mel@ni

Kategori: Gratis

Kanelbulle

Har hämtat ut min sista kanelbulle från Geohunt. Nu är jag så trött på kanelbullar!

Felix & Grip Grillset

felixmatklubb.se har en premie - 8 stämplar mot Grip Grillset, först till kvarn som gäller. Nu har jag fått ihop 8 gratis stämplar och har löst in mot Grip Grillset. 

*Du får en värdekod på tidningskungen.se, du ska beställa Grip Grillset via tidningskungen.se. 

 

Bra premien.

Malmo

 

Gratis dansklasser med Julie från bowdown dance academy!

Under november månad har du som är mellan 13-19 år en unik möjlighet att delta på 5 gratis dansklasser i dancehall och afrobeat med Julie Chikane Quidel från Bow Down Crew!! Klasserna passar både dig som inte dansat så mycket och dig som har mer erfarenhet! 

Gett blod

Har gett blod idag och det har gått bra. Jag har valt en mugg från Kosta Boda.

 

 

 

 

Jag har också fikat på Blodcentralen. Nu måste jag vänta ett par timmar innan yoga. *Att veta vad man ska äta innan yoga är alltid ett dilemma. Man bör i alla fall inte äta något mål närmare än 3 tim före Ashtanga yogaMen det är ok att äta en frukt om du är hungrig eller känner dig lite svag, det är ett bra sätt att höja blodtrycket. För bästa effekt rekommenderas att gör yoga direkt på morgonen med fastande mage...,,,Ashtanga yoga är inte så lätt nej...hehe..

Malmo > La traviata fri entré

La traviata – öppen publikträff  med fri entré

Via M3panel

Jag har fått ihop poäng mot ett Superpresentkort. Har nu beställt ett 100 kr presentkort på Ticket. Jag vill resa till New York, och köpa förmodligen flygbiljetter via Ticket. Jag behöver bara presentkort på 3000 kr - 3500 kr. Just nu har jag presentkort på 1100 kr. 

Yoga Games

Vi ska gå på Yoga Games nu på söndag, skandinaviens största yogaevent plus hälsomässan 2-4 november. Det är helt gratis att besöka hälsomässan. Det finns gratis Drop in studion pass, men det gäller inte yogaklasser. 

Jag har kollat upp de gratis passet på Drop in studion, men det finns inget som passar mig. Det är synd, men jag ser ändå fram emot Yoga Games...  //

Goteborg

Kundkväll på Carlberg Glasögon & Linser

 

 

Kul för barn.

Kiviks Musteris cider

Nice, jag får testa Kiviks Musteris alkoholfria äppelcider via Smartson.

Paj

Har hämtat ut en paj, det gick bra haha..