mel@ni

Kategori: Gratis

Malmö: Nöjesguiden och Vespa bjuder in till after work 25 Okt

Det är fel på sidan men ni kan försöka senare under dagen.

Grand Opening nya Hansa idag

 

Cervera: Har köpt ett set med mått, fick betala 11,70 kr. Jag fick en påse med lakrits på köpet, en mycket uppskattad gåva. 

 

 

 

 

 

 

Glöm inte ta en sväng in till Grand Opening nya Hansa 19-22 okt. De andra butikerna har bättre erbjudanden än Kicks.

 

 

 

 

 

Julbord är räddad

Min Coop har extrapris på Pärsons lax-pålägg p.g.a. kort datum, 15 kr/st istället för 29,95 kr. *Max avdrag på "2-för-1-kupong" är 35 kr. Styckpris per pålägg för att få gratis är max 17,50 kr. 

 

Det blev 12 st lax-pålägg, 6 st wasa, 1 st kattmat = Gratis! Pärsons lax-pålägg passar bra ihop med ägg och sill men inte till vanlig macka. Japp, mitt julbord är räddad hehe..

 

 

Från Liberoklubben

Från Findus Lunchklubb

 

Findus Lunchklubb: Just nu kan du som Lunchklubbsmedlem beställa en portion av vår nyhet Fish & Chips för endast 100 poäng. Erbjudandet gäller till och med den 30/11 eller så långt lagret räcker, och max 1 gång per ny rätt.

Jag har tagit del av erbjudandet. Jag har inte köpt mat från Findus men jag hade 125 poäng kvar på mitt Findus-konto =).

 

Vad händer på Nordstan

Klarna: Få 100 kr att handla för hos buyersclub + gratis elektrisk fotfil

Jag använder ibland Klarna Direkt som betalsätt (gratis betalningsmetod). Just nu har Klarna ett samarbete med buyersclub.seDu få 100kr att handla för via Klarna. Du kan även lägga till en Elektrisk fotfil utan kostnad (Ett tillfällig erbjudande)

Jag vet tyvärr inte om erbjudandet gäller befintliga buyersclub-medlemmar, men ni kan alltid testa ta del av erbjudandet via Klarna. Jag har haft ett buyersclub-konto innan, men mitt gammalt konto är inte kvar. Det gick bra att skarpa ett nytt buyersclub-konto och ta del av erbjudandet i efterhand.

 

 

 

 

 

 

 

Du gör så här för att få gratis saker:

1. Logga in eller skarpa ett Klarna-konto, gå in på "Mina deals", ta del av erbjudandet från buyersclub.se och följ anvisningen.

2. Skarpa ett buyersclub-konto, logga in och välj Buyersclub Plus-medlemskap för att få rabatterat pris.

3. Välj varor för ungefär 100 kr. Lägga till Elektrisk fotfil (värde 199 kr), och avsluta köpet.

4. Säga upp ditt Buyersclub Plus-medlemskap i god tid, precis som förra gången. *Månadskostnad för Plus-medlemskap är 49 kr/per månad, utan bindningstid eller uppsägningstid. Du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. 

*Jag slapp betala frakt för att jag har valt Plus-medlemskap. Jag vet inte om frakt är gratis för Bas-medlemskapet. Mer om vilkor.

 

 

Min beställning; Har beställt varor för 93 kr (Fick 1o0 kr att handla, helt gratis) plus en Elektrisk fotfil värde 199 kr = Får saker för 292 kr *gratis =)....Lycka till mina läsare// 

Malmö: Halloweenfest och invigning av Pumaburger 27 Okt

Jag ska dit =).

 

 

Från Apotek Hjärtat

 

Det blev två köp.

 

 

 

 

1e köp: Jag fick betala 87,69 kr, inkl. återbäring från Refunder. Köpet var ok!

 

 

 

 

2e köp: Jag fick betala 2,77 kr, inkl. återbäring =).

 

 

 

 

Fick två st serum/produktprov på köpet =). 

Från jobbet

Hittat några Höstmusseron idag =).

 

 

 

Fick en macka gratis =).