mel@ni

Kategori: Event/VIPkväll/mässor

Make Up Store Emporia

Make Up Store på Emporia fyller 1 år och det vill de fira tillsammans med er.  Make Up Store Emporia fyller 1 år och det vill vi fira stort! Varmt välkomna på vår födelsedag den 1 Nov kl 15.00 och ta del av festligheterna! Upplev röda mattan, ballonger och andra festligheter tillsammans med Make Up Store. Ett tema i cirkus och du står i centrum. Fina goodiebags och fantastiska erbjudanden utlovas
Ni får helt enkelt inte missa den här festen.

 

Lindex Triangeln

Kul för er som bor i Malmö!

 

Lindex firar 5 år på Triangeln! 
Detta vill de gärna fira med DIG. Så imorgon den 25/10 erbjuder de 25% på ett helt köp (kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden och gäller inte på presentkort).

Passa på att få hjälp av deras personal shoppers som finns på plats mellan kl. 12-18 för att hjälpa dig att hitta din höstlook. Dessutom får de 25 första betalande kunder som handlar för minst 250 kr en goodiebag.

Grattis önskar vi Lindex Triangeln.

Gina Tricot VIP

 

Torsdagen den 25 oktober är du och dina vänner välkomna till Center Syds (i Löddeköpinge) stora VIP-kväll. Vi bjuder in till en shoppingkväll fylld med höstens alla modenyheter! Gåvor delas ut till de 100 första betalande kunderna och som medlem i vår kundklubb Spotlight får du 50:- när du handlar för 300:-! Är du inte medlem? Vi registrerar dig i kassan under kvällen. Välkommen till Gina Tricot kl. 19.00 - 22.00 och en shoppingkväll du inte vill missa.

Jag vet inte hur de andra städer ser ut. Medlemmar får i alla fall en inbjudan vid e-post med anmälningslänk. Anmälningslänk är tyvärr personligt. 

 

NK STK & Fredagsmingel

*Bilderna fungerar fortfarande inte idag...tyvärr!

 

INUIKII:s AW18/19 har kommit till Nordiska Kompaniet 26/10 – och du är inbjuden att ta del av den nya kollektionen och ett fashionabelt firande.

Upplev en personlig introduktion av kollektionen av Inuikiis partner Nicole Nordin och modeikonen Susanne Histrup där de går igenom hur man bäst lyckas med Inuikiis bästa vinter-look.

Ta del av fantastiska erbjudanden, goodiebags och fashionabelt mingel till DJ:n Daniella Johnssons sköna toner. Avsluta sedan med att låta ett proffs från Björn Axén stylea dig inför kvällen.

Det finns inget bättre sätt att inviga helgen.

Välkommen till NK Women’s Shoes & Accessories.

Yogagames Malmo

Yoga Games - the Nordic Yoga Conference sker för första året i Malmö. En del av eventet är Hälsomässan där företag ställer ut för att visa produkter för besökare. Det är ingen entréavgift till Hälsomässan och man behöver inte ha bokat biljett till Yoga Games.

Det finns även helt gratis att prova på yoga i Gratis Drop-In studio. Det går inte att förboka biljetter utan platerna släpps en timme innan klassen startar och det är först på plats som får biljett.

Nu har de lagt upp Schemat för Drop-In på hemsidan och listan på utställare. Jag ska dit.

Mingel med Woolrich

Mingel & Shoppingkväll med Woolrich, gäller tyvärr i Stockholm. 

Du & en vän är varmt välkomna till Woolrich flaggskeppsbutik i Sturegallerian. Under kvällen bjuds du på ett förmånligt erbjudande & förfriskningar.

Teamet från Plaza finns på plats i butiken för att presentera sina favoriter ur kollektionen. 

Grafikfest på Nordic Art

 

Låter nice...

Lördag-söndag 20 - 21 oktober kl.12:00-17:00 bjuder Nordic Art in till årets största grafikfest på Birkagatan 28 B Stockholm.  Konstnärer som Madeleine Pyk, Ernst Billgren. Peter Dahl, Lennart Jirlow, Yrjö Edelmann, Angelica Wiik, Sven Lidberg, Kalle Höglund ,.Uno Wallman, BG Karlsson, Maria Krull, ,Ardy Strywer, Mikael Persbrandt, Caroline Af Ugglas,Pierre Olofsson, Lasse Åberg och många fler. Dessutom hundratals lösblad litografier i våra litoställ. Fotokonst av Henry Bronett m.m
Nordic Art bjuder på goda drycker och härligt tilltugg till helgens trevligaste mingel.

Hansa Kicks

Stadium

Anmäl dig för att delta i passet i Malmö, alla som deltar får en goodiebag efter passet.

Det gäller även i Göteborg, Norrköping, och Uppsala men passet gäller inte i Lund..men jag vill inte springa

heller hehe....

 

Ur & Penn