mel@ni

Kategori: Gratis

Veckohandla

Jag har löst in lite produktcheckar idag. Det blev:

 

*Kyckling Steak Kronfågel  ca 9200 g

*1 st halloumi tacos från Santa Maria

*2 st kylda produkter från Quorn, från Smartson

*1 st Red bull och kanelbulle från Geohunt appen

*Häagen-Dazs Salted Caramel - en kolagräddglass från Smartson

*Yoplait Safari yoghurt Hallon från Smartson

 

Det blev tyvärr rätt mycket processad och konstgjorda mat, men jag ger alltid bort mat som känns fel! 

 

 

 

 

Happy Meal + bok

Nu kan du få en bok på köpet när du köper Happy Meal. Jag tycker inte man ska köpa Happy Meal till sina barn men det finns folk som gör det ändå...hehe..

Det finns ÅTTA BARNBÖCKER! Två nya böcker varje vecka. Och 16-22 november finns chansen att få eventuella kvarvarande böcker till ditt barns Happy Meal.. bla bla..

 

Snart en ny vecka

 Det har varit en dryg vecka. Det går fortfarande inte att ladda upp bilderna. Jag tror for.me har uppdaterat sidan och bildfiler stödja inte hemsidan. Nu har jag tagit kontakt med de. Jag får se. Det är så jäkla jobbig!!!

Idag ska jag göra yoga lite, hämta hem min täcke på Jysk, hämta ut tre Red bull och en kanelbulle som jag har fått från Geohunt. Och yoga senare på kvällen....Det är min söndag!

Hoppas det blir en bättre vecka!

Bankkort

Herre gud, jag har glömt mitt bankkort på Coop. Har precis hämtat hem bankkortet. Har även hämtat ut två Halloumi Tacos från Santa Maria.

 

 

 

Cervera Hansa onsdag 24/10

För köttätare....
 
Varmt välkommen till en viltkväll hos oss på
Cervera Hansa onsdag 24/10!

Under ledning av Annika Karlsson (eller Madame Karlsson som hon också kallas) och svenska Jägareförbundet får vi lära oss allt och lite till om vildsvin och hur man tar till vara på dess kött. Tillsammans med smarta tips och praktiska verktyg styckar Annika ett vildsvin och går igenom de olika delarna och hur man bäst tillreder dem. Passa på att ställa alla dina frågor om vilt samtidigt som du provsmakar! Under kvällen kommer även finnas möjlighet att handla till rabatterade priser.
 
Onsdag 24/10 19:15-20:45
Cervera-butiken i Hansagallerian på Malmborgsgatan 6
 
Ingen föranmälan till kvällen krävs.

SF - "Sune vs Sune"

Måndagen 12 november klockan 17:30 har du chansen att ta med familjen (eller ett barn i ditt liv) på en riktig helkväll, då SF förhandsvisar det svenska familjeäventyret "Sune vs Sune". Dessutom bjuder SF på popcorn och dryck. Som Guldmedlem har du möjlighet att gå på förhandsvisningen. 

 

Jag vill inte ge SF gratis reklam. Tycker SF är så jäxla vidrig snål mot oss som inte är guldmedlemmar. Inte ok att guldmedlemmar få fyra biljetter/per medlem. Det är klart att vi som inte är guldmedlemmar får inga biljetter till förhandvisningen. 

Det är kul att gå på förhandvisningar, jag säger inte nej till gratis popcorn och dryck haha...Men den där filmen "Sune vs Sune" är inte ett måste. Jag tror inte filmen är bra. 

Vet ni hur mycket en guldmedlem kostar??? Jag har räknat ut. För att bli guldmedlem behöver du tjäna in 1500 nivågrundande poäng ELLER göra 10 poänggivande besök under ditt medlemsår. En biobiljett kostar i snitt 125 kr/per person. Folk köper även snacks och läsk på bion. En biobesök kostar alltså ungefär 200 kr/per person i snitt.

 

10 poänggivande besök = Ungefär 2000 kr/per person & medlemsår. Det är rån! 

 

 

Lund denna helgen

Det händer inte så mycket i Lund.

 

Men Nova Lund fyller år. De har lite aktiviteter på G:

  • Fiskdamm tillsammans med Polarn O. Pyret – & POPPY! – i lokalen mellan Apotek Hjärtat och Tele 2 lördag och söndag 11-14

  • Pyssel med Fröken Uggla – på ytan vid Kahls The & Kaffehandel lördag och söndag 10-18

  • Ballongutdelning till alla barn – vid Food Courten lördag och söndag 10-18

  • Bästa erbjudandet är från Ritulas - 4 för 3 på allt i butiken. Du får en hemlig gåva på köpet om du handla för minst 300 kr. Du får även en gåva på köpet om du är medlem eller bli medlem - förmodligen en duschskum på 50 ml. 

 

*Stora Coop har massa gratis prov på Maju, kattfoder 100 g. 

 

Yogagames Malmo

Yoga Games - the Nordic Yoga Conference sker för första året i Malmö. En del av eventet är Hälsomässan där företag ställer ut för att visa produkter för besökare. Det är ingen entréavgift till Hälsomässan och man behöver inte ha bokat biljett till Yoga Games.

Det finns även helt gratis att prova på yoga i Gratis Drop-In studio. Det går inte att förboka biljetter utan platerna släpps en timme innan klassen startar och det är först på plats som får biljett.

Nu har de lagt upp Schemat för Drop-In på hemsidan och listan på utställare. Jag ska dit.

Nordstan

Nordstan har lite aktiviteter. Håll utkik i evenemangskalender på  http://nordstan.se/utstallningar-event/

 

Refunder

Bilderna går fortfarande tyvärr inte att ladda upp. Ja, jag är skit sur...ggr..

 

Hur som helst, jag gjorde en beställning på Kökets favoriter igår och beställde lite grejer för 49 kr. Köpet blev gratis för att jag har använt en värdekod på 50 kr. Jag har faktiskt kombinerats köpet med Refunder haha... Jag har precis fått 2,74 kr återbäring på köpet.