mel@ni

Kategori: Återbäringstjänster

Från M3panel

Fick ihop ett superpresentkort och valde ett presentkort på Ticket. Det kommer ta tid att få ihop en resa till NY elr Brasilien..

 

Uttag

Tog ut lite pengar idag.

Post

Fick ett Ticket presentkort från M3Panel idag. Jag sparar bara Ticket presentkort tills jag får ihop flygbiljetter till och från NY. Ticket har inget bra hotellpaket på NY.

 

Betfair Sports

cashbackshopping.se har ett erbjudande på Betfair Sports. Erbjudandet har funnit ett tag. Registrera dig på Betfair Sports och sätt in minst 100 kr och spela för hela summan minst en gång. Man får 100 kr cashback och 2 biobiljetter. Tid till utbetalning och få biobiljetter är ca 2-4 månader. 

Jag har tagit del av erbjudandet för att jag gillar tippa fotboll och jag är rätt duktigt på det. Men det räcker med en hundring till hela VM-spelet. 

Jag rekommenderar inte det här erbjudandet om du är spelberoende. 

Refunder

Va bra, nu fick jag återbäring på min beställning från Åhléns, jag fick 7,97 kr.

Då blir köpet bara 41,22 kr istället för 249 kr. 

 

 

Utbetalning från Refunder

Det blev 103.67 kr.

Från Bonusway

Dagens utbetalningar 🤑

Första utbetalning från Mybonus. Det blev 150 kr.

 

 

 

Har sålt lite saker på Tradera. Det blev 176,58 kr.

Dagens utbetalning - Refunder

 

Mybonus - Det har löst sig?

Jag beställde en blender hos Kökets Favoriter. Jag har kombinerats köpet med Mybonus men jag fick fel återbäring. Jag skulle få 10 % i återbäring men jag fick bara 5 %. Nu har Mybonus hört av sig och de har rättat till felet. Jag tycker Mybonus är segt. Det tar för lång tid för att få sin återbäring.