mel@ni

Kategori: Kampanjer

Uppdatering - Nestlé Dolce Gusto kampanj & kompensation!!!!

Nestlé Dolce Gusto har haft en kampanj. Vi som deltog i kampanjen fick kompensation. Jag har sett många har fått sin kompensation. Jag har valt två muggar men jag har fortfarande inte fått min kompensation. 

Fan, nu är jag sur på Posten!!!

 

 

Uppdatering - Gåvan från Clinique

Åhléns har haft ett erbjudande. Man fick en gåva (med olika produkter) från Clinique vid köp av två Clinique-produkter. Värde 769 kr. Erbjudandet är inte tillgängligt längre. 

 

 

 

 

Jag har tagit del av erbjudandet, köpte två produkter för 110 kr och jag fick gåvan på köpet. Det fanns tre produkter som jag inte ville ha. Jag sålde två produkter på Tradera och fick 77 kr. Eget utlägg blev 33 kr istället för 110 kr. Det blir så ibland...

 

 

Åhlens - Få en gåva från Lancôme på köpet

Få en gåva från Lancôme (värde 979:-) när du handlar två produkter. *Rätt bra gåvan men den är inte ett måste. Jag hoppar över erbjudanden för att jag har redan massa produkter från Lancome. Jag vet Åhléns Lund har alltid rengöringsprodukter för 95 kr/st. Jag kan alltid ta del av erbjudanden i efterhand om jag ändra mig. 

 

 

 Jag tycker gåvan Elizabeth Arden är mer prisvärd  än Lancomes för att du får mer produkter för pengarna.

 

Åhlens - Få gåvor på köpet

Åhléns har tre nya gåvorJag tycker gåvan från Elizabeth Arden är mest prisvärd. Jag har precis gjort en beställning =). Glöm inte det är först till kvarn som gäller. *Få 20% på allt med koden: HJARTA18

Just nu får du en gåva (värde 872:-) när du köper två produkter från Elizabeth Arden, varav en är hudvårande.

 

Ni kan välja dessa produkter.

 

 

 

 

Dessa erbjudanden är inte aktiverad, vi får se...

 

Få gåva på köpet erbjudanden

Jag gillar erbjudanden där kunden/kunder får skönhetsprodukter eller praktiska saker på köpet. Men alla erbjudanden är inte prisvärda. Jag gillar till exempel inte sådana erbjudanden där kunden får en necessär eller deo på köpet, men det beror så klart på erbjudanden och utbudet.

I år vill jag satsa mer på erbjudanden och produkter som jag gillar. Jag vill inte ha massa produkter jag inte använder. Jag tycker det är jobbigt att behöva sälja saker på Tradera. Här får ni en överblick över de befintliga få-gåva-på-köpet-erbjudanden som jag tycker är intressant:

 

Jag hatar den här erbjudanden - Köp produkter från Rituals för 250 kr och få en liten duschskum på köpet, värde 50 kr. Jag vet jag kan få en Rituals tvålskum för 0 kr, varför ska jag betala 250 kr för en liten duschskum???? 

 

 

 

Från eleven.se - Handlar för minst 200 kr, få skönhetsprodukter för ca 2000 kr på köpet. Jag tycker inte man ska överkonsumera. Jag får även massa produkter på köpet som jag inte använder. 

 

 

 

 

Jag gillar sådana erbjudanden - Köp två produkter, få en gåva på köpet (med skönhetsprodukter). Får vi två produkter för 100-150 kr då är det en bra deal. 

 

 

Uppdatering 💕 Få ett Elizabeth Arden kit på köpet

 

 

 

 Har ni problem med den här erbjudanden från nordifeel.se hehe???!!!

Jag har kollat upp erbjudanden. Jag använder inte produkter från Elizabeth Arden men det är en bra erbjudande om man får två pennvässare för 69 kr/st = 138 kr, använd en rabattkod och kombineras köpet med en återbäringstjänst.

Men webbsidan vill inte lägga till kitet/gåvan om man välja 2 st pennvässare. *Man kan ta kontakt med Nordifeel och ta upp problemet, ni har ändå gjort rätt enligt köpvilkoren.

Man kan även lägga till en produkt för 145-146 kr, men köpet blir dyrare. Nordifeel har ingen bra rabattkod just nu. Det finns dock en studentrabattkod som ger 10 % rabatt på ett köp - Ange koden: NFSTUDENT10

 

Lycka till mina läsare!!//

 

 

 

 

nordicfeel.se - Få ett Elizabeth Arden kit på köpet

Inlägget innehåller annonslänkar

 

 

 

 

GÅVA från Elizabeth Arden - Shoppa två valfria produkter från Elizabeth Arden och få ett kit med produkter från Elizabeth Arden (värde 824 kr) på köpet!  Till nordicfeel.se

*Erbjudandet gäller vid köp av två valfria produkter från Elizabeth Arden och så länge gåvorna finns i lager. 

 

 

 

Uppdatering - Få Lancome Spring GWP 2018 på köpet

Jag brukar följa upp kampanjer/erbjudanden som jag har skrivit om. eleven.se hade en bra erbjudande, man fick Lancome Spring GWP 2018 på köpet och det fanns skönhetsprodukter under 100 kr. Erbjudanden är tyvärr inte tillgängligt längre. Det gick fort denna gången, erbjudanden varade i två dagar. Det är tyvärr först till kvarn som gäller. *Åhlens/Kicks/bangerhead brukar köra samma erbjudande.

 

eleven.se - Få Lancome Spring GWP 2018 på köpet

Just nu får du denna fina gåva full av utvalda favoriter inom både hud- och makeup när du köper 2 valfria produkter från Lancôme! Värde: 911 kr.

Denna gåva innehåller:
  • Lancôme La Vie Est Belle EdP, 4 ml
  • Lancôme Advanced Génifique Youth Activating Concentrate, 7 ml
  • Lancôme Visionnaire Advanced Multi-Correcting Cream, 15 ml
  • Lancôme Blush Subtil Rouge Renovation, 031 Péptide de Corail, 2.5 g
  • Lancôme Hypnôse Drama Mascara, nyans Excessive Black, 2 ml
  • Lancôme L'Absolu Rouge cream, nyans 132 Caprice, 1.6 g

 

 

De billigast varorna är Lancôme Tonique Confort Rehydrater 75 ml och rengöringar för 95 kr/st. Du gör så¨: Välj 2 st Lancôme Tonique Confort Rehydrater, använd en rabattkod som ger 12 %, kombineras köpet med en återbäringstjänst. Glöm inte välja 3 st gratisprover. Jag har gjort en beställning =).

 

 

nordicfeel.se - Få en gåva från Sensai på köpet

Köp  en valfri produkt ur Sensais serie Wrinkle Repair, få en necessär med Prime Solution (5 ml), Wrinkle Repair Cream (8 ml), Wrinkle Repair Eye Cream (2 ml), värd 860 kr!

Nej, inte prisvärd!