mel@ni

Kategori: Nöje/aktiviteter

DigiBaby

DigiBABY.se Onlinemässa 27-30 mars 2020, istället för underBARA BARN Malmömässan!!? Det är fri entrè för alla! Registrera din entré redan nu - https://digibaby.se/

digiBABY

Filmstaden under epidemin

Jag har just fått ett mail från Filmstaden:

 

Bästa medlem,

För oss på Filmstaden är våra gästers och medarbetares säkerhet och välbefinnande av största vikt. Vi bevakar noggrant utvecklingen och den information som kommer från folkhälsomyndigheten rörande utvecklingen av Coronaviruset. Med anledning av rådande situation vill vi informera dig om de åtgärder vi vidtar på våra biografer.

Vi vill att du ska känna dig trygg hos oss och begränsar därför antalet bokningsbara platser i våra salonger, i enlighet med regeringens riktlinjer. Det betyder att det blir mer utrymme mellan dig och andra gäster. Denna åtgärd trädde i kraft i torsdags, 12 mars. Vi har även tagit bort extrakostnaden för våra VIP-stolar, för att ge dig ännu mer flexibilitet när du väljer plats. I mindre biosalonger är nu enbart 60% av platserna tillgängliga för bokning, och när antalet uppnåtts kommer visningen att visas som ”slutsåld”. I våra större biosalonger kommer max 100 platser att vara bokningsbara.

Vi kommer fortsatt att vidta alla försiktighetsåtgärder för att säkerställa att våra biografer förblir så rena och hygieniska som möjligt (hahahaha). Detta inkluderar en ökad städfrekvens av alla kontaktytor, som till exempel våra kassor, biljettautomater, glasytor, räcken, dörrhandtag, rulltrappor och toaletter. Våra medarbetare på biograferna informeras också fortlöpande om förbättrade rutiner kring hygien och handtvätt...bla..bla...bla..

 

Det låter bra. Jag vill gå på bio till helgen. Jag vill se filmen "The Hunt".

 

biljetter

I morgon, 11 mars, förhandsvisar Filmstaden självbiografiska "Spring Uje spring" för dig som är guldmedlem i Filmstaden. Visningen är kostnadsfri och det finns biljetter kvar i din stad - 

https://www.filmstaden.se/medlem/forhandsvisningar

 

 

Jag vill inte se "Spring Uje spring" men jag vill se förhandsvisning av "The Peanut Butter Falcon", jag gillar Shia LaBeouf. Biljetterna finns att hämta ut från och med 12 mars, klockan 17:00. Jag ska tänka på saken.....

Bildresultat för dontt do it shia labeouf

Malmö

Lite gratis aktiviteter i Malmö, var inte rädda för spridningen av coronaviruset  LoL. 

 

Malmö Scenfest lördag 28 mars bjuder på en heldag med upplevelser och det kommer vara helt gratis för dig att besöka! Programmet släpps i början på mars.

 

 

 

Gratis prova på yoga och meditation i Malmö. 

 Bildresultat för utpluthih

 

 

Igår

Morgonen började med en lugn stund i bastun. 

 

 

My och hennes barn gick upp i bra tid för att få en lång frukoststund. Efter en lång frukoststund gick vi ut och tog en promenad i stan. Utcheckningen skedde innan 12.00.

 

 

 

 

Hotellgym

Jag var den enda personen som utnyttjade hotellgymmet. Det kändes verkligen lyxigt att jag hade hela stället för mig själv. 

 

 

Självklart fanns det rena handdukar/badlakan och badrumsprodukter från Ritulas på omklädningsrummet - "du får vad du betalar för".

 

 

Gymmet har också en jättefin bastu som jag utnyttjade mycket när det var kallt ute. Jag älskar att basta =).

 

 

 

Mitt hotellrum

Hotellrummet är inrett i modern stil och rena linjer blandat med starka färger.   

 

 

Mycket skön hotellsäng!

 

 

 Hallen.

 

 

Badrummet, och produkter för badrum från RITUALS. 

 

 

Utsikten från mitt hotellrum.

 

 

 

 

Malmö Live

Clarion Hotel & Congress Malmö Live.

 

Jag fick två rum- & passeringskort. 

 

 

Jag bodde på 13:e våningen. Det fanns en ismaskin utan vattenautomat i hallen ...haha..Det kändes bara konstigt...

 

 

Utsikten från hallen. 

 

 

 

 

 

borta bra men hemma bäst

Jag är jätte trött och har ont i trampdynan idag. Det har varit en bra övernattning, men jag har gått mycket i dåliga skor utan stötdämpning i skorna. - Borta bra men hemma bäst.

 

Sf Anytime

Jag har fått en rabattkod som ger 75% rabatt på en valfri hyrfilm! Jag har valt filmen Once Upon A Time In Hollywood. Det blev 10.25 kr (ord.pris 49 kr) - med 75 % rabatt på en valfri hyrfilm och 2 kr inkommande återbäring från Refunder. 

 

 

Jag såg aldrig denna filmen på bio. Filmen är fortfarande rätt så ny. Jag ska den ikväll på hotellet.