mel@ni

Kategori: Nöje/aktiviteter

Idag och denna vecka

Har spenderat 2 timmar på gymmet idag. Sen har jag hämtat ut min leksakspistol. Har precis testat pistolen. 

Omdömen om Crosman C11: Kolsyredriven, mycket plastig känsla, men helt okej för sitt pris. Lagom storlek och vikt. Känns inte som en äkta pistol men ändå kul om kolsyrepatronen fungerar som den ska. Den låter som fxn, om man skjuta från sin balkong....hehe..

 

 

 

Bästa Melanie
Tack för att du handlade på PresentkortTorget.se!
Du har beställt följande produkt
Product
Antal
Pris
Totalt
JYSK Presentkort
1
100,00 Kr.
moms (0%)
100,00 Kr.
 
 
 

 

 

 

VIP-kvällar och frukostshoppingar har börjat igen. Glöm inte det är H&M Clubs och Lindex frukostshopping nu på 

 

Medlemmar får 20% rabatt på hela sortimentet och gratis frukost. Erbjudande gäller i utvalda butiker den 24 augusti (lokala tidsavvikelser kan förekomma). 

Jag hoppas de erbjuder croissant och färska frukter istället för mackor från Espresso House.

 

 

Malmö & antikrundan

Någon som vill vara med i TV????

Sodra Sandby Senior Sport

Monday Again

Det händer inte så mycket denna veckan. Jag har beställt Airsoftpistol och lite grejer för 640 kr. Ser fram emot att skjuta på balkongen. Jag vill ha en äkta pistol men vi bor tyvärr i Sverige. Det finns säkert några som säljer olagliga vapen på Facebook..haha...

*Infinite Yoga Malmö ska ha "Prova yoga gratis" nu på söndag! Jag ska inte dit för att jag bor inte i Malmö. Men N yoga studio i Lund ska ha öppet hus denna helg. Jag ska testa ett pass. 

 

Gavle

Riksbanken i Stockholm

Pistolskytte

 

Vi fick testa 5-7 olika vapen, med 37 skott. Skjutteknik, ställning, riktning och avfyrning var inte så svårt men det var så svårt att skjuta skarpt eller träffa måltavlan. 

 

 

 

Det var en rolig upplevelse! Mycket trevlig personal och bra instruktörerVi fick även kaffe och massa kakor idag haha..Pistolskytten varande i tre timmar och en kvart. Vi fick även stanna kvar och skjuta fritt, kostade 5 kr/per skott. 

 

Min bästa skott.

 

 

 

 Fick en souvenir, 44 Magnum ammunition.

 

 

 

Jag vill prova pistolskytte igen. Då vill jag skjuta med lätta vapen som passar mig, typ kaliber 22, 9 mm och 39 special. 357 Magnum och 44 Magnum känns rätt obehagligt haha...Dessa vapen passar inte oss som har små händer.

 

Shuffleboardturnering med NG

Nöjesguiden och Södergatan 14 bjuder in till shuffleboardturnering, årets roligaste turnering där flera tvåmannalag tävlar om att bli vinnare i årets roligaste turnering. 

DJ: Philip K Osa: 

OSA: https://ng.se/shuffleboard

När: 29:e aug. 17:00-21:00.
Var: Södergatan 14, Malmö

 

Den sista sommardagen

Vi var i skogen igår, rodde (båt), käkade glass med terass ut över havet, gjorde några headstands på en strand. Det var kul så länge det varade. 

Jag saknar inte vardagslivet...hehe...

 

 

 

 

Donkens familjefest