mel@ni

Kategori: Gratis

Speltest på DICE nästa helg

Låter kul för spelnördar, gäller tyvärr bara i Stockholm =(.

Anmäl dig här: https://eu.playtesting.ea.com/ARCSPortal/default…
Läs mer här: www.ea.com/playtesting

 

Malmö Yogafestival

Jag har aldrig varit på Malmö Yogafestival, men jag ska dit i år för att att de ha massa bra yogapass =). Mer om Malmö Yogafestival

 

Solna Centrum

Bli medlem på Solna Centrum och få en vattenflaska haha..Du ska hämta ut din vattenflaska i receptionen.

Kokets box

Jag tog bort ett inlägg om Kökets box igår för att jag var osäkert om prenumerationen. Har sett Kökets Box har lagt till nya prenumerationer med andra regler. Men nu har jag kollat upp prenumerationen.

 

*Du ska välja *Löpande prenumeration 129 kr. Den månad du avslutar blir den sista. Betala varje månad.*. 

*Ange kod: DN1 och få en box för 1 kr. Koden fungerar fortfarande. Det är först till kvarn som gäller.

 

 

*Glöm inte säga upp prenumerationen om du inte vill ha flera boxar. 

Jag har kombinerats köpet med Refunder, fick 30 kr inkommande återbäring dagen därpå. Det blir alltså en vinst på 29 kr + en box för 129 kr. 

 

Middag

 

Vi åt gratis på The Bishop´s Arms Gustav. Vi tog en fish & chips, en charklåda och ett glas vin. Maten kostat 287 kr, och vinet kostat 85 kr, men servitrisen har glömt att ta betala för vinet, men vi märkte det i efterhand...hehe..

 

 

 

Charklådan var en besvikelse, men fish & chips var jättegod.

Skanetrafiken - Prova periodskort i appen ?

Jag älskar inte Skånetrafiken, vem fxn gör det, kanske de som jobbar på Skånetrafiken haha... men det är ändå ett bra erbjudande. 

 

*Har du en aktiv 30-dagarsbiljett kan du nu välja att låna ut den när du inte själv behöver den. Allt du behöver göra är att logga in på Mitt konto i appen. Du kan låna ut din biljett en gång per dygn och den är alltid utlånad minst fyra timmar. Här kan du läsa mer om Mitt konto och att låna ut biljetten.

 

Ladda ner vår app och upptäck ett nytt sätt att resa i Skåne.

 

 

Veckohandla

Veckohandla, hur gör du?

Jag var på Stora Coop idag. Har handlat lite mat för 41 kr, men betalat för 26 kr. Alla kuponger gick igenom. Just nu har de extrapris på Bönpasta från Kungsörnen för 10 kr p.g.a. utgående varor. Jag tog bara en för att jag tycka inte så mycket om Bönpasta. 

 

 

 

Smakprover, tog tre. 

Hassleholm

Jag var Hässleholm igår. Vi var också ute och åt på The Bishops Arms. The Bishops Arms Hässleholm är mycket finare än Lund och Malmö. 

 

 

 

 

Min syster tog en Chuck burgers och jag tog deras Spicy deal burgers. Maten var jättegod. Det blev 360 kr, vi betalat 60 kr för maten (inkl. 2 st 150kr-värdecheck på The Bishops Arms). 

*Det är gratis att bli medlem i The Bishops ArmsDu får även värdecheck på 150 kr några gånger per år.

 

 

 

Jag fick 180 g Hamburgerkött igår och köttet kändes lite väl för mycket för mig. Nu får jag dåligt samvete för köttätande. Jag brukar inte äta så mycket kött. Jag får ta en charklbricka ikväll, charkbrickan innehåller inte mycket kött. Det är mest tunna skivor av italienska och spanska delikatesser. 

 

Kulturkalaset

Yoga Games

Yoga Games Hälsomässa Malmö 3-4 nov:

Det är ingen entréavgift till Hälsomässan och man behöver inte bokat biljett till Yoga Games. Det kommer att finnas "prova på yoga" i Gratis Drop-In studio. Det går inte att förboka biljetter utan platerna släpps en timme innan klassen startar och det är först på plats som får biljett. Jag ska dit. Det finns även grupppass med yogalärare men dessa pass kostar pengar. Yoga Games gäller även i Stockholm & Göteborg.