mel@ni

Kategori: Nöje/aktiviteter

burlov center

Idag åkte jag till Burlöv Center, ett jättefint köpcentrum i Arlöv i Burlövs kommun. 

 

 

Gratis produktprover från Apotek Hjärtat.

 

 

Ett butikserbjudande från ICA Maxi Burlöv.

 

 

Ett butikserbjudande från Kicks. 

Helsingborg

Prova gratis hinderbana för hela familjen. Ingen anmälan krävs, det är bara dyka upp. 

goteborg

Nu har jag bokat en övernattning på Gothia Towers Hotel via Ticket. Jag har valt en standard rum för två personer. Övernattningen har kostat 1349 kr, men presentkortet täckte hela summan =). Ja, jag ska åka på spa i början av april.

 

 

 

Jag har fel. Jag har sparat ihop presentkort till ett värde av 1400 kr, inte 1300 kr =).

 

 

 

 

 

The Gentlemen av Guy Ritchies

MovieZine och Scanbox bjuder in dig och en vän till en förhandsvisning av Guy Ritchies "The Gentlemen" i Stockholm! Visningen är öppen för medlemmar på MovieZine (Registrera dig härmedlemskap är gratis). För att boka biljetter behöver du ange din profillänk i nästa steg:
När: Torsdag 20 februari klockan 18:00 (insläpp från 17:45)
Bildresultat för movie
 

En toppen dag

Våren och solen har kommit fram. Jag känner mig full av energi =). Idag har jag putsat fönsterna, städat hemmet och gjort yoga. 

 

 

Jag åt också årets första semla. Jag tog en mjölkfritt semla med kokosgrädde. *Jag fick ju en gratis semla från semlogram. 

Spapaket

Jag skulle vilja unna mig en spaweekend under våren! Men Ticket har inga spaweekends erbjudanden. Med andra ord, helt värdelösa erbjudanden.

Jag har kollat upp hotell-priserna. Jag kan boka en övernattning på Gothia Towers via Ticketett fyrstjärnigt hotell i centrala Göteborg. Som hotellgäst på Gothia Towers får man ett bättre pris på spa på Upper HouseUpper House är ett femstjärnigt systerhotell till Gothia Towers, med en restaurang med en Michelins stjärna och ett spa. 

En övernattning på Gothia Towers kostar ungefär 2o00 kr i snitt för två personer men jag kan få en övernattning för 1400 kr i början av april. Jag betalar då bara för maten, spapaketet och transporten men inte för övernattningen. 

 

 

 

Jag väljer nog spapaket Experience Small, 795:-/person måndag-torsdag. I priset ingår den utanpåhängande champagnepoolen, hamam, bastur, djungeldusch och en relaxavdelning där man kan koppla av och njuta av utsikten. Jag gillar champagnepoolen”. Det är en bassäng som hänger på fasaden i ett hörn på 19:e våningen.

Bildresultat för champagnepoolen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vackraste man ?

Robert Pattinson är världens vackraste man – i alla fall enligt plastikkirurgen Julian De Silva från London och Aftonbladet. Jag tycker Robert Pattinson ser bra ut men jag håller verkligen inte med om Pattinson är världens vackraste man. Man ska aldrig lita på plastikkirurger. 

 

 

Jag tycker Henry Cavill är hetare Pattinson, men smaken är ju som baken.

..

 

 

 

en ny vecka

Nu är det dax för en ny vecka! Tyvärr har jag ingenting att se fram emot i veckan...haha.. Det blåser fortfarande ordentligt över Lund.

 Semlogram startade igen idag och Patisseriet Lund är med i kampanjen, men jag vill ha en semla i slutet av veckan. 

 

 

 

Lunds konsthall har en ny utställning på G.

Bildresultat för utställningen Sammy Baloji

oscarsgalan 2020

Jag såg Oscarsgalan igår. Ni missade ingenting. Årets Oscarsgala var det absolut tråkigaste och mest ointressanta att kolla på. 

Oscarsgalan påminner mig om en religiös sekt med zombieliknande sektmedlemmar (kändisar)....haha..

Bildresultat för oscar 2020

bion

Såg Bad Boys for Life ikväll. Den tredje filmen om poliserna Mike Lowrey (Will Smith) och Marcus Burnett (Martin Lawrence).

Jag gillar Will Smith och Martin Lawrence. De kombinerar varandra bra, en rolig och underhållande action rulle för stunden utan politisk propaganda. Betyg: 3/5

Bildresultat för bad boys for life 2020

 

 

Jag har räknat ut att jag kommer att gå på bio ungefär 1-2 gånger i månaden. Och då har jag räknat in filmer jag vill se och förhandvisningar från Filmstaden  =). Hur ofta går du/ni på bio?