mel@ni

Kategori: Kampanjer

nordicfeel.se - Clarins GWP

”Inlägget är reklam för nordicfeel.se och innehåller annonslänkar”.*

 

 

Gåva från Clarins

När du köper två valfria produkter från Clarins skickar vi med ett kit med Clarins-produkter i smidiga prova-på storlekar! Du får med en bodylotion, deras ikoniska Beauty Flash Balm, en mascara, ett läppglans och en concealer. Värdet på det du får med är hela 820 kr! Till nordicfeel.se

 

Kicks Weekend deal

 ”Inlägget är reklam för Kicks och innehåller annonslänkar”.*

 

 

Få 50% på Smashbox Cali palette & Clinique Lash Power Mascara Black Onyx. Till kicks.se

 

Surt - Designonline

De flesta av oss fick en 100 kr-värdecheck/värdekod på designonline.se från SiemensTyvärr, man måste handla minst 399 kr för att få fri frakt, ord.pris på frakt är 29 kr. 

100 kr-värdekoden på designonline.se är rätt värdelös för att koden räknar som rabatt/avdrag och inte som betalningsmedel. Man får bara ange en rabatt- och värdekod per köp. 

Tycker designonline.se lurar oss när fraktkostnad och eventuell fakturaavgift kan ej betalas med värdecheck/presentkort. En värdekod/värdecheck/presentkort är ett betalningsmedel, inte rabatt eller avdrag, det är inte acceptabelt.  

Men vi kan göra så här. Ta en vara/varor för max 100 kr och kombinera köpet med Refunder. Betala 29 kr för frakt och få lite återbäring i efterhand. 

 

 

Lindex - 3 för 2 på strumpbyxor och leggings

 ”Inlägget är reklam för Lindex och innehåller annonslänkar”.*

 

 

Lindex - 3 för 2 på strumpbyxor och leggings (gäller både dam och barn). Gäller ej på reavaror. Kan inte kombineras med andra kampanjer eller koder. Till Lindex

 

Clarins Beautiful At Every Age GWP

Lyko har ett bra erbjudande - Clarins Beautiful At Every Age GWP medföljer när du köper två valfria produkter från Clarins.

Det finns produkter för 69 kr. Ni kan också använda 100 kr från Paypal till köpet. Då blir köpet bara 38 kr. 

 

 

 

Paypal & lyko

Det här inlägget är för er som är redan kund/medlem i Paypal för att jag vill inte rekommendera Paypal som betalningsmetod. Paypal tar betalt så fort det blir fel. 

Just nu får du 100 kr att handla för. Du måste aktiviera erbjudaden på ditt Paypal-konto för att kunna ta del av erbjudanden. Paypal sätter sen in 100 kr på ditt konto. Ni kan alltså handla gratis för 100 kr utan insättning. 

 

 

 

 

Jag har beställt Moroccanoil Original hårolja från Lyko. Håroljan kostat 119 kr, kampanjpris. Jag har också fått en gåva på köpet, fått samma hårolja i 10 ml värdet 79 kr. Köpet har kombinerats med Refunder. Jag har inte fått återbäringen. - Jag får se vad som händer där....

 

 

 

 

Köpet blev i alla fall 19 kr, då har jag utnyttjat 100 kr från Paypal och fått hårvårdsprodukter för 198 kr. 

*Lyko har två rabattkoder. Registrerar dig och få 10 % rabatt på ett köp, eller du får 100 kr rabatt vid köp för minst 300 kr (värningserbjudanden). 

Värningserbjudanden är bäst om du handla mycket på en gång. Du kan handla lite över 300 kr och få 100 kr rabatt. Och utnyttja 100 kr från Paypal.

Då får du 200 kr rabatt och betala bara ca 100 kr på ett köp över 300 kr. Det motsvarar ungefär 66,6% rabatt på köpet. *Rabattkod kan inte kombineras med en återbäringstjänst. 

 

Paypal

Jula

Höstfest på Jula kom lägligt eftersom jag behöver köpa nya glödlampor.

Picadeli sallad

 

 

Jag var på Stora Coop Lund idag, såg den där erbjudanden - Få 40 kr rabatt på Picadeli sallad, om du handla Picadeli sallad för minst 40 kr, erbjudanden gäller t.o.m. 23/9, max 1 köp per kund/medlem. 

 Nu vet jag tyvärr inte om alla Stora Coop elr Coop Forum har samma erbjudande. Lokala avvikelser kan tyvärr förekomma.

 

 

 

Har köpt Picadeli sallad för 43,08 kr, har fått 40 kr rabatt. Det blev alltså 3,08 kr, nästan gratis =).

Kicks - Nya erbjudanden

”Inlägget är reklam för Kicks och innehåller annonslänkar”.*

 

 

En ny erbjudande från Kicks. *Vid köp av Elizabeth Arden produkter för minst 700 kr får du en necessär med miniprodukter på köpet, värde 833 kr. Till kicks.se