mel@ni

Kategori: Nöje/aktiviteter

Helsingborg

Gränbystadens äggsjakt

Jag gillar äggjakt.

 

https://granbystaden.se/artikel/paskaggsjakt

Delta i Gränbystadens påskäggsjakt och ta chansen att vinna ett presentkort värt 1000 kr.
Ta en flyer vid brevlådan i södra delen av gallerian och leta sedan efter påskäggen på golvet. Varje påskägg har en bokstav som tillsammans bildar ett ord. När du är klar lägger du flyern i brevlådan. Påskäggsjakten pågår 12-21 april 2019 med tre vinnare.

Bildresultat för ägg påsk

Lund på fredag

Tisdag

 Man kan tyvärr inte lägga till bakgrundsmusik här på bloggen, det är synd. Jag lyssnar faktiskt på Britney Spears - Baby One More Time just nu haha..

 

Den här veckan

Det händer inte så mycket här. Jag har mysoreklass imorgon och ledd klass i Malmö på söndag. Jag vill också se Andy Warhol 1968 (utställning) på Moderna Museet Malmö på söndag.

Den berömda ko-tapeten är också med.

Relaterad bild

 

Filmtips American Psycho

Varning för starka bilder. 

 

 

Inga bra filmer på tv idag. Jag ska se American Psycho (2000) på Nexflix istället. Filmen handlar om Patrick Bateman (Christian Bale), en rik snygg och välutbildad börsmäklare. Under ytan är Bateman en fulländad pyskopat som mördar, torterar, knarkar och utnyttjar folk. Han är narcissistisk och lider av stort självförakt. Filmen är baserad på en roman skriven av Bret Easton Ellis. 

För många är American Psycho eotäck, våldsam och skrämmande film! Men American Psycho är också en mörk film med dolda budskap - En tillvaro präglad av djupa sociala orättvisor. 

Och My tittar på Sabrina hahahahaha..

 

Patrick Bateman är min favorit psykopat på film =).

- Bret Easton Ellis, American Psycho

Ingen fara, det är bara ketchup!!!?? *ASG*. 

Ute idag

Har plockat lite blommor.

 

 

Denna veckan har ÖoB påskfjädrar för 5 kr/st men de har fan bara SVARTA påskfjädrar och några vita påskfjädrar. Vem köper svarta påskfjädrar?????

 

 

Deet blev en KFC meal för 39 kr. Maten var bra och bättre än Happy meal! Happy meal för 39 kr är inte prisvärt. 

 

 

Har köpt tennisbollar för 20 kr och fått en rabattkupong på köpet. Va fan 10 % rabatt är ingenting. 

Nordnet

Malmömorgon

Påskpyssel Malmö

Påskpyssel på The Mill Bar i Malmö. Kul för barn.

Information

 

Alla är välkomna - barn och pysselsugna vuxna, hotellgäster, grannar och kompisar! Vi kommer att bygga upp ett riktigt pyssel-bonanza i The Mill Bar, dit alla är välkomna att komma och låta kreativiteten flöda. Dessutom bjuder vi på mumsigt, påskigt godis och självklart även påskmust! Det är alldeles gratis, det enda du behöver ta med dig är ett glatt humör.

 

Psst... det finns även chans att vinna roliga och fina priser under eftermiddagen!