mel@ni

Kategori: Nöje/aktiviteter

Andra sidan

Kom precis hem från bio och dessvärre så blir det sista gången jag väljer att se en svensk skräckfilm på bio

 

 

Handligen: Shirin har just flyttat till ett parhus med sin sambo Fredrik och hans son, Lucas. Andra sidan är hemsökt av en ondska, vilket Lucas uppfattar redan då de anlänt till platsen. Lucas har nämligen en förmåga att se andar. Med en ond ande, som till varje pris vill ha Lucas (Det låter som en typisk pedofil - a.k.a Majk Kruszewski) ...hahahahaha... 

- Den är lite smådryg i början, men sen när filmen kom igång är den rätt spännande. Men filmen är varken nytänkande eller överraskande, och trots den onda världen de befinner sig i, är den en blekare kopia av vad de flesta skräckfilmer borde vara. Andra sidan är en blandning av "The Shining + Sinister + Conjuring" fast på svenska. It's the same old story all over again !

Betyg 2.5/5

 

Ikväll

Ikväll blir det biobesök och äta ute. Det är förhandsvisning av Andra sidan (jag fick betala 20 kr). 

Ikväll ska jag se Fight Club

Jag har hyrt en film, Fight Club (1999) och betalt en värdekod från en tävling. Hyrestid är 48 timmar fr.o.m. att betalningen är genomförd. Jag kan se filmen tre kvällar i rad.

 

 

Handlingen: Jack hatar sitt liv och när Tyler Durden äntrar det är det ett välkommet knytnävsslag i ansiktet. Tillsammans startar de en hemlig klubb som breder ut sig till en större och större verksamhet, men samtidigt får Tyler allt mer kontroll över Jack. Fight Club är mycket mer än en våldsam actionfilm. - Fight Club (1999) is one of the best movies of the 20th Century !

Ha en trevlig lördagskväll mina fina läsare =) // Peace

 

 

 

 

 

 

 

 

har varit ute halva dagen

Har plockat lite äpplen..........

 

 

och fikat på Coop.

 

 

 

Har hämtat ut Hummus Mix från Smartson på ICA Kvantum.

 

 

 

Har tagit en stor "gratis" caramel latte på Nova. Jag dricker för mycket kaffe =(. 

 

 

 

 

 

 

Filmstaden

Jag fick en biljett till förhandsvisningen för 20 kr.

Movie

Jag saknar faktiskt Netflix, men gratis provperioder är inte längre tillgänglig. Jag vill inte lägga ut onödigt mycket pengar på streamingtjänster. Igår såg jag filmen Black Swan (2011) gratis, men filmen var väldigt hackigt. 

Black Swan handlar om en störd ballerina, Nina Sayers (Portman) drömmer om att få rollen som prima ballerina i en uppsättning av Tjajkovskijs Svansjön. Nina strävar efter perfektion. Så småningom driver Nina sig själv till vansinne och hamnar i ett djupt mörker när hon ska försöka bli den svarta svanen. Vilket psykfall!!!

Jag känner igen mig i filmen. Vissa personer lever i ett fängelse av perfektion. De vet hur man kan uppnå det, men inte hur man lever. Ingen är ju perfekt!

- Filmen är kanonbra om du gillar psykologiska skräckfilmer. 

 

 Explore pretty images uploaded by ;lucila on We Heart It

nöjen

Lite nöje för barn i Lund.

Honest thief

Jag är lite förvånad att det var så lite folk på bion.

 

 

 

Handlingen: En bankrånare bestämmer sig för att ange sig själv för att kunna leva ett normalt hederligt liv med sin nya kärlek. Men han blir förrådd av två FBI-agenter. ”Honest thief” har biopremiär ikväll den 9 oktober.

Vad tyckte jag? Jag älskar Liam Neeson men filmen har en dålig handling som på inget sätt bidrar med spänning till filmen. Det är inte tillräckligt mycket tryck i actionscenerna heller. Den här filmen är så dålig att den gav mig migrän! En av de värsta filmerna jag sett på senare år LoL.

Betyg: 2/5 

 

Innan filmen

 Innan filmen åt jag ute, det var så gott!

 

 

Bröd till maten.

 

 

 

Notan

 

 

 

Jag tog också en liten gratis kaffe på 7-eleven.

Torsdag igen

Nu är det torsdag igen! Nä, det händer inget särskilt här. Du/ni har det säkert bättre än jag. Jag har bara löst in poäng för ett lyxpresentkort via YouGov. 

 

 

Jag ska njuta av denna livestreamade konsert - MSO Live: Wennäkoski, Berwald & Brahms ikväll! Läs mer om kvällens program på www.malmolive.se/digitalakonserthuset

Vector Floral Dekorative Violinschlüssel Gemusterte Musical Anmelden  Lizenzfrei Nutzbare Vektorgrafiken, Clip Arts, Illustrationen. Image  29778478.