mel@ni

Kategori: Nöje/aktiviteter

Lunchen

Åt lunch på The bishops arms idagSalladsbuffé, vatten, kaffe, bröd och dagens soppaa ingick i priset. 

Soppan var toppen!

 

 

 

 

Jag tog helgrillad ryggbiff med friterad färskpotatis, tomat och bearnaises. Maten var jättegod och mäktigt. Jag tror jag fick 250-300 g ryggbiff, och det blev lite för mycket för mig.

 

 

 

 

 

Fick chokladbollar och två chokladtryfflar till kaffet.

 

 

 

 

OMG sååååå sjukt gott chokladbollar. Chokladbollar var fyllda med smörkräm i mitten, och täckts av vit choklad, chokladströssel samt karamelliserade nötter..så kreativt.. =).

 

 

 

 

Jag fick betala 5 kr för maten. Då har jag utnyttjat min värdecheck på 150 kr. Mycket nöjd =).

 

 

 

 

Landskrona karnevalen

Jag vill se karnevalståget. Det låter kul =). Mer om Landskrona karnevalen

Malmö Opera

Just nu pågår repetitionerna av Förvandlingar i helvetet – en uppsluppen och färgstark opera av Isabelle Aboulker där publiken tas med på en resa till dödsriket. Föreställningen är ett samarbete mellan Operaverkstan, Den Andra Operan och Sommarscen Malmö. Fri entré

 

Malmö

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag tycker faktiskt synd om Malmöbor. Jag har haft tur, jag missat alltid skjutningar. Some people just want to watch the world burn. 

Göteborgs Kulturkalas 2018

Konsert, dans, guidade turer och hyllningskonsert för 100-årsjubilaren Leonard Bernstein. Det och mycket mer kan du ta del av på GöteborgsOperan under Kulturkalaset och EuroPride i augusti! 
Fri entré. 
14-19 augusti
Fri entré med biljett. Läs mer om biljettsläpp på opera.se/kulturkalaset

Redo för Eminem

Japp, nu är jag redo för Eminems konsert, men jag är inte redo för Stockholm. Jag har varit i Stockholm ett par gånger, men jag har jag aldrig haft stacka starka känslor för Stockholm. Jag ser verkligen fram emot Eminems konsert men jag ser faktiskt inte fram emot att besöka Stockholm. Det är samma Justin Timberlakes konsert i Köpenhamn. Jag vill bara se konserten, och ingenting mer.

Jag tycker Eminems konsert borde ske i Malmö eller Köpenhamn istället för att Stockholm förtjänar inte Eminem...hehe

 

 

 

 

Jag ska inte låna min brors lägenhet för att lägenheten ligger åt fel håll och långt från Solna. Det är inte lönsam att bo hos honom. Det kostar tyvärr att ta sig dit och till och från hans boende. 

Nu har jag fixat boenden, har bokat en natt på ett vandrarhem för 215 kr. Ingen lyx denna gången, men det räcker för mig. Jag behöver bara ett tak över huvudet..haha.. Vandrarhemmet ligger precis vid tågstationen. Det är bra!

 

 

Denna helgen

Nu kan vi använda Jojo-sommarkort och det finns en del saker vi kan göra i Lund och Malmö nu under helgen.

*LundaPrides Festivaldagen är imorgon. 

*Afound malmö butiksöppning 16/6

*Falafelfestivalen imorgon mellan kl 9-17. Sker på St Johannesgatan 7 i Malmö, framför Malmö Konsthall.

*Vattenhinderbanan Wibit på Ribersborg, vid T-bryggan Urban Beachområdet öppnar imorgon. Kul för barn som kan simma.

 

 

 

 

Det blir Stockholm

Jag vann en budgivning på Tradera, det gällde en biljett till Eminems konsert i Stockholm för 500 kr. Säljaren bjöd på frakten. Hxn har skickats iväg biljetten med rekommenderade brev och jag fick hämta ut brevet idag.

Jag tycker det är en bra deal för att priset på ståplats har höjt från 750 kr till 825 kr + avgift 75 kr.  Nu behöver jag bara boka in bussresor till och från Stockholm...

 

 

 

Stadsbiblioteket i Lund

Kul för barn.

Se fotbollsfesten med NG

 

Låter nice..Malmö är tyvärr inte med denna gången!

Nöjesguiden anordnar tillsammans med ComeOnfester i Stockholm, Göteborg och Helsingborg i samband med Sveriges gruppspelsmatcher. Förutom fotboll på storbild erbjuder vi god öl, god mat, bra musik, tävlingar och massa påhitt både innan, under och efter matchen >> https://ng.se/artiklar/se-fotbollsfesten-med-nojesguiden

Matchvisningarna går av stapeln på Hamnkrogen i Helsingborg, Sjöcafeet vid Djurgårdsbron i Stockholm och Trädgår´n i Göteborg.

Sveriges gruppspelsmatcher

Måndag 18/6 kl. 14.00, Sverige-Sydkorea
Lördag 23/6 kl. 20.00, Tyskland-Sverige
Onsdag 27/6 kl. 16.00, Mexiko-Sverige

Hela spelschemat hittar du här.