mel@ni

Kategori: Appar

McDonald's app!

Har löst in 250 poäng mot en mellan kaffe. 

Vimla - spela spel och få surf

Inlägget är för er som är kund i Vimla. Vimla fyller 5 år, nu kan du spela "Flappy Arms" och få surf - https://kalas.vimla.se/

Jag har testat spelet. Spela spelet på dator med data-mus är mycket lättare än mobil.

Espresso House

Jag brukar inte använda Espresso House appen men just nu har Espresso House en bra erbjudande i appen. Få en varm dryck för halva priset. Nu kan man också ta del av erbjudanden från appen och betala med kort.

 

 

Det blev en stor karamell latte för 27 kr idag.

 

Geohunt

Ok, nu fick jag en redbull och en kanelbulle. De där nya punkterna och stjänor har inga vinster. Man får ta de gammal punkterna istället.

 

Geohunt - No

Geohunt-appen har uppdaterats och jag har börjat spela igen. Just nu finns det kanelbullar, Redbull, rabattkoder på Sportamore och Stayhard som vinster.

Jag hittat sex punkter igår, men utan vinst. Den här spel-appen känns rätt värdelös just nu. Jag har samma problem som förut, de flesta punkterna stämmer inte med Google Map. 

 

 

Kanelbulle

Rabble - proteinglassar till ALLA!

 

 

Rabble har nu en kampanj tillsammans med Breyers där Rabble delar ut GRATIS proteinglassar till ALLA!🍦 Glöm inte att ladda ner appen Rabble och ta del av erbjudanden.

 

 

 

 

Jag har valt proteinglass med vaniljsmak. Den var jättegod =).

Gratis fika idag....

...hos Clarion Collection Hotel Temperance, mycket trevlig personal =).

 

 

 

Spela Flarie och vinna en korv.

Ojojojojo Det låter bra =).

Glöm inte spela Clarion Empire. 

  • De flesta hotell erbjuder "Barn under 11 eller 12 år äter frukost utan kostnad (om frukosten ingår för den vuxna)" Förra gången vi åt frukost på Clarion Hotel i Malmö då slapp My betala för sina ungar.