mel@ni

Kategori: Nöje/aktiviteter

Grand Opening nya Hansa idag

 

Cervera: Har köpt ett set med mått, fick betala 11,70 kr. Jag fick en påse med lakrits på köpet, en mycket uppskattad gåva. 

 

 

 

 

 

 

Glöm inte ta en sväng in till Grand Opening nya Hansa 19-22 okt. De andra butikerna har bättre erbjudanden än Kicks.

 

 

 

 

 

Grand Opening KICKS Flagship idag

Grand Opening KICKS Flagship på Hansa var en besvikelse. Butiken var jättefint men vi fick i praktiken bara en tidning, det kändes snålt. Jag saknat tilltugg och dryck. 
Ett bra tips till alla företag: Tilltugg och dryck måste alltid finnas på ett event. Det är mest för syns skull och det säljer bättre än "nothing". 

 

Vad händer på Nordstan

Malmö: Halloweenfest och invigning av Pumaburger 27 Okt

Jag ska dit =).

 

 

Helsingborg: Zoégas Julkaffe-släpp + få gratis kaffe 19 Okt

Novalund fyller 15 år 20-22 oktober

Min drömresa

 

Jag vill åka till New York under lågsäsong, hösten 2018.  Enkelresa till NY under lågsäsong kostar ungefär 1200-2000 kr. Det är inte så farligt. Jag vet man kan välja presentkort på Ving eller Ticket via Gogift.com (f.d. PresentkortTorget.se). Kanske kan jag spara ihop lite presentkort till en resa?!

Jag har kollat upp Ving och Ticket. Jag är besviken. De har mest sol & bad charterresor för barnfamiljer och pensionärer. sol & bad resor är ingenting för mig. Jag gillar sola och bada men max i två dagar, jag vill dock inte vara på ett och samma ställe och göra samma saker i en vecka.

 

 

 

 

 

Ving är ju värst. Ticket är lite bättre, de har paketresor till USA men de flesta hotellen är dåliga, eller så ligger hotellen utanför stadskärnan. Det känns inte alls prisvärd att boka ett flyg+hotell-paket via Ving eller Ticket.

 Ticket har däremot rätt ok flygbiljetter till USA. Nu behöver jag bara spara ihop Tickets presentkort på 3000-3500 kr, det är inte omöjlig för att jag ha 11 månader på mig hehe. Då får jag boka boende separat. Vi får se…

 

Affordable Art Fair Stockholm 2017

Hyllinge: Halloween Party med Paw Patrol 31 Okt

Familia Köpcentrum, Hyllinge 31 okt: Halloweenparty med ansiktmålning, spökmakeri, fotovägg, tävling och träffa Pow Patrol m.m.

Lund: Naturvetenskaplig supershow 14 okt

Showen är en sammanslagning av universitetets ovanliga biologishowen, fysik- och lasershowen och kemishowen. Supershowen är 75 minuter lång och passar en publik från ca. 8 år. 

Information om biljetter- och biljettsläpp:
Biljettpris 19 kr. Biljetterna släpps fredagen den 22 september kl. 11:00 och kan köpas hos: 
- Biljettbyrån i Lund, 046-13 14 15, Botulfsgatan 1 A
eller på www.ticketmaster.se som tar ut en serviceavgift på 10 kr utöver biljettpriset. 

Det låter kul, billig ockå, men jag saknar tyvärr barn!!!