mel@ni

Kategori: Nöje/aktiviteter

Kultur & noje

Malmö Opera erbjöds lite rabatter på Black Friday. Jag har fått en biljett till Snödrottningen för 125 kr,               ord.pris 250 kr.

Jag gillar Malmö Live konserthus, men Malmö Opera är väldigt speciell. Operahuset har en fantastisk arkitektur och en magnifik foajé. Det är alltid roligt att  på Malmö Opera!

Jag går på teater/opera/musical ungefär 2 gånger per år och besöker konstmuseet minst två gånger per årBiobesök och musikkonserter är inte ett måste, men det är lätt att hitta billiga biobiljetter idag. Jag älskar musik, teater, film, konst och andra kulturyttringar, men tillgång till kulturaktiviteter är tyvärr en klassfråga. 

 

 

Snödrottningen, årets julföreställning och opera.

Emporia

 

Emporias fina tradition är tillbaka🎅
Den 25 november klockan 11.00 utanför Clas Ohlson på plan 1, kör vi igång årets parad.
Vi får träffa allt från Minioner till mer klassiska Disneyfavoriter😍.

Julparaden besöker Emporia varje lördag och söndag fram till och med den 22/12. 
Tiderna är kl. 11.00, 14.00 och 16.00

Emporias julshow presenteras i samarbete med Crazy Feet, Zwing it dansskola och I do Entertainment💃

Julmys

JULMYS PÅ LÖDDE CENTRUM

Bio

Jag har lyckats samla ihop 7 st biobiljetter från olika erbjudanden. Dessa företagsbiobiljetter har tyvärr kort datum. Det är synd, dem gäller bara fram till september och oktober 2019. 

I år kan jag se två filmer. Jag ska se Nötknäpparen och de fyra världarna nu på söndag, då har jag inte något att göra. Årets julfilm är Aquaman men jag vet inte om jag vill den där filmen. Filmens trailer är tyvärr skitdåligt. Aquaman kommer förmodligen att bli en flopp. Jag kommer säga "vad var det jag sa". Men jag får se. Jag har ändå massa biobiljetter.

 

A

Saturday

Vi åt på Malmstens fisk & kök. 

 

Malmstens har alltid serverat god mat!

 

Vi var också på Lunds konsthall.

 

Vi tog varsin tomtelatte på Espresso house. Det blev bara 54 kr, det var ett erbjudande - 2 för 1 kupong. Tomtelatte var jättegod. Men jag har värsta ångest just nu. Fy, jag borde inte ha tagit den där latten igår. Fyfan, jag längtar inte till julmat heller! Vi kommer bli fetare än halvfet…HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

 

Nespresso Julkaffe & Malmo

Har provsmakat Nespresso julkaffe, tre olika kaffe med smak av Paris.

 

PRALINÉ är godaste. Intensitet 6 med Livantos som bas, ackompanjerad av rostad hasselnöt och söt karamell. En harmonisk blandning som för tankarna till kanderade mandlar....

 

 

Lite prover från Åhléns.

 

 

 

Jag tog en liten planka igår. Det blev 123 kr med 40 % rabatt på mat. Jag äter sällan kött men jag älskar Mando steakhouses planka, och deras lökringar är BÄST!!!!!

Lekia

Kul för barn!

 

Movembermatch Malmo

Jag förstår mig inte Hockey, jag ser aldrig pucken HAHA!!! 

NA-KD x Clarion

Göteborg har haft NA-KD x Clarion igår. Det var fullsatt, ca 560 personer kom för eventetoch det har inte gått så bra!

Jag läste många trängde sig före i kön och slogs etc. Jag anser inte att NA-KD har direkt gjort fel. Det fanns bara goodiebags och saker för 150 personer, och inte för 570 personer. Det var först till kvarn som gällde. Det var ett event, inte ett jäxla rave party.  

Vi ska gå på NA-KD x Clarion ikväll. Folk kommer att tränga sig före i kön och slåss om saker, det är bara så med Ghetto-folket 😂 🤣😂 🤣😂 🤣. Men vi måste våga säga ifrån när folk går över gränsen.

Jag blir nog inte ledsen om jag inte få något ikväll, men jag kommer bli förbannad om någon slår en, då får man slå tillbaka ðŸ˜‚ 🤣😂 🤣😂 🤣😂 🤣😂 🤣😂 🤣. 

Vegetarisk knytkalas

Min yogaskola ska ha ett vegetarisk knytkalas vid jul, det låter bättre än vanlig julbord. Jag tänker bjuda på Quorn Vegan Panerade Pinnar eller Quorn Vegan Krispiga Burgare går med en god julsallad. Ni vet att vi har fått Quorn-checkar via Smartson, men jag kan hitta dessa produkter i Lund. Checken är giltig fram till 2 december. Jag hoppas min Coop får in dessa produkter innan december. Annars får jag bjuda på Quornfärs istället - jag har gott om Quornfärs!