mel@ni

Kategori: Gratis

wienerbröd

Nu fungerar wienerbrödogram, men Lund är inte med denna gången..fyyyy...

Snart en ny vecka

Jag ska se förhandsvisning av Knives Out imorgon. Jag se fram emot filmen men jag tycker inte om när en förhandsvisning visar på en måndag.  

 

 

Glöm inte wienerbrödogram startar imorgon, klockan 9.00.

 

 

 

Erbjudanden från Åhléns imorgon, så där...

Julfika

ICA bjöd på julfika, det fanns lussekatter, zoegas julkaffe 2019 och glögg. Det var gott fika, och mycket trevlig personal!

 

De bjöd också på frukt och dadlar.

Diskmedel

Har köpt en diskmedel från Seventh Generation för 595 flarie coins.

 

 

 

 

 

 Jag vet att diskmedel och rengöringsmedel från Seventh Generation har fortfarande ett maxvärde på 60 kr, och värdekupongen på flytande tvättmedel har fortfarande fel maxvärdet som inte täcker varans pris. Det är inte acceptabelt för det är fortfarande fel på varan/tjänsten som kunden köpt.

Problemet är att Clearon (f.d. kuponginlösen AB) är ett vidrigt företag som skiter i sina kunder och bara tänker på vinsten. Du kan inte lita på ett gäng arga-feta-gamla-äckliga-inkompetenta-gubbar från Clearon AB.

få en kexchoklad

En ny medlemserbjudande från City Gross.

Idag

Gratis prover från Coop

 

 

 

Köp 3 produkter, få en julstrumpa på köpet!

 

 

 

Smakprovningar

 

wienerbröd

wienerbrödogram börjar 25/11. 

HM Emporia Festfeeling

Jag vill ha Festfeeling hos H&M i Lund istället för Malmö.

 

Festfeeling hos H&M i Emporia, Malmö 5/12 -  H&M bjuder på gratis expressmanikyr och tips & tricks från en makeupartist den 5 december kl. 12-19 på H&M-butiken i Emporia, Malmö. Under denna helg får dessutom ni medlemmar (ännu) mer! Ni får 20% rabatt på smink & nagellack från H&M Beauty. Rabatten gäller 5-8/12 i både butik och online, men kan ej kombineras med andra erbjudanden. https://www2.hm.com/sv_se/member/info.html

Bildresultat för nagellack

workshop i Sjöbo

Anmäl dig vi länken: www.teleservice.net/go-workshop

förhandsvisning av Knives Out.

Jag kom till Filmstaden Lund klockan 16.30. En halvtimme i kö var inte så farligt och jag fick en biljett till förhandsvisning av Knives Out. Men alla fick nog inte biljetter till förhandsvisningen. 

 

 

Det har blivit svårare att få biljetter till förhandsvisningar. Det är alltid så mycket folk i kö och många köar i en timme innan biljetter släpps....

 

 

Provsmakning av snacks.