mel@ni.se

Kategori: Återbäringstjänster

Utbetalning

Beloppet jag begär från Refunder är 109.77 kr. 

 

 

 

 

 

 

Zalando presentkort

Jag vill ha ett par svarta pumps från Zalando. Men jag har bara ett Zalando presentkort (till ett värde av 100 kr) från en undersökningspanel!

Gåvoidéer – Ett SuperPresentkort är alltid lyckat - GoGift

Därför har jag beställt Zalando presentkort (till ett värde av 200 kr) hos SponsorhusetJag har inte fått återbäringen ännu. *Man får 5% tillbaka när du köper presentkort i Sponsorhuset Shop.

 

extra coins

Jag fick 500 extra coins på ett köp hos Apotek Hjärtat.

cashbackshopping

cashbackshopping.se har två olika erbjudanden med biobiljetter. 

*Testa WYPE kostnadsfritt i 1 månad och få 1 biobiljett! Testa WYPE kostnadsfritt i 1 månad och få 50 kr i cashback + 1 biobiljett!

 

*Testa skraplotter med Miljonlotteriet & få 4 Biobiljetter + 148 kr återbäring. Tjänsten får inte sägas upp före första leveransen mottagits och lotterna är betalda. Följs inte villkoren kommer ingen cashback ges. Ingen cashback ges vid köp av andra lotter än vid start av prenumeration av Original via sidan som länken ovan leder till.

18 år. Spela ansvarsfullthttps://www.cashbackshopping.se/Miljonlotteriet-864

 

*Uppsägning av abonnemang: Som prenumerant på Miljonlotteriets lotter kan du när som helst säga upp ditt abonnemang. När du vill avsluta din prenumeration gör du det genom att kontakta Miljonlotteriets kundcenter, 031-338 28 20. Observera att lottutskicken administreras den 14:e gällande autogiro, den 25:e gällande e-faktura samt den 1:e gällande faktura. Tar vi emot din uppsägning efter dessa datum kommer det att innebära att du får ytterligare en försändelse innan din uppsägning aktiveras.

 

Jag har precis tagit del av erbjudanden från WYPE för att jag tycker WYPE har bättre villkor och uppsägningstid än Miljonlotteriet. Jag ska fundera på saken..............

 

Refunder

Jag har gjort en utbetalning till mitt bankkonto på 104.03 kr.

Skor till bröllop

Jag är nöjd med mina nya skor från Zalando.

 

 

Jag har betalat med presentkortet som täcker hela summan av köpet.

Refunder Dubbel Återbäring

Logga in på ditt Refunder-konto via mobil och följ anvisningarna

 

Apotek

Igår har jag beställt Tiger balsam för 44 kr då har jag betalat med en 25 kr-bonuscheck på Apotek hjärtat, och 19 kr med bankkortet.

-

 

 

 

 Jag har beställt två paket engångshandskar för 88 kr via meds.se. 

 

 

Jag har också fått lite inkommande återbäringar för bägge köpet. 

yougov.se

Jag har löst in 2000 poäng mot ett Huuray-presentkort. Jag gillar fxn inte yougov.se. Det tar en evighet att skramla ihop 2000 poäng.

cashbackshopping.se

En erbjudande från cashbackshopping.se.