mel@ni

Kategori: Kampanjer

Barnens biodag

Den 25 november 2018 är det åter dags för Barnens BiodagHalva priset på alla filmer fram till klockan 15:00...bla bla...Hatar fortfarande Filmstaden (f.d. SF) ðŸ˜œðŸ˜œðŸ˜œ.

Newbie Store > Ta julkort

 Gäller Newbie Store Göteborg. Rätt ok erbjudanden:

Vi lanserar kollektionen Newbie Limited Edition Christmas och det vill vi fira med er! 

Den 13 november lanserar vi vår julkollektion. I samband med lanseringen ger vi er ett unikt tillfälle att ta urgulliga julkort på era barn i nyinköpta plagg från Newbie. Vi kommer att ha professionell fotograf på plats som tar bilderna, och ni kommer att få både digitala och utskrivna vykort som ni kan skicka till era nära och kära. 

Missa inte lanseringen av Newbie Limited Edition Christmas och tillfället att ta årets gulligaste julkort! 

Kicks > 50% på utvalda favoritprodukter

”Inlägget är reklam för Kicks och innehåller annonslänkar”.*

 

 

På söndag är det Singles Day! Kicks firar med 50% på utvalda favoritprodukter hela helgen till och med söndag 11/11. 
Gäller endast på kicks.se.

Bangerhead - 50 % på Lancome mascara set

Inlägg innehåller annonslänk.

 

 

Bra erbjudanden från Bangerhead > Lancome mascara set för halva prisetErbjudanden gäller Hypnôse Volume A Porter Mascara Set 18 158 kr, ord.pris 315 kr. Och Mr Big Mascara Set 18 138 kr, ord.pris 275 kr. Jag vill faktiskt ha Hypnôse Volume A Porter Mascara Set. 

Du får även ett lyxigt kit från Lancome när du köper produkter från Lancome för minst 599 kronor! Värde 724 kr. Bra erbjudanden om du handla mycket på en gång. Till Bangehead

Biobiljetter

letsdeal.se har haft ett erbjudande - Prova Albert och få två biobiljetter.  Jag har haft lite strul, har inte fått mina biobiljetter. Men jag har tagit kontakt med letsdeal.se och jag har precis fått mina två biobiljetter =). Jättebra bemötande och service av kundtjänsten. 

Ta gärna kontakt med letsdeal.se om ni inte har fått era biobiljetter.

 

 

Butikserbjudande

 

 

 

 

 

 

 

Inte prisvärd.

NordicFeel SE - Breda utbud av Lacoste

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för NordicFeel”.*

 

 

 

 

Gåva från Lacoste

Just nu får du en snygg väska på köpet värd 450 kr när du handlar valfri damparfym från Lacoste! Upptäck klassikern Pour Femme som innehåller krispiga noter från lila fresia, kryddpeppar och jasmin. Till NordicFeel

Gåva från Lacoste

 

 

Ahlens Lund

*Det går fortfarande inte att ladda upp bilder här men jag kom på man kan "kopiera bilden, klippa & klistra in" i inlägget. Det är rätt bökig och jag är skit sur!!!!!

 

 

 

 

Butikserbjudandet.

Köp två produkter från Biotherm Homme och få en gåva (värde 262:-). 

 

 

Köp två produkter från Clinique och få en gåva (värde 872:-).

 

Lyko - GWP ESTEE LAUDER

Inlägg innehåller annonslänk*.

 

 

 


Estée Lauder

EXKLUSIV GÅVA FRÅN ESTÉE LAUDER!
Har ni sett någonting så coolt och vackert? OCH så HIMLA BRA GREJER!!! När du handlar för minst 500 kr från bästa Estée Lauder så får du ( - DU FÅR! -) en necessär med en flaska Advanced Night Repair, en mascara och en eyeliner!!! SÅ HIMLA BRA!! Bra för att testa, bra för att resa och bara bra att ha rent generellt! FANTASTISKT!
Shoppa här!

NordicFeel SE - dagens erbjudande

 ”Inlägget är reklam för NordicFeel SE och innehåller annonslänkar”.*

 

 

 

Nu har du 24 timmar på dig att shoppa hårvård med 15% rabatt! Under hösten är det speciellt viktigt satsa på hårvård som återfuktar och minimerar frissigt hår. Upptäck populära varumärken som Redken, Maria Nila och Wella. Shoppa nu!

Just nu får du en snygg väska på köpet värd 450 kr när du handlar valfri damparfym från Lacoste! Upptäck klassikern Pour Femme som innehåller krispiga noter från lila fresia, kryddpeppar och jasmin. Shoppa nu!