mel@ni

Kategori: Gratis

Dagens post

Från M3panel & Superpresentkort

Har valt ett presentkort på Ticket. 

Test - Apple Cake från Dr. Oetkers

En jättefin och tjock äpplekaka, mycket generös med äpple och mandelspån.

 

 

 

Kakan fick tina i 2-3 timmar och värma i ugnen ungefär 13 min i 175 grader.

 

 

 

 

Omdöme

Jag köper aldrig frysta mat och bakelser för att jag kan laga mat och baka från grunden. Men jag gillar den här äppelkakan från Dr. Oetkers. Kakan är lagom söt, frasig kakdeg, generös med äpple och mandelspån, och kakan är jättegod. Man kan servera med vaniljsås eller grädde, men jag har valt vispat kokosgrädde istället.

Ord.pris hos ICA är 35.90 kr och den är helt klart värd priset, för en äkta äppelkaka! *Man ska inte värma upp kakan i mikro. 

 

 

Min dag

Från Smartson; Jag har valt en Apple Cake istället för Strawberry Cheesecake. Jag ska prova kakan nu ikväll =).

 

 

 

Har hämtat min beställning från Amason och Apotek hjärtat. Jag beställde en Wok lock från Amason och jag är nöjd med köpet. Jag är däremot inte nöjd med min beställning från  Apotek hjärtat. Jag hatar när företag skickar stora onödiga paket till en.

Vad händer i Malmö

 

 

 

 

 

 

Bli testpilot - Milda Färdig Baksmet

Få prova Dr. Oetker My Sweet Deli

Ok, jag ska välja Strawberry Cheesecake. Det låter gott!

Från M3panel

Det går segt med M3panel, det tar tyvärr tid för att få ihop ett superpresentkort..men men..

 

Efterrätt ???

Vi gick tillbaka till Malmö C för att jag skulle ta tåget hem. Pressbyrån höll på att packa ihop men det fanns massa isglass kvar från Glassfesten. Och vi fick ta glass hur mycket vi ville. 

 

 

 

Fyfan, folk slogs om glass. Satan har folk inte fått mat eller??? ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£. *Alltid kul när folk visar sitt rätta jag*.

 

 

 

 

Jag tog en gratis kaffe och en isglass innan jag åkte hem till Lund. Japp, det var min efterrätt.

 

 

 

 

Vad jag fick med mig hem? Jag tog bara tre glass, men jag fick tre glass av My. Hur många glass har du tagit My???? ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£. 

Middag

Vi åt middag på The Bishops Arms. Vi var två vuxna och ett barn. Vi tog en ost- och charkbricka, caesarsallad och chuck burger, och vatten till maten. Notan blev 600 kr men vi brände upp alla våra värdecheckar idag. *Vi hade 4 st värdecheck a la 150 kr = summa 600 kr = fick gratis middag.

 

Maten var jättegod =).