mel@ni

Kategori: Gratis

NA-KD x Clarion

Jag vill dit men jag måste fixa en sällskap först, eller är det möjligen någon av mina läsare från Lund vill hänga med??? Jag raggar just nu haha.. PM mig via fb-konto.

 

 

NA-KD x Clarion!
7 städer, 7 hotell.

Heeeellloooo all fashionistas out there! It’s time for the NA-KD x Clarion tour! 
7 städer, många samarbetspartners, exklusiva goodiebags,tävlingar med grymma priser, DJ, massvis av inspo och självklart goda drinkar! Fantastiska Clarion Hotel Grand hostar och du är inbjuden! Ta med hela ditt girl crew för en magisk kväll när NA-KD är på besök i staden! De 150 första gästerna (gäller Malmö) får en goodiebag, en drink och får även välja ett plagg ur NA-KDs senaste kollektioner! Så kom i tid!!!

 

Schemat för NA-KD x Clarion tour är: 
Göteborg, Clarion Hotel Post, 13e November
Malmö, Clarion Malmö Live, 14e November
Helsingborg, Clarion Grand Helsingborg, 15e November
Luleå, Clarion Sense, 19e November
Uppsala, Clarion Gillet, 21a November
Gävle, Clarion Winn, 26e November
Örebro, Clarion Örebro, 28e November

Min tisdag

 Ett paket kom in och fick mitt hjärta att värmas. Tusen tack Igina för alla dessa fina saker och omtanken ðŸ˜˜ðŸ™ðŸ».

 

 

Oh La La ostämplade frimärken hehe..

 

 

 

Jag är irriterad på Adlibris. Jag gjorde en beställning på Kökets Favoriter 19 oktoberDet är tyvärr Adlibris som levererar och de har strul med leveranser. Och jag har fortfarande inte fått min beställning.

😡😡😡😡😡

 

 

Har testat Felix nya veggie, Broccoli & Sparrispaj. Pajen får "G", den är ok. Ni vet vad jag tycker om djupfrysta mat. 

Linas Matkasse

Boka bovärdering, få en Linas Matkasse som tack. Erbjudandet gäller hos samtliga skånska Bjurfors-kontor. Jag har tyvärr ingen bostad att värdera hehe..

 

Boka kostnadsfri värdering - få en Linas Matkasse utan kostnad!

STFU Filmstaden

På onsdag den 7 november har övriga medlemmar möjlighet att hämta ut biljetter till medlemskväll 12 november. Läs mer om medlemskvällen här *Antalet platser är begränsade och först till kvarn gäller. 

Jag räknar inte att det finns biljetter kvar efter guldmedlemmar har hämtat ut sina "fyra biljetter/per jxvla medlemskap"! Jag får se om jag få en biljett nu på onsdag. Jag skippar gärna filmen men jag kan ändå gå dit och hämta hem popcorn och läsk. HATAR Filmstaden!!!

 

City Gross fyller 25

City Gross fyller 25 år

CG dukar upp till fest med kaffe och tårta på lördag, så ta med dig ditt festligaste humör och fira med oss. CG kommer även bjuda på ballonger till barnen, godisregn, skattjakt och massor av festliga 25-årspriser! Självklart kommer tårtan från vårt eget bageri och för dig som äter laktosfritt eller glutenfritt finns det alternativ.

 Laktosfri tårta låter intressant =).

Malmo idag

My bjöd på kaffe och barnböcker...Tack My =).

 

 

 

 

Jag är lite besviken på Yoga Games och Hälsomässan. Det fanns inte mycket att se och göra. Men det var säkert roligare för de som var på betalda yogaklasser.

 

 

 

Teprovning på Yoga Games.

 

 

 

Kaffeprovning på Nespresso Emporia var nice!

Kanelbulle

Har hämtat ut min sista kanelbulle från Geohunt. Nu är jag så trött på kanelbullar!

Felix & Grip Grillset

felixmatklubb.se har en premie - 8 stämplar mot Grip Grillset, först till kvarn som gäller. Nu har jag fått ihop 8 gratis stämplar och har löst in mot Grip Grillset. 

*Du får en värdekod på tidningskungen.se, du ska beställa Grip Grillset via tidningskungen.se. 

 

Bra premien.

Malmo

 

Gratis dansklasser med Julie från bowdown dance academy!

Under november månad har du som är mellan 13-19 år en unik möjlighet att delta på 5 gratis dansklasser i dancehall och afrobeat med Julie Chikane Quidel från Bow Down Crew!! Klasserna passar både dig som inte dansat så mycket och dig som har mer erfarenhet! 

Gett blod

Har gett blod idag och det har gått bra. Jag har valt en mugg från Kosta Boda.

 

 

 

 

Jag har också fikat på Blodcentralen. Nu måste jag vänta ett par timmar innan yoga. *Att veta vad man ska äta innan yoga är alltid ett dilemma. Man bör i alla fall inte äta något mål närmare än 3 tim före Ashtanga yogaMen det är ok att äta en frukt om du är hungrig eller känner dig lite svag, det är ett bra sätt att höja blodtrycket. För bästa effekt rekommenderas att gör yoga direkt på morgonen med fastande mage...,,,Ashtanga yoga är inte så lätt nej...hehe..