mel@ni

Kategori: Event/VIPkväll/mässor

Dagens I-landsproblem, frukostshopping

Lindex bjöd på mackor, kaffe & shot, samt 20 % rabatt på ett köp.
Jag hittat tyvärr ingenting idag. Jag var inte nöjd med frukosten heller. Det fanns bara ostmacka att välja på, det fanns inte sojadryck eller havredryck till kaffet heller.  
 
 
 
 
Lindex Lund borde anlita Espresso house istället för Wayne´s Coffee. Wayne´s Coffee ligger så efter i utvecklingen. De kör alltid ost- eller ost & skinkmacka, och komjölk till kaffet. 
Det finns en anledning till varför många är laktosintoleranta, komjölk är inte till för vuxna människor. Jag har till exempel känslig mage. Jag får alltid diarré efter mjölkintag på morgonen. 
 
Ja, jag fick diarré efter frukosten!!
 
 

Glöm inte

 The Body Shop firar 40 år i butik idag mellan kl. 15.00 och 18.00. De första 50 handlande medlemmarna får en goodiebag*. 

*Erbjudandet gäller vid köp av LYBC-medlem. Ingen köpgräns. Erbjudandet gäller under en begränsad period 29/8 till de första 50 handlande medlemmarna och så långt lagret räcker. Gåvan på köpet är en Goodie Bag till ett värde av 195:-. Max 1 gåva per kund. Erbjudandet kan kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. 

Bildresultat för happy birthday meme

 

MM Sports Malmö

Frukostshopping på Lindex

Ett tips från My - Frukostshopping på Lindex. Den 30 Augusti mellan kl. 8 och 10 sätter Lindex guldkant på din morgon och bjuder in till frukostshopping. Förutom att bjuda på en god frukost ger Lindex dig 20% på ett helt köp och extra mycket service. https://www.lindex.com/m/se/frukostshopping/

The body shop

Träningshörnan i Smedby

Bilden kan innehålla: text

Emporia Malmö

IKEA Family aktiviteter

HM gympapåse event

H&M gympapåse event för barn! Ingen anmälan/biljett krävs.

Kul i Malmö