mel@ni

Kategori: Gratis

bion

Såg Bad Boys for Life ikväll. Den tredje filmen om poliserna Mike Lowrey (Will Smith) och Marcus Burnett (Martin Lawrence).

Jag gillar Will Smith och Martin Lawrence. De kombinerar varandra bra, en rolig och underhållande action rulle för stunden utan politisk propaganda. Betyg: 3/5

Bildresultat för bad boys for life 2020

 

 

Jag har räknat ut att jag kommer att gå på bio ungefär 1-2 gånger i månaden. Och då har jag räknat in filmer jag vill se och förhandvisningar från Filmstaden  =). Hur ofta går du/ni på bio?

 

 

 

 

 

 

 

Matbutiker V 7

Citygross erbjuder Skogaholmslimpa för 10 kr/st. Du får gratis bröd om du använder brödkuponger från Pantapå appen.

 

Citygross erbjuder Pepsodent tandkräm för 5 kr/st.

 

Ta två st Pepsodent tandkräm och få 7 kr rabatt. OBS Kupongen gäller t.o.m. 15/2. 

 

 

ICA Kvantum har Skogaholm lantbröd för 20 kr/st.

Coop Limhamn

Movies

Jag ska se filmen Bad Boys For Life imorgon. Biofilmen kostade 135 kr men jag betalade med en fribiljett. Jag har 6 fribiljetter kvar. 

Det är dyrt att gå på bio men som guldmedlem har du möjlighet att gå på Filmstadens förhandsvisningar. Filmstaden har två förhandsvisningar under februari månad - dramat "Min pappa Marianne, och "The Gentlemen" för dig som är guldmedlem. 

Jag vill se "The Gentlemen" för att filmen har fått bra betyg. Däremot vill jag inte se filmen "Min pappa Marianne". Det är en jävla SJW propaganda film. Vem fan vill se en jävla präst blir en transperson???? Det räcker med att titta på Bruce Jenner för att bli äcklad. Vilken rutten jävla människa HAN är ...

Bildresultat för bruce jenner

Ingen bra dag.

Idag är ingen bra dag :/. Jag har lite ont i magen under naveln, kramp i övre delen delen av magen. Jag hoppas det går över snart.

Jag köpte nyponsoppa från Sagolika och en påse lantchips via Flarie. Jag dricker alltid nypon- eller blåbärssoppa från Sagolika när jag har ont i magen.

GoteborgsOperan och februarilovet

Öppet hus på februarilovet, en dag för hela familjen med fri entré! 

Se en föreställning, kika in på en repetition, bli regisserad, lyssna på kärlekssånger, klä ut dig i teaterkostymer, gå en guidad tur bakom kulisserna och ta del av mängder av andra aktiviteter. Alla programpunkter har fri entré (begränsat antal platser). Till vissa behöver du biljett för att kunna delta, max 4 biljetter/person - sv.opera.se/forestallningar/oppet-hus-pa-februarilovet-2019-2020/

 

Bildresultat för hjärta

 

Nespresso... What Else

På denna Masterclass fick om Italiensk kaffekultur och kafferostning! Dessutom fick vi provsmaka nya rostningar, Ispirazione Napoli och Ispirazione Venezia. Det var en mycket intressant och givande föreläsning.

 

 

Vi fick även gåvor denna dag, ett paket Ispirazione Napoli och Ispirazione Venezia =). Tack Nespresso® Sverige =).

 

min torsdag

Jag hade bokat tid hos frisören kl 15.00 och Nespresso masterclass kl.16.00.  

 

 

Produktprover från Åhlens City.

Sia Glass

Sia bjuder på Glass............

Igår

Yogan gick bra igår och jag kom hem rätt så sent. Jag passade också på att handla mat på Hemköp igår. Köpte mat för 30 kr och använda mina två sista salladkuponger.

 

Jag gilla dessa uppblåsbara drinkhållare i flamingo.

 

Gratis prover.