mel@ni

Kategori: Gratis

Clarion Loves Surprises

Förra året deltog jag i Clarion Malmö Lives äggjakten och vann första pris - en övernattning för två personer på en helg. Vinsten gäller ett år från inköpdatum. 

 

 

Jag måste utnyttja vinsten innan 18/4 2020. Jag kommer välja en helg i februari när jag är ledig från yogan.

Bildresultat för clarion malmö live

Erbjudanden från Smarteyes

 

Har du ett barn i din närhet som behöver glasögon?

På Smarteyes anser vi att barn och ungas syn aldrig får vara en klassfråga. Därför erbjuder vi alla under 20 år med synfel ett par gratis glasögon per år, till ett värde av 1500 kr.

Hur funkar det?

Alla barn och unga upp till 19 år har idag rätt till ett Landstingsbidrag för glasögon. Tyvärr kommer många familjer ändå få lägga ut pengar för att täcka mellanskillnaden då bidraget inte alltid räcker till. Pengar som kunde gått till de första fotbollsskorna, en ny vinterjacka eller mat för en månad. Detta ställer vi inte upp på. Därför har vi valt att stå för mellanskillnaden mellan Landstingsbidraget och kostnaden för glasögonen, upp till ett värde av 1500 kr. 

https://www.smarteyes.se/priser-service/erbjudanden/barnochunga

Som studenter får ni också rabatter. 

feministiska propagandafilmer

Det finns många feministiska propagandafilmer som visas på bio

Onsdag 15 januari kl. 18:00 förhandsvisar Filmstaden stjärnspäckade "Bombshell - När tystnaden bryts" för dig som är guldmedlem i Filmstaden. Biljetterna till visningen finns tillgängliga från och med 9 januari, klockan 17:00. 

Filmen handlar om tre kvinnliga anställda som bryter tystnaden och står upp mot Fox News-chefen Roger Ailes bla bla bla..filmstaden.se/medlem/forhandsvisningar/

 

 

Onsdag 22 januari kl. 18:00 förhandsvisar Filmstaden kritikerrosade "Unga kvinnor" för dig som är guldmedlem i Filmstaden, i utvalda städer. Biljetterna till visningen finns tillgängliga från och med 14 januari, klockan 17:00. Filmen handlar om fyra systrar (kvinnor)...BUUUUUU..

Feminismen har blivit en urvattnad trend. Nej fan, jag vill inte se propagandafilmer. Gratis är inte alltid gott. 

Bildresultat för rey nobody

Igår

Kommer ni ihåg butiksexplosionen i Lund??? Och en kvinnlig student i 25-årsåldern skadades allvarligt i en explosion riktad mot en livsmedelsbutik på Stora Södergatan.

Händelsen hände just här.

 

 

Köpte en diskmedel via Flarie Store. 

 

 

Använde appen Karma igår. Jag fick en surdegsfralla med ost för 22.50 kr från Espresso house. Bra erbjudanden. 

 

 

 

Har hämtat mitt paket från Stadium. Jag är nöjd med leggings från Adidas. 

Hyacint

Min Coop har Hyacint för 5 kr/st. Jag älskar hyacint. 

 

 

Jag använder mina vita muggar från Muuto som hyacintvas. Muggarna från Muuto kommer/var faktiskt från Dolce gustos kampanj 2018. 

 

 

 

Muuto Everyday Holy mug

Från Willys

Det blev 12 st knäckebröd från Semper. Jag tycker om havre knäcke, Chaifrö knäcke är helt okej.  

 

 

 

Willys hade också extra pris på brysselkål, 5 kr/st. Och mjölk för 4.95 kr/st.

Norra Fäladen

Norra Fäladen är en stadsdel i norra Lund. I östra delen av området ligger studentbostadsområdena, Willys och Baxter AB som håller på att flytta till Italien hahahahaha.. Här finns också Burger King, Donken, Lidl  och Circle K. 

Idag åkte jag till Norra Fäladen för att hämta ut vinster från Circle K. Det blev 1 kaffe, 3 lussekatter, 3 proteinbars, Aloe Vera mango dryck för 1 kr, en påse chilinötter. Allt för 1 kr. 

 

 

 

 

 

Lund idag

Jag var på Åhlens idag och kollade på reavaror. Det fanns rätt många parfymboxar och julboxar kvar.

 

Vi har alltid fått parfym- julboxar för halva priset. Men priserna på parfym- julboxar och vissa skönhetsprodukter har tyvärr gått upp p.g.a. de nya tullreglerna. Nu får Sverige betala priset för en ekonomisk politik som inte är positiv i praktiken.

 

 

Bra sim-kort.

 

 

Dåliga sim-kort.

 

 

Gratis reflex från Coop.

Från Vimla

Fick 1 GB surf. Tack Vimla!

Pepsi

Jag vann en pepsi för 1 kr. Jag bjuder, först till kvarn!

Grattis du har vunnit ett pris! Klicka på länken för att ta del av priset https://scratch.circlek.one/se?p=lDNscoxcASwUFXYf Vänliga hälsningar Circle K