mel@ni

Kategori: Nöje/aktiviteter

En toppen dag

Åt lunch på Triangeln. Jag åt mest plantbaserad mat, maten var god!

 

 

Kicks jultidning har kommit ut!

 

 

Sen var jag på spa på Four Gardens Spa (En bra erbjudande från letsdeal.se). Four Gardens Spa är mindre än Ystad Saltsjöbad, men spa-anläggningen är perfekt för en halv- eller heldag spa. Jag gillar deras jacuzzi och bastu. De har också en stor utomhuspool, men poolen är tillfälligt stängt. 

 

 

 

Vinterpoolen, såååååå kallt haha...

 

 

 

 

 

 

 

Jul i Nordstan

Julstämning är aldrig fel! Jul i Nordstan

Malmo

En ny vecka

Denna vecka ska jag storstäda hela huset, putsa fönster och rensa ut grejer inför julen. Jag ska gå på spa och hämta hem min gratis tårta. På söndag är det knytkalas med min yogaskola. Jag ska även gå på Moderna museet i Malmö. Ser verkligen fram emot söndag

 

 

Sunday

 Mycket folk idag och SF delat ut affischer. Jag såg Nötknäpparen och de fyra världarna.

 

 

 400 poäng mot en mellan kombo.

 

 

Nötknäpparen är en konstsaga från 1816. Det finns också Nötknäpparen i rysk balett som bygger på berättelsen. Jag har inte sett originalet, men jag har sett barnfilm som bygger på berättelsen. I den här versionen har man ändrat hela storyn. Jag gillar filmen, för att jag gilla sagor med lyckliga slut. Den här filmen passar dig om du inte bry sig om originalet. 

 

 

 

Min beställning från apotea.se har kommit!

En bra dag

I dag har det varit en bra dag. Har ätit en nygräddad våffla på 1959 Gelateria. 

 

 

Har spenderat 1,5 timmar i gymmet.

 

 

Jag såg också filmen Widows (vann biobiljetter). 

Om filmen: Fyra kvinnor i nutidens Chicago, de har alla ärvt sina döda kriminella mäns skulder. De bestämmer sig för att skapa en mer lovande framtid för sig själva.

Det tar tid att komma in i filmen men filmen har ett jäxla bra slut. De flesta män förtjänar inte att leva, det är bara så! Hahaha...

1959 Gelateria

En nygräddad våffla med mangoglass och en stor latte är den perfekta avslutningen på en dag. Jag kan varmt rekommendera 1959 Gelateria Lund

*En erbjudande från letsdeal.se - Få en nygräddad våffla, glass, grädde och valfri topping ingår t.ex. Nutella, skivad banan, sylt m.m. för 33.15 kr med rabattkod: BF2018. I dealen ingår även en valfri kaffe.  

  

 Jag älskar och saknar Venedig  - Fototapet över Venedig !

Kultur & noje

Malmö Opera erbjöds lite rabatter på Black Friday. Jag har fått en biljett till Snödrottningen för 125 kr,               ord.pris 250 kr.

Jag gillar Malmö Live konserthus, men Malmö Opera är väldigt speciell. Operahuset har en fantastisk arkitektur och en magnifik foajé. Det är alltid roligt att  på Malmö Opera!

Jag går på teater/opera/musical ungefär 2 gånger per år och besöker konstmuseet minst två gånger per årBiobesök och musikkonserter är inte ett måste, men det är lätt att hitta billiga biobiljetter idag. Jag älskar musik, teater, film, konst och andra kulturyttringar, men tillgång till kulturaktiviteter är tyvärr en klassfråga. 

 

 

Snödrottningen, årets julföreställning och opera.

Emporia

 

Emporias fina tradition är tillbaka🎅
Den 25 november klockan 11.00 utanför Clas Ohlson på plan 1, kör vi igång årets parad.
Vi får träffa allt från Minioner till mer klassiska Disneyfavoriter😍.

Julparaden besöker Emporia varje lördag och söndag fram till och med den 22/12. 
Tiderna är kl. 11.00, 14.00 och 16.00

Emporias julshow presenteras i samarbete med Crazy Feet, Zwing it dansskola och I do Entertainment💃

Julmys

JULMYS PÅ LÖDDE CENTRUM