mel@ni

Kategori: Gratis

Ett paket från lyko.se

Det här är min 2e beställning från lykos värvningskampanj > Värva en kompis, få presentkort på 50 kr/per värvning via e-post etc.

Jag fick produkter för 309 kr, fick betala 9 kr. Jag är jättenöjd med köpet! Tusen tack Sarah och mina värvare...=).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har aldrig haft ansiktkräm från CliniqueJag hoppas Clinique Dramatically Different Moisturizing Cream är bra. Då vill jag köpa en till drömprinsen hehe..

Plommon iår

Vi har ett plommonträd på innergården. Vi har fått en massa plommon iår =). 

 

Dagens Lunch

Åt lunch på Alfredo (i salluhallen). Jag älskar deras klassiska italienska pastarätter.

Dagens lunch för 70 kr, mycket prisvärt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har även hämtat ut min beställning från lyko.se vid lunchen. Ni vet jag fick lite presentkort från värvningskampanjen. Fick produkter för 323 kr. Jag fick betala 23 kr. Har använt presentkort och en rabattkod som gav 100 kr rabatt.

Tusen tack Sarah >> Löv U !!!

 

buyersclub.se + få 100 kr gratis att handla för

Ja, alla skriver om buyersclub.se >> Bli medlem och få 100 kr gratis att handla för. byersclub.se bjuder även på fri frakt hela augusti.

 

Du gör så här (Få gratis varor):

*Välj varor för ungefär 100 kr.

*Välj uppgradering av medlemskap till *Plus* för att få rabatterat pris (Vid betalning).

 

*Säga upp din Plus-medlemskap i god tid. 

 

*Om uppgradering av medlemskap från Bas till Plus (Få rabatterat pris)

Du kan kan välja Plus-medlemskap i samband med ett köp och är helt gratis första månaden, därefter 49kr/ månad.*För att säga upp medlemskapet går du in på Mina sidor, välj alternativet ”Avsluta medlemskap” och följer instruktionerna. Medlemskapet löper tillsvidare och har ingen bindningstid eller uppsägningstid. På grund av en teknisk begränsning kan du dock tidigast säga upp Plusmedlemskapet 48 timmar efter uppgradering. Mer info finns på hemsidan. 

 

Jag tycker inte buyersclub.se har mycket saker att välja på men jag har ändå tagit del av erbjudanden. Jag har valt en bordsfläkt Champion 30 cl för 99 kr = gratis.

Lycka till med gratisköpet =).

 

 

 

En trevlig söndag

Jag och My åt frukost på Clarion hotel igen. Det var hennes idé för att hon fick inte nyttja frukosten förra gången då hon hade barnen med sig. Det är inte lätt att vara småbarnsförälder.

Men vi hade jättetrevligt idag och My bjöd på frukosten...hehehe..!?

 

konsumentundersökning av choklad i vecka 34

OJOJOJO det gäller nyhet från Cloetta =). konsumentundersökningen gäller bara om du är medlem hos Konsumentpanel.

 

Glöm inte Malmö Pride Park imorgon

Pride Park öppnar 12:00, vi ses kanske där?

Lykos värvningskampanj >> Uppdatering

Lykos värvningskampanj >> Värva en vän och få 50 kr/per värvning att handla för! Länken till kampanjen 

*Att värva folk (läsare eller okända människor ) är inte min grej. Jag gillar inte heller fjäska för företag som inte betalar för sig för PR/reklamer. Jag tycker däremot det är mycket lättare att värva vänner och släktingar. Den som blir värvad/inbjuden behöver inte använda den där rabattkoden "få 100 kr rabatt vid köp för minst 300 kr" men personen måste följa anvisningar, hxn måste göra sitt köp via din värvningslänk.

Du kan värva hur många vänner du vill och du få 50 kr (per värvning). Du får även ett extra bonuspresentkort på 100 kr för 5e värvare. 

Tips: Du behöver bara presentkort-kod på 200 kr ( kräver 4 värvningar) och en rabattkod "få 100 kr rabatt vid köp för minst 300 kr". Då får du 300 kr att handla för istället för 200 kr. Rabattkod "få 100 kr rabatt" är inte svårt att få tag i. Dem finns på Tradera eller hos GRATISFOLKET!!! hehe..

Det fungerar även att lägga till en rabattkod som ger 20 % rabatt (om du inte få ihop presentkort på 200 kr). 

Lycka till med värvningen !!!

 

 

 

Dagens beställning: Har beställt varor för 309 kr, har använt presentkort på 200 kr (från värvningen) + 100 krs rabattkod, jag fick betala 9kr. Jag har bara lyckats värva 2 personer men en av de var den 5e värvare. Det var därför det gick så fort för mig att samla ihop presentkort på 200 kr. 

 

Mitt köp innan avdraget.

 

 

 

 

 

Med avdraget.

 

 

 

 

 

 

 

En toppen dag

Jag åt frukost på Clarion Collection Hotel Temperance innan jobbet idag. Fruktosten var bra men inte lika bra såsom Clarion Hotel & Congress Malmö Live. Men jag var inte där bara för matens skull. Det var eriktigt mysig frukoststund i trevlig miljö. - Det är det som är grejen med vardagslyx =). 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter jobbet; Tog en gratis kaffe på 7-eleven. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Malmö >> Pride Park 4-6 Aug

Det låter kul. Jag ska tänka på saken. Jag vet att folk kommer att dela ut "gratis kondomer = Kärlek" =).