mel@ni

Kategori: Allmänt

Blankt

Jag är glad och stolt. Har nu röstat "blankt". Vi måste säga ifrån, det finns inget alternativ - RÖSTA BLANKT!!!!!

Go vote

Jag skulle förtidsrösta idag, men Stadhallen var inte öppet. Det var surt! Stadhallen skulle stänga kl 15.00, men klockan var bara 14.05.

Jag ska rösta blankt och LIIIIIIIVEEEET UT. Jag har tappat förtroendet för politikerna och rättsväsendet helt. Det är bättre att rösta blankt än att inte rösta alls. 

 

Fredag igen

En bra dag, har varit upptagen hela dagen. Vad har ni gjort idag???

YouGov

Postnord

Ni vet jag fick en avi om ett brev utan avsändare som var för stort för att delas ut. Stod att jag kunde hämta ut brevet hos mitt postbud.

Jag var på ICA igår men postombudet hade inte mitt brev. Och brevet fanns inte med i postens datasystem. Jag ringde så klart till Postnord, undrade just vart brevet har tagit vägen men kundtjänsten (en ung tjej) kunde inte ge något svar. Då lackade jag ur, och skällde ut fanskapet rejält. Jag bara svor på henne, och kundtjänsten/tjejen sa inte ett skit.

Jo, det var synd om tjejen igår men jag sa också till henne att kritiken var inte personligt riktad, utan mot Postnord. Det ingick i hennes jobb att ta emot samtal från arga och missnöjda kunder. Jag var ändå rättvist. 

Jag är inte en elak människa, men alla människor har sina gränser. Ni vet hur mycket strul jag har haft med Postnord p.g.a. kinapaketet från Amazon.uk. Men nu är det verkligen droppen. Mitt brev/paket är försvunnen och brevet finns inte med i deras datasystem. Postnord kan inte något åt saken, och jag kan glömma ersättning. 

Postnord = Jxvla fuxking horx.

 

Testa Fanolas produkter

Söndagsbrunch

Vi ska äta söndagsbrunch imorgon, gå på malmöfestivalen och RIX FM Festival. Vi ses kanske imorgon, i Malmö???

Topplistan?

Jag bry mig inte direkt om topplistor, men det är alltid kul att hamna på for.mes topplistan!? Jag vill sända ett varmt tack till mina läsare, för placering på topplistan.

Jag erkänner, jag har inte mått bra ett tag, därför har jag inte velat blogga så mycketDet krävs mycket jobb för att göra en blogg lönsam, eller underhålla folket. Man kan inte alltid vara i toppform heller. 

Den ljuvliga sommaren har nått sitt slut och de flesta har nu återgått till jobbet igen. Vi får hoppas att det blir ett bra höst för oss alla!

// Peace & Love Melanie

En konstig avi

Jag har inte beställt något men fick en avi för att hämta ut ett rek.brev. Det blir spännande...Fxn va jag hatar överraskningar haha..

Missat

Oj jag missat regnet igår. Men jag är väldigt glad över att det är skitväder idag =).