mel@ni

Kategori: Gratis

Christmas wrapping Lund

Skanemejerier

Musikhjälpen startar idag och Skånemejerier ska bjuda på fil. Jag ska dit.

Idag

Fick ett presentkort på 100 kr på Kökets Favoriter som ersättning. Det är så det skall vara. Har nu beställt en Kusmi te för 149 kr, fick betala 49 kr med presentkortet. 

Jag har också kombinerats köpet med Refunder. Jag får se....

Min helg

Idag ska jag göra yoga, går på Lunds domkyrkas adventskonsert med Capella Lundensis, kolla Widows igen. Jag ska försöka åka hem till Hässleholm imorgon, när Skånetrafiken kör ersättningbussar haha...

H&M frukostshopping

Galleri Kozica & Daniel

sfanytime.com

Ett tips från Gratisguiden, hyr en film från Sfanytime gratis, få värdekod via DN. Jag ska se Ant-Man 2 ikväll =). Jag har redan sett ettan!

 

Lund Saluhall & Ahlens

Lund Saluhall & smakprover

 

Åhlens, The Body Shop Shea Gift Bag för 70 kr (medlemspris), ord.pris 140 kr. Bra erbjudanden. 

Min dag

Vi har tre yogainstruktörer på mitt gym. Två av de är bra, de gör modifiera Ashtanga yoga positioner men de gör ändå positionerna i ordningsvis. Men det gör inte den tredje yogainstruktören. Hxn är flummig ibland och jag förstår mig inte på yogainstruktören vissa dagar. Idag gjorde hxn konstiga positioner som inte var yoga positioner =(.

 

 

Jag åt lunch ute idag för att jag har fått sålt lite skönhetsprodukter. Det är skön att bli av med lite saker som jag inte har nytta av. Nu behöver jag inte äta kvällsmat.

 

 

En butikserbjudande från Stora Coop; Köp tre paket L´OR kaffekapslar, få 3 paket prover på köpet. Demonstratören var snällt. Jag fick ändå tre paket prover gratis. 

 

 

Lund

Idag

 

 

 

 

Åker gratis hehe..

 

 

 

 

 

Prepare for Training gästar Lund!