mel@ni

Kategori: Gratis

Få ett gratis på Calvin Kleins obsessed

Länken

 

NK Ljusgården > Ralph's Coffee Truck bjuder på kaffe

Den 2-15 oktober finns Ralph's Coffee Truck på plats i Ljusgården. Där bjuder Ralph Lauren på Ralph’s Coffee under hela dagen. Det låter nice =).

 

ICA Clemenstorget

Gratis provsmakningar.

Dagens post & paket

Min beställning från apotea.se har kommit. Har beställt DAX Ytdesinfektion Plus 1000 ml för 29 kr. Jag har fortfarande magbesvär och badrummet behöver saneras hehe.. 

 

 

 

 

 

 

En tidning och ett parfymprov från Åhlens.

 

 

 

 

 

En varucheck på Kelda pastasås.

Glöm inte få gratis pålägg från Pärsons idag

Hållbar mat nu och i framtiden med Orkla Foods den 11/10

‪Den 11/10 kl. 11.30-13 anordnar Orkla Foods‪.en fokusgrupp (+lunch) med tema "Hållbar mat nu och i framtiden". Som tack för medverkan får du en smakfull goodiebag fylld med goda matupplevelser. Det gäller personer mellan 20 - 30 år med intresse för hur dina matvanor påverkar omvärlden, miljön och klimatet. 

Fokusgruppen håller förmodligen i Malmö vid Västra Hamnen...MYYYYY!

 

Yves Rocher bjuder på gratis hudanalys och produktprov

Yves Rocher bjuder på gratis hudanalys och produktprov i butiker. Jag har tagit del av erbjudandet en gång. Det var bra och jag fick även produktprover. https://goo.gl/hjGe1m

 

 

Dagens post från M3panel

Fick mitt presentkort på Åhlens!

SFs medlemskväll ikväll

Mycket folk ikväll, fick gratis popcorn och läsk (Cola Zero, Cola och mineralvatten). Filmen var så där men kvällen var bra =).

Fick veta ikväll var bioklubbens sista medlemskväll,  där SF bjuder på en film, gratis popcorn och läsk. Jag vet inte varför, men alla vet SF har alltid varit snålt. 

Söndag igen

Det var en bra dag igår, jag var ute och vandrade 7 km, har plockar lite svamp, städat och tvättat kläder. Men det händer inte så mycket hos mig idag pga dåligt väder. Hoppas på en bättre vecka!!!