mel@ni.se

Kategori: Breaking News

Pimp My Crib!

 

 

 

 

 

Nu är jag klart med mitt kök och vardagsrum (nästan).

Jag köpte två (HUSINGE Takskena, 3-spots) från IKEA för 149 kr/st = 298 kr. Köpte 8 halogenlampor till takspotlights hos Kjell & Company, det blev 160 kr. Plus lampkrok för 20 kr hos Jula + elproppar för 25 kr hos Coop. Nu har jag lagt ut 503 kr. Jag tycker det är prisvärt, det är inte en självklarhet för mig att byta taklampor varje år.

Det var inte svårt att sätta upp belysning själv. Jag hade bara problem i köket. Köket var det enda rummet där sladduttag med skyddsjord var inte monterat. Och sladdarna från sladduttag satt löst. Fan, jag fick elstöt 2 gånger, fick även elpropp (fick byta proppen i efterhand) haha.. men det har löst sig!

 

Jo, jag är en väldigt händig, teknisk och kreativ person > Vi bor i Sverige. Vem fxn behöver en karl förutom sex 😆 😂 😆 😂 😆 😂 😆 😂 😆 😂 😆 ???

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så minns vi 2016 - ”Pokémon Go”.

 

 

 

 

”Pokémon Go” - överskattad

Mobilspelet blev en sensation världen men hur länge höll framgången???. Ungarna slutar inte dricka cola pga ”Pokémon Go”. Är man en CandyAsx så är man en CandyAsx!!!

 

Dagens skämt > Nelly-modell

Ojdå, det är inte varje dag vi ser en "Candy-AXX" hos Nelly.com. Trosan sitter tjat !!!!

😆 😅 😂😆 😅 😂😆 😅 😂😆 😅 😂😆 😅 😂.

 

 

Kärlekshandtagen??????

 

 

 

 

 

 

 

 

En typisk Nelly-modell

I Feel...

Willys FÖRTJÄNAR GRATIS PR!!!!!

Willys 💩 dax för konkurs ???💩

Willys Emporia igår > Nu är det Willys tur att byta och uppdatera sina kassor. Precis som Hemköp, kupongen drar bara av varans pris, ingenting annat. Det är precis som CG, en kupong per vara/erbjudande och per köp, du kan inte heller får extra avdrag på nedsätta varor.

Nu tänker jag inte lägga mer tid på Willys och Hemköp, vill inte gynnar Axfood AB överhuvudtaget. Det finns bättre matbutiker, Coop & ICA funkar fortfarande med rabattkuponger. Hemköp/Willys/CG kommer vara "lösa-in-värdecheckar-butiker", ingenting annat.

 

- Det är inte mänskliga rättigheter att få gratis saker på bekostnad av andra. Men konsumenten har alltid rätt att välja
säljaren. Jag har ingen skyldighet att handla hos Willys eller Hemköp - har inte lust att betala deras lön heller 😂😂😂😂😂.

 

 

Axfood AB betyg: 💩 💩 💩 💩 💩

 

 

 

ICA Emporia: Har hämtat ut fem pizzaburger. Tänker inte gynna Axfood
😜 😝😜 😝😜 😝😜 😝

 

Dagens skämt > Vem är Siri ??? 💩

 

 

Siri är ett program, den personliga assistenten som hjälper dig att få saker gjorda. Siri kan skicka dina meddelanden, ringa, kontrollera din kalender med mera. Programmet Siri är rätt ok men Apple är så jäkla mobbad. Mer om Siri från Apple https://support.apple.com/sv-se/HT204389

 ðŸ˜µðŸ˜µðŸ˜µ

 

 

 

 

Här driver jag med programmet "Siri".

 

Skånetrafiken höjer priserna igen

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

 

Coca cola Santa Mission 2016???

Jag såg Coca cola kör Santa Mission appspel igen. Jag får inte igång spelet, eller det går inte ens ladda ner spelet. HATAR CC...

 

Jag stunder fullständigt coca cola (läsken). Jag har redan en kylskåp full med dryck/läsk. Jag vill bara testa spelet. Jag missade spelet förra året för att jag kunde inte ladda ner spelet.

 

 

Jag samlar & sparar på dryck/läsk till mina gäster. Nej, jag säljer inte mina drycker..
😝😝😝

 

 

Dagens skämt > Besöker tomten 🎅🏻

2 saker du bör tänka på innan du låter dina barn besöka och prata med tomten 🎅🏻.


*Mina föräldrar har lärt mig att inte prata med främlingar. Skall jag lära mina "framtida" barn att prata med främlingar???

*Den där tomten ser läskig ut,  ...😰😰😰.

 

Hot or Not

Min dag

Det nya jobbet: Det gick/går jättebra. Jag är bara stentrött för att jag har inte fått tillräckligt med sömn, jag sov bara 5,5 timmar. Det känns svårt att vända tillbaka dygnet. Mina nya arbetskamrater tycker som jag men jag vet det går att lösa problemet - det tar tid att vända tillbaka dygnet.

 

Efter jobbet: Jag stack direkt till MQ efter jobbet för att hämta ut min beställning. Sen var jag på Hemköps bonuskundsträff (i Lund) och handlade mat, sen tog jag bussen till ICA Kvantum och hämtade ut min beställning från Cubus. Jag var hemma kl 18.00, har ätit och städat lite. Nu är jag helt slut i kroppen...Jag ska aldrig handla mat efter jobbet igen...

 

 

 

 

Hemköp i Lund. Det fanns massa smakprover nu ikväll. Ett tips: Handlar inte hos den där Hemköp, de har också byt ut sina kassor.