mel@ni

Kategori: Nöje/aktiviteter

Sodra Sandby Senior Sport

Monday Again

Det händer inte så mycket denna veckan. Jag har beställt Airsoftpistol och lite grejer för 640 kr. Ser fram emot att skjuta på balkongen. Jag vill ha en äkta pistol men vi bor tyvärr i Sverige. Det finns säkert några som säljer olagliga vapen på Facebook..haha...

*Infinite Yoga Malmö ska ha "Prova yoga gratis" nu på söndag! Jag ska inte dit för att jag bor inte i Malmö. Men N yoga studio i Lund ska ha öppet hus denna helg. Jag ska testa ett pass. 

 

Gavle

Riksbanken i Stockholm

Pistolskytte

 

Vi fick testa 5-7 olika vapen, med 37 skott. Skjutteknik, ställning, riktning och avfyrning var inte så svårt men det var så svårt att skjuta skarpt eller träffa måltavlan. 

 

 

 

Det var en rolig upplevelse! Mycket trevlig personal och bra instruktörerVi fick även kaffe och massa kakor idag haha..Pistolskytten varande i tre timmar och en kvart. Vi fick även stanna kvar och skjuta fritt, kostade 5 kr/per skott. 

 

Min bästa skott.

 

 

 

 Fick en souvenir, 44 Magnum ammunition.

 

 

 

Jag vill prova pistolskytte igen. Då vill jag skjuta med lätta vapen som passar mig, typ kaliber 22, 9 mm och 39 special. 357 Magnum och 44 Magnum känns rätt obehagligt haha...Dessa vapen passar inte oss som har små händer.

 

Shuffleboardturnering med NG

Nöjesguiden och Södergatan 14 bjuder in till shuffleboardturnering, årets roligaste turnering där flera tvåmannalag tävlar om att bli vinnare i årets roligaste turnering. 

DJ: Philip K Osa: 

OSA: https://ng.se/shuffleboard

När: 29:e aug. 17:00-21:00.
Var: Södergatan 14, Malmö

 

Den sista sommardagen

Vi var i skogen igår, rodde (båt), käkade glass med terass ut över havet, gjorde några headstands på en strand. Det var kul så länge det varade. 

Jag saknar inte vardagslivet...hehe...

 

 

 

 

Donkens familjefest

Nytorgsfesten

Gäller Stockholm + massa aktiviteter - Nytorgsfesten

 

 

Fazer bjuder även på choklad. 

 

En halv dålig dag

Idag har jag ätit frukost på Clarion, tränat en timme på gym, träffat min syster och hennes son en stund på Malmöfestivalen. 

Jag ville egentligen inte gå på Malmöfestivalen men jag kunde inte säga nej till min syster. Jag ska träffa en kompis i Helsingborg senare idag, men det tar ju tid till och från Helsinborg. Därför känner jag mig stressad idag.

 

Det är jobbigt ibland att umgås med folk som inte bor nära en. Vissa människor hörar av sig och vill träffa en typ i sista minuten, trots att jag är upptagen.