nu är det dax för en ny vecka! Tyvärr har jag ingenting att se fram emot i veckan...haha.. Det blåser fortfarande ordentligt över Lund.

 Semlogram startade igen idag och Patisseriet Lund är med i kampanjen, men jag vill ha en semla i slutet av veckan. 

 

 

 

Lunds konsthall har en ny utställning på G.

Bildresultat för utställningen Sammy Baloji

oscarsgalan 2020

Jag såg Oscarsgalan igår. Ni missade ingenting. Årets Oscarsgala var det absolut tråkigaste och mest ointressanta att kolla på. 

Oscarsgalan påminner mig om en religiös sekt med zombieliknande sektmedlemmar (kändisar)....haha..

Bildresultat för oscar 2020

bion

Såg Bad Boys for Life ikväll. Den tredje filmen om poliserna Mike Lowrey (Will Smith) och Marcus Burnett (Martin Lawrence).

Jag gillar Will Smith och Martin Lawrence. De kombinerar varandra bra, en rolig och underhållande action rulle för stunden utan politisk propaganda. Betyg: 3/5

Bildresultat för bad boys for life 2020

 

 

Jag har räknat ut att jag kommer att gå på bio ungefär 1-2 gånger i månaden. Och då har jag räknat in filmer jag vill se och förhandvisningar från Filmstaden  =). Hur ofta går du/ni på bio?

 

 

 

 

 

 

 

Movies

Jag ska se filmen Bad Boys For Life imorgon. Biofilmen kostade 135 kr men jag betalade med en fribiljett. Jag har 6 fribiljetter kvar. 

Det är dyrt att gå på bio men som guldmedlem har du möjlighet att gå på Filmstadens förhandsvisningar. Filmstaden har två förhandsvisningar under februari månad - dramat "Min pappa Marianne, och "The Gentlemen" för dig som är guldmedlem. 

Jag vill se "The Gentlemen" för att filmen har fått bra betyg. Däremot vill jag inte se filmen "Min pappa Marianne". Det är en jävla SJW propaganda film. Vem fan vill se en jävla präst blir en transperson???? Det räcker med att titta på Bruce Jenner för att bli äcklad. Vilken rutten jävla människa HAN är ...

Bildresultat för bruce jenner

Nordstan

Nordstan bjuder på Alla Hjärtans Vecka med olika aktiviteter 8-15/2 - ProgramBildresultat för heart

 

GoteborgsOperan och februarilovet

Öppet hus på februarilovet, en dag för hela familjen med fri entré! 

Se en föreställning, kika in på en repetition, bli regisserad, lyssna på kärlekssånger, klä ut dig i teaterkostymer, gå en guidad tur bakom kulisserna och ta del av mängder av andra aktiviteter. Alla programpunkter har fri entré (begränsat antal platser). Till vissa behöver du biljett för att kunna delta, max 4 biljetter/person - sv.opera.se/forestallningar/oppet-hus-pa-februarilovet-2019-2020/

 

Bildresultat för hjärta

 

Idag

Jag beställde en flaska arganolja från ahlens.se, och paketet kom idag.  

 

 

 

Mycket folk på Dick Harrison bokrelease. Det var en trevlig och givande kväll med både skratt, och meningsfulla samtal. 

 

Tilltugg och bubblor.

Vardagsnöjen

December & januari har varit en jobbig och tråkig periodNu har nöjen börjat dyka upp =). 

Denna veckan ska jag gå på bio och se filmen "Bad boy for life". Att se de senaste filmerna på bio är en speciell upplevelse. Jag har gratis Netflix, men att titta på film eller serier via en streamingtjänst ger inte samma upplevelse

Bildresultat för

 

 

Mensen slutar imorgon och jag kan gå tillbaka till min yogaskola =).

Relaterad bild

 

Jag ska gå på bokrelease av Dick Harrisons nya bok på Akademibokhandeln nästa vecka! De bjuder också på dryck och tilltugg under författarprat.

Jag ska också klippa upp håret och gå på Nespresso masterclass nästa torsdag. Det finns rätt många nöjen att välja på under februari.

 

Vad händer i Lund

Bokrelease av "Sveriges medeltid" av Dick Harrison. I samarbete med förlaget Historiska Media bjuder Akademibokhandeln på författarsprat och mingel med dryck med tilltugg. Plats: Lund Stortorget Tid: Onsdag 5 februari kl 19:00

Jag har anmält mig till bokreleasen 

 

Nu på lördag bjuder ICA Kvantum Mobilia Lund alla på tårta! ðŸ° Och dessutom väntar massa annat kul för både stora och små i butik. Välkommen! 

Relaterad bild

Lissabon

Jag vill åka till Lissabon i år, huvudstad i Portugal.

Bildresultat för Lissabon

 

 

Jag har Tickets presentkort laddat med 1300 kr. Men resor till Lissabon med Ticket är dyrt och de har dåligt hotellutbud. Jag gillar inte charterresor all inclusive heller.

Det är därför jag har slutat spara Tickets presentkort. Jag måste tänka på saken, ska jag spara fler Tickets presentkort till semestern eller tar en annan resa.

Bildresultat för flygplan kraschar iran