mel@ni.se

Kategori: Nöje/aktiviteter

Riksbanken i Stockholm

Pistolskytte

 

Vi fick testa 5-7 olika vapen, med 37 skott. Skjutteknik, ställning, riktning och avfyrning var inte så svårt men det var så svårt att skjuta skarpt eller träffa måltavlan. 

 

 

 

Det var en rolig upplevelse! Mycket trevlig personal och bra instruktörerVi fick även kaffe och massa kakor idag haha..Pistolskytten varande i tre timmar och en kvart. Vi fick även stanna kvar och skjuta fritt, kostade 5 kr/per skott. 

 

Min bästa skott.

 

 

 

 Fick en souvenir, 44 Magnum ammunition.

 

 

 

Jag vill prova pistolskytte igen. Då vill jag skjuta med lätta vapen som passar mig, typ kaliber 22, 9 mm och 39 special. 357 Magnum och 44 Magnum känns rätt obehagligt haha...Dessa vapen passar inte oss som har små händer.

 

Shuffleboardturnering med NG

Nöjesguiden och Södergatan 14 bjuder in till shuffleboardturnering, årets roligaste turnering där flera tvåmannalag tävlar om att bli vinnare i årets roligaste turnering. 

DJ: Philip K Osa: 

OSA: https://ng.se/shuffleboard

När: 29:e aug. 17:00-21:00.
Var: Södergatan 14, Malmö

 

Den sista sommardagen

Vi var i skogen igår, rodde (båt), käkade glass med terass ut över havet, gjorde några headstands på en strand. Det var kul så länge det varade. 

Jag saknar inte vardagslivet...hehe...

 

 

 

 

Donkens familjefest

Nytorgsfesten

Gäller Stockholm + massa aktiviteter - Nytorgsfesten

 

 

Fazer bjuder även på choklad. 

 

En halv dålig dag

Idag har jag ätit frukost på Clarion, tränat en timme på gym, träffat min syster och hennes son en stund på Malmöfestivalen. 

Jag ville egentligen inte gå på Malmöfestivalen men jag kunde inte säga nej till min syster. Jag ska träffa en kompis i Helsingborg senare idag, men det tar ju tid till och från Helsinborg. Därför känner jag mig stressad idag.

 

Det är jobbigt ibland att umgås med folk som inte bor nära en. Vissa människor hörar av sig och vill träffa en typ i sista minuten, trots att jag är upptagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bye bye malmofestivalen

Det var mycket folk ikväll. Gjorde en hennatatuering på ena handen för 60 kr. Hon var duktigt. 

 

 

 

 Jag har varit på Malmöfestivalen fyra gånger i år. Jag är så jäkla trött på det. Nu är jag färdigt med Malmöfestivalen.

Hassleholm

Jag var Hässleholm igår. Vi var också ute och åt på The Bishops Arms. The Bishops Arms Hässleholm är mycket finare än Lund och Malmö. 

 

 

 

 

Min syster tog en Chuck burgers och jag tog deras Spicy deal burgers. Maten var jättegod. Det blev 360 kr, vi betalat 60 kr för maten (inkl. 2 st 150kr-värdecheck på The Bishops Arms). 

*Det är gratis att bli medlem i The Bishops ArmsDu får även värdecheck på 150 kr några gånger per år.

 

 

 

Jag fick 180 g Hamburgerkött igår och köttet kändes lite väl för mycket för mig. Nu får jag dåligt samvete för köttätande. Jag brukar inte äta så mycket kött. Jag får ta en charklbricka ikväll, charkbrickan innehåller inte mycket kött. Det är mest tunna skivor av italienska och spanska delikatesser. 

 

Yoga Games

Yoga Games Hälsomässa Malmö 3-4 nov:

Det är ingen entréavgift till Hälsomässan och man behöver inte bokat biljett till Yoga Games. Det kommer att finnas "prova på yoga" i Gratis Drop-In studio. Det går inte att förboka biljetter utan platerna släpps en timme innan klassen startar och det är först på plats som får biljett. Jag ska dit. Det finns även grupppass med yogalärare men dessa pass kostar pengar. Yoga Games gäller även i Stockholm & Göteborg.