mel@ni

Kategori: Gratis

MQ på Nova

Få en galge!

 

 

 

Jag tog en...hehe..

Clearon

Köpte en rengöringsmedel från Seventh Generation via Flarie Store. Sms-checken på rengöringsmedel har med ett maxvärde på 60 kr. 

Jag har massa Flarie coins men jag vill inte köpa tvättmedel från Seventh Generation. Jag litar fan inte på Clearon (f.d. KI). 

BLI TESTPILOT CeraVe SA

BLI TESTPILOT CeraVe SA Smoothing Cream & Cleanser - smartson.se/bli-testpilot/cerave-sa-smoothing-cream-cleanser/

CeraVe SA Smoothing Cream & Cleanser

Gratis Jojo kort

Jag har pratat med min syster och min bror. Nu köper de jojo månadskort för hela Skåne via appen. Det är bra ju, nu kan jag låna deras Jojo kort vissa dagar. 

Allra mest reser jag till Malmö, och då främst till och från yogan på söndagar. Jag åker också hem till mina föräldrar vissa helger och helgdagar. Nu kostar det 102 kr till och från Malmö, och 210 kr till och från mina föräldrar. Jag tycker inte 102 kr till och från Malmö är prisvärd.

Ja, det har blivit så dyrt på senare år.

 

Bildresultat för hatar SKånetrafiken"

Måndag igen

Jag gillar sallad-kupong från Picadeli för att den ger överskott. Annars händer det inte så mycket.

Från Flarie

Köpte en kaffe och en diskmedel från från Seventh generation.

 

 

Jag kan återanvända min kaffekupong för att kassapersonalen aktiverade aldrig min kupong..haha.. 

 

 

Min Coop har slutat ta in diskmedel från Seventh generation. Nu får jag lösa in diskmedelkupong i CityGross istället. Det är jobbigt att behöva lösa in smskuponger i CityGross. Man får bara lösa in en smskupong per köp/1 gång och per kund. 

 

 

 

Clarion Loves Surprises

Förra året deltog jag i Clarion Malmö Lives äggjakten och vann första pris - en övernattning för två personer på en helg. Vinsten gäller ett år från inköpdatum. 

 

 

Jag måste utnyttja vinsten innan 18/4 2020. Jag kommer välja en helg i februari när jag är ledig från yogan.

Bildresultat för clarion malmö live

Erbjudanden från Smarteyes

 

Har du ett barn i din närhet som behöver glasögon?

På Smarteyes anser vi att barn och ungas syn aldrig får vara en klassfråga. Därför erbjuder vi alla under 20 år med synfel ett par gratis glasögon per år, till ett värde av 1500 kr.

Hur funkar det?

Alla barn och unga upp till 19 år har idag rätt till ett Landstingsbidrag för glasögon. Tyvärr kommer många familjer ändå få lägga ut pengar för att täcka mellanskillnaden då bidraget inte alltid räcker till. Pengar som kunde gått till de första fotbollsskorna, en ny vinterjacka eller mat för en månad. Detta ställer vi inte upp på. Därför har vi valt att stå för mellanskillnaden mellan Landstingsbidraget och kostnaden för glasögonen, upp till ett värde av 1500 kr. 

https://www.smarteyes.se/priser-service/erbjudanden/barnochunga

Som studenter får ni också rabatter. 

feministiska propagandafilmer

Det finns många feministiska propagandafilmer som visas på bio

Onsdag 15 januari kl. 18:00 förhandsvisar Filmstaden stjärnspäckade "Bombshell - När tystnaden bryts" för dig som är guldmedlem i Filmstaden. Biljetterna till visningen finns tillgängliga från och med 9 januari, klockan 17:00. 

Filmen handlar om tre kvinnliga anställda som bryter tystnaden och står upp mot Fox News-chefen Roger Ailes bla bla bla..filmstaden.se/medlem/forhandsvisningar/

 

 

Onsdag 22 januari kl. 18:00 förhandsvisar Filmstaden kritikerrosade "Unga kvinnor" för dig som är guldmedlem i Filmstaden, i utvalda städer. Biljetterna till visningen finns tillgängliga från och med 14 januari, klockan 17:00. Filmen handlar om fyra systrar (kvinnor)...BUUUUUU..

Feminismen har blivit en urvattnad trend. Nej fan, jag vill inte se propagandafilmer. Gratis är inte alltid gott. 

Bildresultat för rey nobody

Igår

Kommer ni ihåg butiksexplosionen i Lund??? Och en kvinnlig student i 25-årsåldern skadades allvarligt i en explosion riktad mot en livsmedelsbutik på Stora Södergatan.

Händelsen hände just här.

 

 

Köpte en diskmedel via Flarie Store. 

 

 

Använde appen Karma igår. Jag fick en surdegsfralla med ost för 22.50 kr från Espresso house. Bra erbjudanden. 

 

 

 

Har hämtat mitt paket från Stadium. Jag är nöjd med leggings från Adidas.