mel@ni

Kategori: Event/VIPkväll/mässor

Baby Weekend

Baby Weekend på XXXLutz Malmö 22 feb

Kom och njut av en härlig dag på vår babyavdelning med fantastiska erbjudanden och aktiviteter!
Vi bjuder alla barn på korv med bröd och mellan 12.00-17.00 kommer det finnas ansiktsmålning och möjlighet för glittertatueringar på plats.
Under denna helg ger vi minst 15% rabatt på hela babyavdelningen. Är du ute efter att köpa en barnvagn? De 15 första kunderna som köper en komplett barnvagn får 20% i rabatt! Så skynda hit och fynda :)
Utöver detta kan ni vara med och tävla om en lära-gå-vagn, lektält och en rittavla.

Bildresultat för ballong

Nespresso... What Else

På denna Masterclass fick om Italiensk kaffekultur och kafferostning! Dessutom fick vi provsmaka nya rostningar, Ispirazione Napoli och Ispirazione Venezia. Det var en mycket intressant och givande föreläsning.

 

 

Vi fick även gåvor denna dag, ett paket Ispirazione Napoli och Ispirazione Venezia =). Tack Nespresso® Sverige =).

 

Lund

Invigning av Studio Chic i Lund

Pause

Pause Ljud & bild Stockholm fyller 30 år. 

XXL Emporia

ÖPPNINGSFEST HOS XXL Emporia

XXL öppnar 4000 kvm sport och vildmarksvaruhus i Emporia på plan 3.

Om du tänkt komma förbi XXL’S öppningsfest, kom i tid - vi lovar dig det är värt det!!
De 20 första platserna i kön är för VIP, XXL har redan lottat ut några av dessa platser men är du tidigt på plats onsdag morgon har du fortsatt chans att ta en av VIP platserna ðŸ™Œ

De 20 personer som lyckas få en VIP plats får gå in i varuhuset före alla andra och alltså ha första tjing på alla fantastiska öppningserbjudanden.
Och inte nog med det, de får även en sportklocka från Fitbit (värde 849:-) samt ett presentkort laddat med 250:- att handla för.

De efterföljande 50 personerna i kön får även de presentkort på 250:- /var som delas ut på plats i kön.

Så det är absolut värt att komma i tid – Emporia öppnar båda ingångarna kl 07:00 onsdag den 5:e februari och XXL slår upp portarna 08:00.

 

Jag vill inte ha sportklocka från Fitbit men jag gillar presentkortet. 

Bilden kan innehålla: text

frukostevent

Frukostevent i Malmö, imorgon kl 8.00.

XXL sport Emporia

Masterclass

Nespressos Masterclass kör igång igen. På denna Masterclass får du lära dig allt om Italiensk kaffekultur och kafferostning! Vad skiljer egentligen norra Italien från södra, och när uppfanns egentligen espresson?  Dessutom får du provsmaka helt nya rostningar, Ispirazione Napoli och Ispirazione Venezia.

Masterclass gäller i Stockholm och Malmö  

Nespresso Volluto - Ett lättrostat kaffe med söta och fruktiga aromer

 

öppningsfest dollarstore toftanäs

Öppningsfest Dollarstore Toftanäs 25/1. Kan de inte öppna en Dollarstore på Nova istället???

 

 

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

Varuhuset öppnar kl.10:00 och har öppet till 20:00 på kvällen. Eftersom vi älskar att ha kalas kommer vi att fylla varuhuset med unika öppningserbjudanden och roliga aktiviteter under öppningsdagen.

â–¶ 💵 TÄVLING 💵 Vinn presentkort värt 2500:-
Vill du vara med och tävla om ett presentkort värt 2500 kronor? Såhär gör du för att delta:

1. Handla för över 500kr på DollarStore Toftanäs under öppningsdagen 25/2.
2. Signera en kvittokopia med namn och telefonnummer i kassan och lämna till personalen.
3. Spara originalkvittot.

Totalt dras 5 vinnare. Tävlingen pågår endast under öppningsdagen 25/2 mellan kl.10:00 till 20:00. Vinnare kontaktas via telefon senast 3/3. Vinsten hämtas hos DollarStore Toftanäs senast 10/3. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

â–¶ KOM TIDIGT – BLI BELÖNAD! 🏃‍♀‍
De 50 första kunderna som handlar över 300 kronor under öppningsdagen 25/2 får ett presentkort laddat med 300 kronor att nyttja på DollarStore vid nästa köp.

▶ VINN EN ELSCOOTER 🛴
En lycklig vinnare har under öppningsdagen chansen att vinna en elscooter. I butiken kan du lämna in dina kontaktuppgifter tillsammans med en motivering till varför just du vill vinna en elscooter. Gäller endast under öppningsdagen 25/2 och vinnaren kontaktas senast 3/3. Vinsten hämtas hos DollarStore Toftanäs senast 10/3.

â–¶ TÅRTA TILL ALLA GÄSTER 🍰
Inget kalas är komplett utan tårta. Vi bjuder på tårta, dryck och kaffe till alla som vill ha. Tårtan serveras 13:00-15:00. Om man är orolig att inte hinna nappa åt sig en bit – kom i tid!

â–¶ FIKA i KÖN ☕
Satsar du på att komma tidigt? Njut av en trevlig fikastund i kön och ladda upp inför storshopping. Från 09:00 bjuder vi på kaffe och kanelbullar till alla köande gäster.

â–¶ FISKEDAMM FÖR ALLA BARN 🎣
Under öppningsdagen kan alla barn som vill prova fiskelyckan i vår fiskedamm – napp varje gång! Fiskedammen är öppen mellan kl.15:00-17:00.

Osby