mel@ni.se

Kategori: Nöje/aktiviteter

En besvikelse

Det blev ingen söndagsbrunch. Vi tog fel på datum för brunch. De flesta rstauranger har tyvärr brunch i slutet av augusti. 

Malmöfestivalen i år är också en besvikelse. Tycker aktiviteterna har blivit "fattigare".  Rix fm festivalen är också en besvikelse. 

 

 

Fick en pucko idag.

 

Mycket folk idag

Malmö C, Allerum bjöd på ostar igen. Det fanns massa ostar!

 

 

 

Såg La Grande Phrase, fyra dansare i uppblåsbara rosa latexkostymer. Har följt med på deras färd genom stad. Haha...de var bra =).  

 

 

 

LO bjöd på popcorn. 

 

 

 

Åt ute.

Way Out West Pre-party

Låter nice!!!

 

About Last Night - Way Out West Pre-party

Baksmällan är en lika självklar del av Way Out West som magväskor och havremjölk. Bejaka det oundvikliga med oss på Mouche och starta morgonen med mat, musik och häng i vår lägenhet. På plats finns VÄRT Sweden, OH MY EYES, Wine Mechanics och Vitamin Well.

*Måste OSA 

GoteborgsOperans

Konsert, dans, guidade turer och hyllningskonsert i foajén* för 100-årsjubilaren Leonard Bernstein. Det och mycket mer kan du ta del av på GöteborgsOperan under Kulturkalaset 15–19 augusti! Fri entré. Välkommen! 
*Bernstein-konserten är en del av Europride 2018.
15-19 augusti
Stora och Lilla scenen.
Fri entré med biljett.

Igår

Vi testat ett gratis danspass igår, det var kul. Sen var vi ute och tog några drinkar (kompisen bjöd). Kom hem sen vid kl 23.15. 

 

 

 

Actic kör fortfarande "prova-på-fri-träning-i-10-dagar".

Undrar en sak

My, frukost på Clarion malmö live nu på lördag, 11e aug???

Min söndag

 

Jag kan alla Justins och Britneys gamla låtar men jag tycker Justin är mycket bättre än Britney. Jag gillar fortfarande Britney men hon kör alldeles för mycket lip syncing på sina konserter. Britney är ingen bra på dansare nu längre. Ålder har ingen betydelse. Justin är fortfarande en fenomenal dansare, trots sin ålder. 

Tyvärr, min mobil och kamera är så jävla dåliga på kvällsbilder och kvällsvideo. Det känns inte rättvis mot Justin, men jag är så glad över jag fick se honom på väldigt nära håll. Här har ni videoklippet från igår, från min instagram. Min instagram har annars ingenting med min blogg att göra.

 

Jag är bakis efter Justin Timberlakes konsert, och jag är så trött idag. Nu ska jag glo på tv och degga i sängen hahaha..

Tusen tack Justin och den danska publiken för en helt otrolig en oförglömlig kväll =). Och mina läsare, ha en fortsatt trevlig söndag.

// Peace & love 

#justintimberlake #justintimberlakeconsert#copenhagen #consert

 

 

Justin Timberlake in København

Kl 19.00 - 21.00

Förbandet till Justin var faktiskt bra.

Jag fick den värsta sittplatsen på arenan, där vid 318, men det fanns inga ordningsvakter (de som skulle kontrollera våra biljetter) på ALLA LÄKTAR-INGÅNGAR. Så jag tog mig friheten att ta den bästa läktarplatsen. Jag tog rad 1 vid "113", max 10 meter från lilla scenen. Platsen skulle kosta mig 1500 kr hehe...Många gjorde också det, ingen brydde sig.

Det är helt okej att bryta mot vissa regler. 

 

 

 

Kl 21.05 - 23.00

Justin på scenen. Jag fick se Justin på väldigt nära håll, klart och tydligt. Han fick hela pubilken att dansa loss i två timmar, så bra var Timberlake på Royal Arena. He's still got it. Jag hade högklackade skor på mig, jag fick så ooooooooonttttt i fötterna i efterhand haha...

Justins sista låt var ”Can’t stop the feeling!”. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Royal Arena

Jag gillar Royal Arena mer än Friends Arena. Det är mycket lättare att ta sig dit till Royal Arena än Friends Arena. Det är en tåghållplats "Ørestad" innan Köpenhamns centralstation, om man ta tåg från Skåne till Danmark. Royal Arena ligger ungefär 600-700 meter från tåghållplatsen och Fields köpcentrum. Man kan inte missa arenan. 

Royal Arena är en liten arena, precis som Malmö arena med nästan exakt samma kapacitet16.000 konsertplatser. Men jag gillar små arenor för att man kan se artisten på väldigt nära håll. Jag gillar även den danska publiken, de vågar släppa loss och ha kul men det gör inte svenskarna. Jusus, de flesta svenskarna är så jävla stela så fort de är på en konsert. 

 

 

 

Gratis öl igår, skit nice ju =).

 

 

 

Hemlagad pizza slice för 25 DKK, så gott.

 

 

 

 

 

Säga hej till Baby-Rex