mel@ni

Kategori: Återbäringstjänster

Bonusway + Kökets box

DN hade en rabattkod och vi fick en box för 1 kr. Jag har ju kombinerats köpet med Bonusway, jag fick först 45 kr återbäring men köpet blev nekad. Det är skit samma, vi fick ändå Kökets box för 1 kr men man kan alltid försöka hehe...

Från Kökets Box

Har hämtat hem min 7e Kökets Box. Jag gillar de flesta produkter från novemberboxen, men de kunde lika gärna skicka två decemeber-boxar till mig i stället. 7 boxar med samma produkter blir lite för mycket. 

Bonusway har höjt bonus på Kökets box till 45 kr, erbjudandet går ut om två dagar. Nu behöver vi en bra rabattkod. 

 

 

 

 

 

Jag fick den här Kökets boxen gratis. Det var ett erbjudande frå MyBonus. Vi fick en box för 99 kr med en rabattkod + 60 kr alt. 100 kr bonus på köpet. Nya medlemmar fick även 50 kr startbonus. Erbjudandet är inte aktuellt längre.

 

Min vinst är 49 kr + en gratis Kökets Box, inkl. utlägg för Kökets Box. 

 

Cashbacker + Lindex är = sant 💲Dubbel återbäring hela veckan

Äntligen finns Lindex hos Cashbacker. Det låter bra ju, MYYYYY!

 

 

Beställning från nelly.com

Jag beställde Everyday Eyes Eyeshadow palett igår. Fick precis återbäring/bonus från Bonusway. 

 

 

 

Köpet blir 119,95 kr efter återbäringen . Kicks tar Everyday Eyes Eyeshadow palett för 175 kr. 

Dagens utbetalning från Refunder

Tyvärr, Paypal-erbjudandet är inte tillgängligt längre.

Kökets box för 29 kr

cashbackshopping.se har höjt cashback igen. Prova-på-priset på boxen är 99 kr, med 70 kr i cashaback betalar du endast 29 kr. 

 

Särskilda villkor

Det är inte tillåtet att kombinera rabattkoder och cashback, ingen cashback kommer att ges om rabattkoder använts vid köpet. Undantag gäller för rabattkoden "provabox99", vilket är okej ihop med cashback.
Cashback ges endast till nya kunder till Kökets Box och en gång per person/medlem. Erbjudandet gäller t.o.m. söndag 26/11. 
 
Jag har inte använt den där rabattkoden men jag skippar det här erbjudandet. Jag är rätt så trött på Kökets box. Glöm inte att säga upp prenumeration i god tid.

 

Cashbacker💲50% bonus på din cashback

Cashbacker bjuder dig på 50% extra i cashback hela helgen. Från nu och ända till kl 23:59 på måndag kväll får du 50% i bonus på din cashback när du använder appen eller Cashbacker-Assistenten.

Nu vid midnatt aktiveras många av butikernas Black Friday-kampanjer. Du kommer då att hitta dem här: https://www.cashbacker.se/blackfriday/

 

Black Week 💥 Kicks

Här har ni Kicks Black Week erbjudandet. Mac erbjudandet med -25 % den 27/11 är bäst för att Mac är ett dyrt märke, Mac brukar inte ha reor/erbjudandet. Glöm inte kombineras köpet med Refunder och få lite återbäring tillbaka. 

Black deal > Få en box för 14 :-

Bonusway har höjt bonus på Kökets box till 50 kr =). Du gör så här:

Gör en beställning via Bonusway. Ange rabattkod Black50. Du får en kökets box för 14 kr efter du har fått din bonus för kökets box. Höjd bonus gäller tom 26/11, nu på söndag. 

Uträkning: ord.pris 129 kr minus 64 kr rabattkod/halva priset minus 50 kr = 14 kr, det motsvarar 90 % rabatt (14kr/129kr minus 1). 

 

 

 

 

OBS det står så här på Kökets boxs webbsida *Erbjudandet gäller endast 20-26:e november 2017. Kan ej kombineras med andra kampanjkoder eller cashback. Men Bonusway saknar faktiskt köpvilkoren om andra kampanjkoder etc. Vi kan alltid klaga och kräva bonus i efterhand. Annars får man vända sig till hallakonsument.se - Varför inte??? Kökets box bjuder tyvärr inte på retur. 

 

 

Det här köpet är mitt första black weeks köp!

 

 

 

 

 

Refunder & Black week

Refunder har höjt lite återbäringar. Det gäller dock inte alla butiker, det gäller inte Kökets box heller. Jag tycker 7-10 % återbäring är bäst. Här har ni butiker med höjd återbäring ( Innehåller enstaka affiliatelänkar) :

 

Skönhetsprodukter

Yves Rocher💩 Få 10 %

Beauty Planet ðŸ’© Få 7,5 %

Bangerhead ðŸ’© Få 7 %

 

Till hemmet/Inredning/övrigt

Apotek ðŸ’•ðŸ’© 7,5 %

Cervera💩 Få 7,5 %

Jotex Få 6 %

The body shop💩 Få 7,5 %

Hemtex ðŸ’© Få 6,5 %

Ur & Penn ðŸ’© Få 8 %

Guldfynd💩 Få 6,5 %

 

Kläder & Mode

Stayhard💩 Få 7,5 %

Cellbes💩 Få 8,5 %

 

Bubbelroom💩 8,5 % 

 

Barn

Bamba.se💩 Få 7,5 %