mel@ni

Kategori: Allmänt

Cellprovning

Jag har fått en tid hos cellprovtagning, det är idag. Jag är lite sur, jag tillhör inte fxn vårdcentralen Norra Fäladen och det är inte första gången de skickar mig till den där vårdcentralen!

Snart ny vecka

Det har varit en bra vecka med nöjd och god mat. En bra vecka som jag sent kommer att glömma Nu måste jag göra yoga 5 dagar i rad efter en bra vecka haha! Ja, livet är inte alltid lätt.

Nu väntar jag på ett gratis plagg från NA-KD x Clarion Tour, nagellack från eleven.se, och min beställning från Kökets favoriter. Jag är så jävla förbannad på Adlibris som har hand om Kökets favoriters leveranser. Det har gått en månad och jag har fortfarande inte fått min beställning. Nu har jag skrivit till Adlibris och krävt ett svar och ersättning.

Jag tycker inte kunder har alltid rätt. Men jag har i alla fall rätt denna gången. Jag som kund ska fan inte behöva vänta i en månad på min beställning. Jag har inte fått ett klart svar om min beställning heller! Jävla asshole!

En ny vecka

Vi ska gå på NA-KD x Clarion, Malmö nu på onsdag, det blir kul! Jag väntar på lite beställningar under veckan, ett par strumpor från Libero, skönhetsprodukter från lyko.se och mat från Matsmart.

Det händer inte så mycket under veckan, men det händer mer saker i slutet av månaden och i början av december. 

Relaterad bild

 

 

Lund, den nya Detroit

Det är 48 dagar kvar till juldagen! Jag önskar mig ingenting i år men den här måste vara den bästa förtidsjulklappen jag någonsin fått ðŸ¤£.

SVT: Region Skåne blöder. Det saknas pengar och nu öppnar det nya borgerliga styret för en skattehöjning. Det största underskottet finns på universitetssjukhusen i Malmö och Lund, SUS redovisar ett minus på 651 miljoner ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£...När jag jobbade på RS var landstingets ekonomi redan katastrofal. Sjukvården var i kris varenda jävla dagEkonomin har vanskötts länge och år efter år

Ser verkligen fram emot ev. nedskärningar ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£. Undrar hur många anställda får gå denna gången? Nu vet hur mycket jag älskar min f.d. arbetsgivare ðŸ˜˜ - NOT ðŸ˜ˆ ðŸ¤¬!!!!!!!!!!

 

Och den där med Baxter i Lund ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£. Det som skrivs i sociala medier inte stämmer överens med verkligheten. Ibland får folk skylla sig själva. Karma is a bitch! ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£

Kaos i Lund

10 okt. 2018 - Ok Baxter varslar 360 personer i Lund ðŸ˜‚Facts and money don't fxcking care about your feelings ðŸ˜‚ 🤣😂 🤣  ðŸ˜‚ 🤣 ðŸ˜‚ 🤣😂 🤣😂 🤣  ðŸ˜‚ 🤣 ðŸ˜‚ 🤣😂 🤣😂 🤣  ðŸ˜‚ 🤣 ðŸ˜‚ 🤣.

 

Idag - Tetra Pak varslar 150 pers. Jag har ingen uppfattning. 

 

Min tisdag

 Ett paket kom in och fick mitt hjärta att värmas. Tusen tack Igina för alla dessa fina saker och omtanken ðŸ˜˜ðŸ™ðŸ».

 

 

Oh La La ostämplade frimärken hehe..

 

 

 

Jag är irriterad på Adlibris. Jag gjorde en beställning på Kökets Favoriter 19 oktoberDet är tyvärr Adlibris som levererar och de har strul med leveranser. Och jag har fortfarande inte fått min beställning.

😡😡😡😡😡

 

 

Har testat Felix nya veggie, Broccoli & Sparrispaj. Pajen får "G", den är ok. Ni vet vad jag tycker om djupfrysta mat. 

Hemma igen

Jag har varit på en arbetsintervju (jobb som samordnare på Malmö Stad). Jag får se!

 

 

 

Findus Lunchklubb

*Fars dag är på ingång, då passar vi på att uppmärksamma alla pappor lite extra! Just nu får du dubbla poäng när du registrerar vår goda Grillad Angusbiff med pommes stripes. Gäller mellan 22/10 till 11/11.

Prova italienska pastafavoriter för 200p. Välj mellan Pasta Carbonara, Pasta Bolognese eller Pasta med kycklingfilé och mild pepparsås. Det finns några få produktcheckar kvar. Först till kvarn!

Njaaaaa....Jag har inte så många poäng

Middag på 10 minuter med Findus Pasta

Sunday

Otroligt, det snöade imorse. Nej, jag vill inte ha snö i år.

Det händer annars inte så mycket idag. Men det händer mer saker under kommande vecka! Jag ska åka till Malmö, ge blod, väntar på min gratis beställning från köketsfavoriter.se och två biobiljetter från hejalbert.se. Jag är lite sur. De flesta företag verkar lura en på biobiljetter...

Fy, jag vill använda min nya matta men jag kan inte göra det just nu. Det tar alltid tid att vänja sig ny yogamatta. Det kan hända att jag måste skicka tillbaka mattan - mattan är inte i god skick p.g.a. missfärgning. Jag väntar fortfarande på ett svar från Yogagrossisten. Kundtjänsten har tyvärr stängt på helger.

Glöm inte att ställa om klockan till vintertid idag! 

 

Relaterad bild

Besviken

Pricerunner hade ett erbjudande igår - Bli medlem och få en biobiljett bla bla... men jag har fortfarande inte fått min biobiljett, vafxn!

Jag har hämtat hem min nya yogamatta. Jag är jättenöjd med mattan och färgen MEN varumärken har lossnat en bit och mattan är missfärgad i ena kanten. Missfärgning är rätt synlig. Har nu tagit kontakt med företaget. Jag hoppas att jag få kompensation/avdrag på köpet, istället för att göra en reklamation och kräva en ny matta. Det går att använda mattan men den är inte i god skick till 100 % och jag vill inte betala fullpris på den.