mel@ni

Kategori: Gratis

Snart en ny vecka

Det blir mer yogapass nu när folk har kommit tillbaka från semester. Mitt skånekort för två veckor börjar gäller fr.o.m. imorgon. Då kan jag åka iväg och hälsa på folk. Att åka kollektivt (med Skånetrafiken) är dyrt idag. Jag får passa på när tillfället ges.

Fredspristagaren och det tibetanska folkets andlige ledare Dalai lama kommer till konserthuset Malmö Live nu på onsdag. Jag ska dit. Ser verkligen fram emot hans framträdande =). Biljetter till Dalai lama är tyvärr svindyra =(.

Jag fick betala 1540 kr för bästa möjliga plats. Men det blir ingen fler konserter i år. Meningen med livet är inte att få allt på en gång. Pengar växer inte på träd heller. 

 

 

 

 

Glöm inte att hämta ut ett paket kaffe under v 37. Jag vet tyvärr inte hur det ser ut hos de andra Hemköp. 

 

 

 

 

 

Min helg

Det har varit en lugn helg, har tränat en del och vart på Coops familjedagen. Min Coop bjöd på smakprovningar och barnen fått massa godis. 

Malmo C

Så där....

Provsmakning

Jag var på provsmakning av tårtor, i Malmö. Provsmakningen gick bra och tårtorna var jättegoda. Jag fick även en latte till tårtorna. 

Alla provsmakare får en tårta för 15 pers på sin födelsedag som tack. Men jag får min tårta i december, vid jul istället för att jag har redan fyllt år i år hehe...Man får prata med anordnaren om du inte vill ha din tårta på din födelsedag. 

 

Smartson

Lund

Community Classes - Kostnadsfri Yoga. Jag har bokat in den 16 sept, en söndag. Jag hoppas de kör meditation den dagen. 

 

 

 

Nova Lund

En heldag

En heldag med rundvandring, träning på rangen & 18 hål på Links på PGA Sweden Nationals, Bara.

greenqueensgolf.se/events/exklusiv-heldag-pa-pga-sweden-national

Hot Yoga

 

Teknikdelar

Jag vill inte handla massa saker men jag behöver en USB-minne och Teknikdelar har en bra rabattkod som ger fri frakt, om man handla minst 99 kr. Du kan även kombineras köpet med Refunder. 

 

 

 

Har precis beställt en USB-minne och skärmskydd till min Moto G5 för 107 kr, och fått 3,75 kr återbäring från Refunder. Köpet blev 103,25 kr.

Jag är nöjd köpet. CDON tar samma USB-minne för 99 kr exkl. frakt. 

 

Elevens testpanel

Som panelmedlem får du ett varuprov på en produkt innan den lanseras på eleven.se och i butik. Vi vill sedan att du testar produkten och ger oss ditt ärliga utlåtande i form av en recension som du även samlar poäng på. Det är bara medlemmar i eleven Club som kan få en chans att gå med i testpanelen. Låter nice.