mel@ni

Kategori: Gratis

Smartson

Jag får också prova Zeinas hummus mix.

förhandsvisningen av en hemlig skräckfilm

MovieZine bjuder också på bio den 19 oktober i Stockholm, Göteborg och Malmö. Förhandsvisningen av en hemlig skräckfilm - Filmen Andra sidan ??? Det finns biljetter kvar i Malmö. 
Halloween Pumpkin Lantern (Jack Lamp) i psd- och png-format - Abali.ru
 
 
 

förhandsvisningen av skräckfilmen

Förhandsvisningen av Andra sidan, tisdagen den 20 oktober klockan 18.00. Filmen förhandsvisas på följande biografer: Stockholm (Filmstäderna Sergel, Scandinavia och Heron) Göteborg (Bergakungen) Malmö (Filmstaden Storgatan) Filmstaden i Gävle, Helsingborg, Jönköping, Karlstad, Linköping, Lund, Luleå, Norrköping, Uppsala, Umeå, Västerås, Växjö, Örebro För att värna om allas säkerhet och undvika större folksamlingar test vi digitala biljetter till våra förhandsvisningar.
Biljetterna kommer endast att göras tillgängliga via webben och appen. Detta medför en kostnad på 20 kronor per biljett, men vi hoppas att ni ser det som en positiv nyhet. Biljetterna finns tillgängliga på filmstaden.se och i vår app. Välj datumet 20/10 så syns visningen. Det finns 50 biljetter per biograf, enligt Folkhälsomyndighetens direktiv. Erbjudandet är personligt och gäller för 2 biljetter, precis som vanligt.
 
 

sfanytime

Jag har utnyttjat en SF Anytime värdekod och hyrt en film (en vinst från Santa Marias tävling). Jag har redan sett "The Gentlemen" på bio men jag vill se filmen igen.

Flarie

Löste in poäng mot en liten valfri kaffe på MAX.

 

 

 

 

Kassapersonalen ville inte aktivera min värdekupong för fjärde gången i rad..haha.. 

biobiljett

Jag fick en gratis biobiljett från Cashbackshopping. Det gällde en registrering hos ett larmbolag. Erbjudandet är inte längre tillgänglig. 

 

Movie

Jag saknar faktiskt Netflix, men gratis provperioder är inte längre tillgänglig. Jag vill inte lägga ut onödigt mycket pengar på streamingtjänster. Igår såg jag filmen Black Swan (2011) gratis, men filmen var väldigt hackigt. 

Black Swan handlar om en störd ballerina, Nina Sayers (Portman) drömmer om att få rollen som prima ballerina i en uppsättning av Tjajkovskijs Svansjön. Nina strävar efter perfektion. Så småningom driver Nina sig själv till vansinne och hamnar i ett djupt mörker när hon ska försöka bli den svarta svanen. Vilket psykfall!!!

Jag känner igen mig i filmen. Vissa personer lever i ett fängelse av perfektion. De vet hur man kan uppnå det, men inte hur man lever. Ingen är ju perfekt!

- Filmen är kanonbra om du gillar psykologiska skräckfilmer. 

 

 Explore pretty images uploaded by ;lucila on We Heart It

LKF

Min hyresvärd bjuder på nöjen för barn. Man får gå in i deras FB-sida.

Prova en vecka

Prova gratis en vecka på Friskis & Svettis Malmö (Jag tror erbjudanden gäller även andra städer !??).

Du kan hämta ut din vecka fr o m fredagen den 4/9. Erbjudandet gäller dig som inte har aktivt träningskort eller medlemskap för 2020. Länk > friskissvettis.se/Malmo/Nyheter/Prova-gratis-en-vecka

 

En usel dag

Jag sov riktigt uselt i natt. Det var jättejobbigt att behöva stiga upp mitt i natten och tankarna snurrade. Jag tänkte väldigt mycket på en sak och kunde inte släppa taget. 

Idag gick det "så där" på yogalektionen. Jag borde lyssna på kroppen men ändå åka till Malmö. 

 

 

Jag drack en massa gratis kaffe och undrade varför jag blev tröttare ju mer jag drack.