mel@ni

Kategori: Nöje/aktiviteter

allsångståget

Det var mycket folk samlade på torget för att se allsångståget =).

allsångståget

 Nu rullar allsångståget in i där jag bor.

Sen

Sen åkte jag till Malmö och åt lunch.

 

 

Jag köpte också mat på Hemköp.

 

 

 Borta är bra, men hemma är bäst !

Onsdag

Idag har jag varit ute två timmar och gjort en massa ärenden.

 

 

 

Åt dagens lunch på graffiti cafe, åt en bakad potatis med het chili och sallad.

 

 

En fin klänning från KappAhl.

 

 

Idag dök min beställning från Lyko upp! Jag beställde ögonbrynsfärg och Oxidant Liquid 3% Beize från RectoCil.

 

 

 

Lov i Lund

Pyssel, pingis, foto, basket och skattjakt, och allt är dessutom kostnadsfritt. Läs mer på www.lund.se/lovilund - Glöm inte att hålla avståndet, det gäller även barn!!!

Varför behövs tankesmedjan Forum för Health Policy? – Healthpolicy

Lund

På långfredagen samlas kl 12.00 vid lekplatsen i stadsparken i Lund för att leta upp alla ägg som Rädda Barnen Lund gömt runtom i parken! Glöm inte att hålla avstånd till varandra.

 

 

DigiBaby

DigiBABY.se Onlinemässa 27-30 mars 2020, istället för underBARA BARN Malmömässan!!? Det är fri entrè för alla! Registrera din entré redan nu - https://digibaby.se/

digiBABY

Filmstaden under epidemin

Jag har just fått ett mail från Filmstaden:

 

Bästa medlem,

För oss på Filmstaden är våra gästers och medarbetares säkerhet och välbefinnande av största vikt. Vi bevakar noggrant utvecklingen och den information som kommer från folkhälsomyndigheten rörande utvecklingen av Coronaviruset. Med anledning av rådande situation vill vi informera dig om de åtgärder vi vidtar på våra biografer.

Vi vill att du ska känna dig trygg hos oss och begränsar därför antalet bokningsbara platser i våra salonger, i enlighet med regeringens riktlinjer. Det betyder att det blir mer utrymme mellan dig och andra gäster. Denna åtgärd trädde i kraft i torsdags, 12 mars. Vi har även tagit bort extrakostnaden för våra VIP-stolar, för att ge dig ännu mer flexibilitet när du väljer plats. I mindre biosalonger är nu enbart 60% av platserna tillgängliga för bokning, och när antalet uppnåtts kommer visningen att visas som ”slutsåld”. I våra större biosalonger kommer max 100 platser att vara bokningsbara.

Vi kommer fortsatt att vidta alla försiktighetsåtgärder för att säkerställa att våra biografer förblir så rena och hygieniska som möjligt (hahahaha). Detta inkluderar en ökad städfrekvens av alla kontaktytor, som till exempel våra kassor, biljettautomater, glasytor, räcken, dörrhandtag, rulltrappor och toaletter. Våra medarbetare på biograferna informeras också fortlöpande om förbättrade rutiner kring hygien och handtvätt...bla..bla...bla..

 

Det låter bra. Jag vill gå på bio till helgen. Jag vill se filmen "The Hunt".

 

biljetter

I morgon, 11 mars, förhandsvisar Filmstaden självbiografiska "Spring Uje spring" för dig som är guldmedlem i Filmstaden. Visningen är kostnadsfri och det finns biljetter kvar i din stad - 

https://www.filmstaden.se/medlem/forhandsvisningar

 

 

Jag vill inte se "Spring Uje spring" men jag vill se förhandsvisning av "The Peanut Butter Falcon", jag gillar Shia LaBeouf. Biljetterna finns att hämta ut från och med 12 mars, klockan 17:00. Jag ska tänka på saken.....

Bildresultat för dontt do it shia labeouf

Malmö

Lite gratis aktiviteter i Malmö, var inte rädda för spridningen av coronaviruset  LoL. 

 

Malmö Scenfest lördag 28 mars bjuder på en heldag med upplevelser och det kommer vara helt gratis för dig att besöka! Programmet släpps i början på mars.

 

 

 

Gratis prova på yoga och meditation i Malmö. 

 Bildresultat för utpluthih