mel@ni

Kategori: Återbäringstjänster

Uppdatering >> Kökets box

Jag skrev ett inlägg om Kökets box & Refunder för ett tag sedan. Det är tyvärr lite tekniskt strul med Refunder just nu. Vissa köp går igenom direkt, då får folk 45 kr återbärng per beställning. 

Du kan göra en efterregistrering, om du har handlat via Refunder men ändå inte fått ditt köp registrerat, men då får du bara 30 kr. Det var en kompis som fick 30 kr i efterhand istället för 45 kr. Varför det blev så, vet inte jag.

Men jag vill ändå ta upp det här med er. Det verkar som att många ta del av samma erbjudande samtidigt och Refunders webbsida är överbelastad.  - Ibland går ett köp igenom, och ibland inte.......//

 

 

Cashbackshopping.se 🍨 Få glassogram i helgen

 

I helgen ger Cashbackshopping.se alla medlemmar som samlar cashback genom att handla eller prova tjänster genom Cashbackshopping.se ett gratis Glassogram! *Du måste handla!!!!

 

Glassogram-erbjudandet gäller nya och befintliga medlemmar på Cashbackshopping.se som samlar cashback genom att handla eller prova en tjänst genom sajten från fredag 2017-09-29 kl 12.00 till söndag 2017-10-01 kl 23.59. Erbjudandet gäller endast en gång per medlem/person. Glassogrammet skickas ut till din angivna email i nästa vecka.

Refunder + PAYPAL: Få 50 kr extra i PAYPAL-Bonus

 FÅ 50KR EXTRA I PAYPAL-BONUS

Just nu ger Refunder, tillsammans med PayPal, alla medlemmar 50 kr extra i återbäring när ni gör utbetalningen via PayPalSkapa ditt PayPal-konto här eller läs mer om verifiering här. Om du redan har ett verifierat PayPal-konto är det bara att tuta och köra!

*Det låter bra. Jag brukar använda Refunder =). Jag tror det gäller bara engångsutbetalning. 

 

 

 

Dagens uttag – bonusway..se

Det blev 171,11 kr ikväll. Bonusway.se används mest till mina CityGross köp. Det tar tyvärr tid innan man får sina bonus/pengar...men men...

Cashbackshopping.se: Handla på Halebop & få 50 kr återbäring.

Cashbackshopping.se har ett erbjudande just nu: Handla på Halebop genom Cashbackshopping.se & få 50 kr återbäring. Du kan välja gratis simkort och få 50 kr cashback per simkort. Mer om erbjudandet

 

 

 

 

Jag beställde två st simkort igår, fick simkortet idag. Jag ser jag har fått 100 kr cashback på mitt konto. Nu väntar jag bara på godkännande för att få dessa pengar =).

Dagens post

Mitt Åhlens-presentkort från M3panel har kommit. Det gick snabbt. Jag har även beställt och fått två st simkort från Halebop.

Cashbackshopping.se har ett erbjudande just nu: Handla på Halebop genom Cashbackshopping.se & få 50 kr återbäring. Mer om erbjudandet

 

 

Återbäring från Refunder

Jag fick inte min återbäring för mitt köp från CDON (har beställt en mobil). Jag har precis gjort en efterregistering och fick 107,40 kr återbäring. Jag hoppas det går igenom.

 

Dagens utbetalning >> Refunder

Jag fick ut 147,64 kr idag!

Cashbacker 50.000-medlemmar-erbjudanden >> 50% bonus på din intjänade återbäring.

När du använder Cashbacker app eller Cashbacker-Assistenten så får du 50% bonus på din intjänade återbäring.

Denna kampanj gäller från 2017-08-22 13:00 och gäller under tiden kampanjen är aktiv på Cashbacker.se.

Mer om erbjudanden >> https://www.cashbacker.se/cba-app-villkor

Det låter bra!

 

Dagens utbetalning >> Cashbacker

Idag begärde jag ut 107,62 kr återbäring från Cashbacker. Det är bra!