mel@ni

Kategori: Gratis

Knives Out

Knives Out 2019

Handling: När den berömda kriminalförfattaren Harlan Thrombey hittas död på sin egendom strax efter sin 85-årsdag, landar på något mystiskt sätt uppgiften att utreda mordet hos den nyfikne detektiven Benoit Blanc. Med såväl Harlans dysfunktionella familj som hans hängivna personal på listan över misstänkta, tvingas Blanc slingra sig genom ett nät av lögner och villospår för att avslöja sanningen om Harlans allt för tidiga död.

Regissör: Rian Johnson

Relaterad bild

 

 

Är Knives Out en fantastisk mästerverk? Nej, det är ett väldigt underhållande och kul film. Första och andra akten av dramakomedin är välgjort med bra dialog och handling, men tredje och sista akten känns lite slapp och slarvigt skriven. Vissa scener och vem är den skyldige bland halvdussinet misstänkta är lite väl förutsättbar och faller på slutet. 

Bra skådespelarinsatser (oftast) men lite ojämnt tempo i slutet. Det är synd att skådespelarinsatser har inte utnyttjats till fullo. Fokus har hamnat alldeles för mycket på enskilda personer i filmen. Det finns lite rasistiska inslag som figurerar i filmen och det påminner mig om Terminator: dark fate Fruktansvärt att utnyttja illegal migration i filmen. Det är alltid vita feta kränkta män som skriver historier och filmer....Oh La La..

Knives Out är förmodligen bättre än The rise of skywalker! 

Betyg 4/5

 

 

The Last Jedi av Rian Johnson och Disney är fortfartande den sämsta, värsta och vidrigaste Star Wars-trilogin jag någonsin har sett i hela mitt liv. Allt är inte bara Rian Johnsons fel, allt är bara Disneys, Bob Igers och Kathleen Kennedys fel. Kathleen Kennedy förtjänar att dö för att hon är en rutten jävla vidrig människa. 

Bildresultat för kathleen kennedy meme

 

 

 

Sushikväll

Har köpt sushi och clementiner. Har betalat med Sverigechecken på 100 kr. 

 

Nygjorda sushi är bäst =). 

ICA Kvantum

wienerbröd

Nu fungerar wienerbrödogram, men Lund är inte med denna gången..fyyyy...

Snart en ny vecka

Jag ska se förhandsvisning av Knives Out imorgon. Jag se fram emot filmen men jag tycker inte om när en förhandsvisning visar på en måndag.  

 

 

Glöm inte wienerbrödogram startar imorgon, klockan 9.00.

 

 

 

Erbjudanden från Åhléns imorgon, så där...

Julfika

ICA bjöd på julfika, det fanns lussekatter, zoegas julkaffe 2019 och glögg. Det var gott fika, och mycket trevlig personal!

 

De bjöd också på frukt och dadlar.

Diskmedel

Har köpt en diskmedel från Seventh Generation för 595 flarie coins.

 

 

 

 

 

 Jag vet att diskmedel och rengöringsmedel från Seventh Generation har fortfarande ett maxvärde på 60 kr, och värdekupongen på flytande tvättmedel har fortfarande fel maxvärdet som inte täcker varans pris. Det är inte acceptabelt för det är fortfarande fel på varan/tjänsten som kunden köpt.

Problemet är att Clearon (f.d. kuponginlösen AB) är ett vidrigt företag som skiter i sina kunder och bara tänker på vinsten. Du kan inte lita på ett gäng arga-feta-gamla-äckliga-inkompetenta-gubbar från Clearon AB.

få en kexchoklad

En ny medlemserbjudande från City Gross.

Idag

Gratis prover från Coop

 

 

 

Köp 3 produkter, få en julstrumpa på köpet!

 

 

 

Smakprovningar

 

wienerbröd

wienerbrödogram börjar 25/11.