mel@ni

Kategori: Allmänt

Valet - Sverige er faktiskt ett odemokratiskt land

Det blir ett spännande val. I kväll, runt midnatt kommer det preliminära valresultatet. Det är viktigt att rösta trots att Sverige är ett odemokratiskt land. 

Jag tycker du ska rösta blankt, det vill säga lämnar valsedeln tom. Om du är osäker på vilket parti du ska rösta på eller helt saknar förtroende för de politiska partierna i Sverige. Att du röstar blankt betyder att ingen får din röst. Det gynnar ingen.

Jag litar inte på de partierna vi har i Sverige. De kan inte leverera. Det är samma shit varje dag, år ut och in. Därför röstar jag blankt!

 

Fredag igen

Men det händer inte så mycket här...hehe..

Kroppen strejkar

Min kropp strejkar idag! Den vill inte utgöra yoga. Jag hoppas det går över snart så jag kan öva och göra mina yogaläxor. Jag har en tuff dag imorgon. Jag måste vakna vid 5 för att jag ha mysore klass trots att jag är ingen morgonmännska......AHHHHHHHH...

Ha en bra kväll! //

 

Snart en ny vecka!

Hallå där mina läsare! Snart en ny vecka! Jag har inte planerat något. Men jag ska vara Playbakes VIP-Client och provsmaka deras tårtor hehe.. Oh La La kalorier..//

Blankt

Jag är glad och stolt. Har nu röstat "blankt". Vi måste säga ifrån, det finns inget alternativ - RÖSTA BLANKT!!!!!

Go vote

Jag skulle förtidsrösta idag, men Stadhallen var inte öppet. Det var surt! Stadhallen skulle stänga kl 15.00, men klockan var bara 14.05.

Jag ska rösta blankt och LIIIIIIIVEEEET UT. Jag har tappat förtroendet för politikerna och rättsväsendet helt. Det är bättre att rösta blankt än att inte rösta alls. 

 

Fredag igen

En bra dag, har varit upptagen hela dagen. Vad har ni gjort idag???

YouGov

Postnord

Ni vet jag fick en avi om ett brev utan avsändare som var för stort för att delas ut. Stod att jag kunde hämta ut brevet hos mitt postbud.

Jag var på ICA igår men postombudet hade inte mitt brev. Och brevet fanns inte med i postens datasystem. Jag ringde så klart till Postnord, undrade just vart brevet har tagit vägen men kundtjänsten (en ung tjej) kunde inte ge något svar. Då lackade jag ur, och skällde ut fanskapet rejält. Jag bara svor på henne, och kundtjänsten/tjejen sa inte ett skit.

Jo, det var synd om tjejen igår men jag sa också till henne att kritiken var inte personligt riktad, utan mot Postnord. Det ingick i hennes jobb att ta emot samtal från arga och missnöjda kunder. Jag var ändå rättvist. 

Jag är inte en elak människa, men alla människor har sina gränser. Ni vet hur mycket strul jag har haft med Postnord p.g.a. kinapaketet från Amazon.uk. Men nu är det verkligen droppen. Mitt brev/paket är försvunnen och brevet finns inte med i deras datasystem. Postnord kan inte något åt saken, och jag kan glömma ersättning. 

Postnord = Jxvla fuxking horx.

 

Testa Fanolas produkter