mel@ni

Kategori: Nöje/aktiviteter

Center Syd

Glass

Såg glass för andra gången. Tror jag har fått helheten i filmen och förstått twisten.

 

 

Jag är glad att jag gav Glass en andra chans. Jag älskar Glass men jag förstår varför många tycker den är dålig. Många vill se mer av Bruce Willis men han har en liten roll i filmenVissa scener i anstalten dras ut i onödan och fyller ingen större funktion. Fightscenen i slutet utanför anstalten känns töntigt. M Night Shyamalan, J, filmproducenten har blivit slarvigt. De flesta vill ha ett lyckligt slut men alla tre superhjältar dör i slutet. Det är orättvist att oskyldiga människor ska behöva mista livet. Att dränka ihjäl Bruce Willis i en vattenpöl är bara deprimerande... Why? Why? Why?

 

Men alla människor förtjänar INTE ett lyckligt slut.

Lördag igen

Äntligen helg! Vad händer hos er???

Äckelgubben

 

 

Vafan jag fick mens i natt. Att ha mens är en börda. Jag har märkt att kroppen agera annorlunda med Ashtanga yoga under mensen. Det största problemet är att aktivera Mula bandha, rotlåsen (bäckenbotten) och att öppna upp höfterna. Jag ska ändå göra yoga idag och imorgon, men jag får tyvärr ta det lite lugnt under mensen.

 

 

 

Ikväll ska jag se filmen, Glass. Då ska jag lösa in en check på bio meny - Jag vann fyra st biomeny.

 

Filmtips - Star Wars Episode III

 

 

Jag gillar Star Wars Episode III. Här hugger Obi Wan av Anakins ben och lämnar honom för att dö. Anakin får även brännskador direkt efter striden.

 

I slutet av filmen förvandlar Skywalker till Darth Vader. Därefter börjar en period med ett nytt imperiskt styre i galaxen. 

 

Final i Malmö FF

Final i Malmö FF med fri enträde. Jag ska åka till Malmö imorgon. Jag ska tänka på saken om vi ska dit och se finalen. 

Goteborg

 

Gott

En erbjudande från letsdeal.se - Har fått en latte och våfflor med grädde och glass för 35,10 kr. Denna gången har jag valt pistageglass. 

Event & Nespresso

Masterclasses i Nespresso Boutiques, typ föreläsning. 

 

Glass

Jag såg filmen, Glass i fredags.

Glass poster

 

Spoiler: Den första 20-30 minuten är bra men filmen tappar farten mot slutet. I sin helhet är Glass en välgjord filmJag gillar filmen men slutet mot Dunn känns orättvis. Jag förstår twisten men jag är så förbannad på hur de dödar David Dunn i filmenJa, Glass förstör Unbreakable, sanningen gör så jävla ont.

Bildresultat för glass david dunn die

 

 

Snödrottningen

Jag såg Snödrottningen på Malmö Opera. En bra föreställning

 

 

 

Snödrottningen finns på Youtube - Se hela "Snödrottningen" gratis.

HandlingFöräldralösa Gerda ger sig ut på äventyr för att rädda sin barndomsvän Kaj. Han har blivit förtrollad och kidnappad av den hemska och iskalla bitch ...LoL