mel@ni

Kategori: Gratis

Vad händer i Lund

Inte så mycket.

Stadium

Jag har beställt en löpartopp för 49,95 kr. Jag har utnyttjat min bonus på 50 kr. Jag vill inte betala mer än nödvändigt.

278683102101, W RUN FASTER TEE, SOC, Detail

Yogamatta

Samlarkampanjen från Paulúns har fortfarande inte startat än. Det ser ut som att Orkla Food har problem med kampanjenKampanjen gäller en yogamatta från Casall, värde 300 kr, om du köpa tre valfria produkter mellan 12/8–10/11 2019. 

Bildresultat för kampanjen yogamatta pauluns

 

 

Jag tror kampanjen gäller Casall Yoga Mat Balance 3mm. Casall Yoga Mat Balance är en bra yogamatta för nybörjare med enkla yogaövningar. Yogamattan är tyvärr inte halkfri när den är fuktig av svett. Du kan lägga på en handduk eller matthandduk på din yogamatta för att förebygga halkning

Att man halkar eller känner att man glider på yogamattan är ganska vanligt. Det beror på att du har en dålig/halvdålig yogamatta. Yoga Mat Balance från Casall passar tyvärr inte människor med ryggproblem eller har dåliga knän, välj hellre en tjockare yogamatta. 

Yoga Mat Balance 3mm Free Pulse Purple - Mattan ger bra stötdämpning och lämpar sig utmärkt för de flesta flexibilitets- och styrkeövningar som utförs liggande mot golvet.

 

Handlat mat

Tycker det är jobbigt att behöva dela upp i flera köp. Scanning av kuponger och värdecheckar får inte dra ut på tiden.

 

Gratis Felix köttbullar från Smarton.

 

Smakprovning

 

Hittade nya kuponger i Landskrona.

Vad händer i Hässleholm

Nästa fredag & lördag är det så dags för stadsfesten. 

 

 

Gratis kurser

Köttbullar

Kul, jag kom med i kampanjen! 

Stadiums bonus

Första gången jag får bonus från Stadium. 

 

Babybox från Apotek Hjärtat

Babybox från Apotek Hjärtat är gratis för dig som är blivande förälder och medlem i Klubb HjärtatDet är gratis att vara medlem hos Apotek Hjärtat.

 

Bra grejer!

testa produkter

Jag får chansen att testa rengöringsmedel!

Har testat appen PantaPå

Du gör så här: Ladda ner PantaPå appen, ta dig till närmaste återvinningsstation i appen, scanna streckkoder på produkter/förpackningar, släng förpackningar. Därefter får du pengar eller rabattkuponger i mobilen.

 

 

 

Jag har pantat och scannat 3 valfria produkter från Yes och fått 3 olika mail/papperskuponger på Yes. 

Har scannat 5 produkter från Skogaholm och fått 5 mail/papperskuponger på 10 kr rabatt. 

Har scannat 5 valfria produkter, en medicinpåse från Apoteket och fått 7 kr i mobilen. 

Jag har valt mail/papperskuponger för att papperskupong har längre giltighetstid. 

 

 

 

Jag gillar erbjudanden från Skogaholm. Procter & Gamble är väldigt snålt. Rabattkuponger på Yes (med 1 kod) har alltid funnit på matbutiker. De borde lägger upp rabattkuponger på nätet istället för att ge bort samma typ av rabattkupong och erbjudande. Vem vill ha Yes rabattkuponger med 2 koder????? Hahahahahahahahahahahaha.........