mel@ni

Kategori: Nöje/aktiviteter

Donkens familjefest

Nytorgsfesten

Gäller Stockholm + massa aktiviteter - Nytorgsfesten

 

 

Fazer bjuder även på choklad. 

 

En halv dålig dag

Idag har jag ätit frukost på Clarion, tränat en timme på gym, träffat min syster och hennes son en stund på Malmöfestivalen. 

Jag ville egentligen inte gå på Malmöfestivalen men jag kunde inte säga nej till min syster. Jag ska träffa en kompis i Helsingborg senare idag, men det tar ju tid till och från Helsinborg. Därför känner jag mig stressad idag.

 

Det är jobbigt ibland att umgås med folk som inte bor nära en. Vissa människor hörar av sig och vill träffa en typ i sista minuten, trots att jag är upptagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bye bye malmofestivalen

Det var mycket folk ikväll. Gjorde en hennatatuering på ena handen för 60 kr. Hon var duktigt. 

 

 

 

 Jag har varit på Malmöfestivalen fyra gånger i år. Jag är så jäkla trött på det. Nu är jag färdigt med Malmöfestivalen.

Hassleholm

Jag var Hässleholm igår. Vi var också ute och åt på The Bishops Arms. The Bishops Arms Hässleholm är mycket finare än Lund och Malmö. 

 

 

 

 

Min syster tog en Chuck burgers och jag tog deras Spicy deal burgers. Maten var jättegod. Det blev 360 kr, vi betalat 60 kr för maten (inkl. 2 st 150kr-värdecheck på The Bishops Arms). 

*Det är gratis att bli medlem i The Bishops ArmsDu får även värdecheck på 150 kr några gånger per år.

 

 

 

Jag fick 180 g Hamburgerkött igår och köttet kändes lite väl för mycket för mig. Nu får jag dåligt samvete för köttätande. Jag brukar inte äta så mycket kött. Jag får ta en charklbricka ikväll, charkbrickan innehåller inte mycket kött. Det är mest tunna skivor av italienska och spanska delikatesser. 

 

Yoga Games

Yoga Games Hälsomässa Malmö 3-4 nov:

Det är ingen entréavgift till Hälsomässan och man behöver inte bokat biljett till Yoga Games. Det kommer att finnas "prova på yoga" i Gratis Drop-In studio. Det går inte att förboka biljetter utan platerna släpps en timme innan klassen startar och det är först på plats som får biljett. Jag ska dit. Det finns även grupppass med yogalärare men dessa pass kostar pengar. Yoga Games gäller även i Stockholm & Göteborg.

 

En besvikelse

Det blev ingen söndagsbrunch. Vi tog fel på datum för brunch. De flesta rstauranger har tyvärr brunch i slutet av augusti. 

Malmöfestivalen i år är också en besvikelse. Tycker aktiviteterna har blivit "fattigare".  Rix fm festivalen är också en besvikelse. 

 

 

Fick en pucko idag.

 

Mycket folk idag

Malmö C, Allerum bjöd på ostar igen. Det fanns massa ostar!

 

 

 

Såg La Grande Phrase, fyra dansare i uppblåsbara rosa latexkostymer. Har följt med på deras färd genom stad. Haha...de var bra =).  

 

 

 

LO bjöd på popcorn. 

 

 

 

Åt ute.

Way Out West Pre-party

Låter nice!!!

 

About Last Night - Way Out West Pre-party

Baksmällan är en lika självklar del av Way Out West som magväskor och havremjölk. Bejaka det oundvikliga med oss på Mouche och starta morgonen med mat, musik och häng i vår lägenhet. På plats finns VÄRT Sweden, OH MY EYES, Wine Mechanics och Vitamin Well.

*Måste OSA 

GoteborgsOperans

Konsert, dans, guidade turer och hyllningskonsert i foajén* för 100-årsjubilaren Leonard Bernstein. Det och mycket mer kan du ta del av på GöteborgsOperan under Kulturkalaset 15–19 augusti! Fri entré. Välkommen! 
*Bernstein-konserten är en del av Europride 2018.
15-19 augusti
Stora och Lilla scenen.
Fri entré med biljett.