mel@ni.se

Kategori: Breaking News

ÖoB Annonsblad t.o.m. 20/12

2 pepparkakor för 10 kr - En bra deal My hehe...Jag är tyvärr petigt, jag gillar bara pepparkakor från Göteborgs Kex.

Varför inte appen Wrapp???

För att jag är kund hos Swedbank, har ett debet-kort, ett sparkonto, pensionssparande fond m.m. Ett debet-kort från Nordea känns onödig, det är inte gratis och man kan inte byta bank hur som helst heller.

 

Jag gillar inte Nordea heller för att de har massor skumma avgifter. 

Dagens i landsproblem > Utomjordingar

 

 

 

Hatar när folk tar mig för givet. Nu tänker jag inte på gratisfolket, utan vanligt folk. Ni vet vissa människor förstår inte hela grejen med att ”få saker gratis”. Ibland är de precis som utomjordingar. De förstår ingenting.

 

 *En bekant fick en cola av mig, hxn fick även länken till kampanjen men hxn ville ha fler värdecheckar av mig. Det är taskig!, jävla asssss! Jag driver för fan inte en jävla värdecheck-bank. Orkar fan inte "trolla" fram 10-20 cola för någon annans skull. Skaffa själv värdecheckar för fan!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vissa människor tror allt är så himla enkelt att få gratis saker, men det finns ingenting som är gratis. Alla saker som vi har fått har kostat tid. Och tid är pengar!!!! Alla saker som jag har fått har kostat mig en jävlaaaaaaa massa tid - 2,5 år!

 Känner du igen dig??? När folk tar dig för givet för skit saker???

 

 

 

 

 

 

 

Ett elände med dricksvattnet i Lund

OK, nästa information på vasyd.se och pressmeddelande kommer på tisdag den 14 mars klockan 16.00 då vasyd.se har uppdaterad information om kvaliteten på dricksvattnet i berörda områden.  - Enligt vasyd.se

 

Eländet är över för min del men inte för Universitetssjukhuset i Lund och Grusprinsen (Jag gick aldrig tillbaka honom men han kom tillbaka efter sitt jävla halvårs utlandstjänst)..

 

Fortsätt att koka vatten....

Nya provsvar väntas på söndag kl 16.00 då VA Syd har uppdaterad information om kvaliteten på dricksvattnet i berörda områden. VA Syd måste ha två prover efter varandra som visar att vattnet är tjänligt innan kokrekommendationen upphävs. //Från Sydsvenska 11 mars 2017 15:45

 

 

Fan nu har jag kokat 19 L vatten. VA Syd kan stänga av vatten där jag bor, man vet aldrig. Hoppas det här eländet med vattnet är snart över...

 

Vårt behov av vatten

Nu har jag kokat 9 L vatten inför helgen. I såna här situationer inser man verkligen hur sårbart vi är.

 

 

 

 

 

Folk bunkrar dricksvatten ...

 

Problem med otjänligt vatten i Lund

Vi har fortfarande problem med vatten i Lund. Vi har reservvatten på sjukhuset men det gäller inte för allmänheten.


*Vattnet kan användas till dusch och handtvätt förutom om du är extra känslig. Kranvattnet kan inte användas till sårvård.

Mer info om otjänligt vatten i Lund > http://www.vasyd.se/Artiklar/Nyheter/Kris/Kokrek-Lund-170309

Dagens snackis > Lund

Jag har tur. Jag har nära till Universitetssjukhuset i Lund om något händer mig. Just det, jag jobbar där hehehe...

Dagens i-landsproblem > No one cares 💩

💩💩💩💩💩💩💩💩

 

Min alla 💔 dag!