mel@ni

Kategori: Appar

Gratis fika idag....

...hos Clarion Collection Hotel Temperance, mycket trevlig personal =).

 

 

 

Spela Flarie och vinna en korv.

Ojojojojo Det låter bra =).

Glöm inte spela Clarion Empire. 

  • De flesta hotell erbjuder "Barn under 11 eller 12 år äter frukost utan kostnad (om frukosten ingår för den vuxna)" Förra gången vi åt frukost på Clarion Hotel i Malmö då slapp My betala för sina ungar. 

Malmö idag

Jag var på Clarion Collection Hotel Temperance idag. Denna gången har jag valt fika och en frukost voucher (har 3 mobil, So What)!  Receptionisten var jätteglad och berättade om jag var den första personen som kom och hämtade vinsterna hehe..

 

Ett jättefint och charmigt hotell, mycket trevligt och vänligt personal =). 

 

 

 

 

 

 

 

Kakan var underbar. Fick nybakade (mjuk) hallon och äppelkaka med kardemumma. 

 

Från Tryme

Jag fick en tidningsprenumeration från Tryme. Det här är min sista tidning från prenumerationen.

Jag är så trött på att få tidningsprenumeration som premie (Inte gratis).

Frukoststund

Vi (jag, syrran och min bror) fick en härlig och lång frukoststund på Clarion Hotel & Congress Malmö LiveDet är alltid lika trevligt att vara här =).

Syrran hade med sig sina frukost voucher från förra året (de är två personer i hushållet). Min bror har hämtat sin vinst idag.

Glöm inte spela Clarion Empire och vinna priser 

 

 

 

 

 

 

Vinst 1 och 2: Snacks och en frukost voucher

 

Pressbyrån appen , en ny uppdatering

Pressbyrån har uppdaterat sin app och bjuder på ett nytt erbjudande. Värva en vän till klubben så får både du och din vän en gratiskupong på en kaffe.

Jag har lyckats värva en person men ingen av oss har fått en värdekupong på kaffe - Skit alltså!!! Jag känner mig lurad...

 

 

 

En härlig lördag med lyxfrukost

Jag var i malmö på förmiddagen. Jag åt frukost på Clarion hotel malmö. Deras frukostbuffé är alltid supernice =). 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glöm inte spela 'Clarion Empire' och vinna en hotellövernattning och andra godsaker.

Laddar ner den på App Store  alt. Google Play

 

 

 

Spela Sallad för alla och vinn sallad!

Länken till spelet >> http://preemsalladforalla.se

 

Om spelet:

Mata de hungriga gästerna med vad de vill ha på snabbast möjliga tid. Den bästa varje dag vinner en sallad (max 400 gr) från vår salladsbar inklusive Loka 50 cl och minibaguette, värde ca 80 kr.

 

Try me app 👿 Jag är så jävla förbannad

Try Me är appen som förser dig med gratiserbjudanden *ibland. Du kan även samla poäng mot premier om du svarar på några frågor om produkten eller tjänsten. Men du kan inte välja din premie. 

Jag fick ihop 1200 poäng mot en premie, en jävla fucking tidningsprenumeration från Tidningskungen som JAG INTE VILL HA!!! Tidningsprenumerationen är inte gratis, för att det har kostat mig en jävla massa tid för att samla ihop 1200 poäng.

Det värsta är; jag fick en värdekod mot en tidningsprenumeration och jag fick inte välja den prenumerationen jag ville ha. Jag ville ha 3nr av Kalle Anka + en biobiljett. 

Nu tycker jag Try Me är ett jävla fitt-företag 👿👿👿. Jag tycker vi bör få lov att välja vad vi vill för en fast summa. 3nr av Kalle Anka + en biobiljett kostar bara 99 kr, Try Me förlorar ingenting på det. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu har jag valt 3 nr av Världens Historia trots att jag vill inte ha dessa tidningar. Jaaa, jag hatar få saker som jag inte vill ha. Try Me kan Suck Trump Dick!!!

Betyg: Fem bajskorvar ðŸ’©ðŸ’©ðŸ’©ðŸ’©ðŸ’©