mel@ni

Kategori: Allmänt

Assholes

Ni kommer ihåg jag har beställt lite köksredskap från Amazon UK men underleverantören var från Kina och det har ställt till en del för mig. Idag fick jag ett mail från underleverantören, de har fått tillbaka min beställning och undra vad de skulle göra med beställningen. Jag har nu tagit kontakt med Posten.

Posten svar: De har haft strul med posthantering och datafel nu under sommaren. De har inte kunnat skicka rätt avier till folk, trots att folk skulle få avier. Min beställning fanns hos mitt postombud i flera veckor, men jag har inte kunnat hämta ut min beställning för att jag har inte fått något jävla fucking avi från Posten.

 

Min beställning är nu annullerad för att jag vill inte underleverantören skicka tillbaka min beställning till mig. Det kan hända jag får betala extra tullavgift och deklarationsavgift. Man kan inte lita på Posten, det är bara så.

Nu måste jag göra en ändring på tulldeklarationen, och Posten???.... Jag skall slakta Posten. Fuck Tullverket, Fuck Posten, Fuck Svenska lagar, Fuck alla som inte sköter sitt jävla jobb.

 

 

 

 

 

 

Från geohunt app

Vann en valfri kaffe idag. Har valt en stor latte.

Stadsparken Lund

Vad ska ni göra/har gjort?

Det var ett jävla liv i natt. Det var värsta bråket hos min granne i natt vid tretiden (hon som bor under mig). En man och kvinna i lägenheten skrek så in helvete i en halv timme. Vad ska ni göra/har gjort? Ringer till polisen???? Detta har aldrig hänt tidigare. 

 

Smartson

http://smartson.se/gillette-venus.html

Solna

12 juli, 2018 10:37 | Allmänt | Kommentera

Vann

Fick ett mail från Pågen och vann den här hehe..

Mår dåligt

Jag mår så dåligt idag. Jag behöver tyvärr ta ledigt från min blogg ett tag. Ni får klara er utan mig ett tag. // M

Gett blod

Förra gången gjorde det lite ont, men det gick bra denna gången. Jag fick välja mellan en mugg från Kosta Boda, t-shirt, eller en vattenflaska i efterhand. Jag tog en t-shirt.

 

 

 

Blodcentralen Lund är toppen. Bra personal och kundservice. De bjuder även på drycker, mat, smörgås, frukt och godis. Jag dricker mest juice när jag ger blod, för att jag är rädd för att svimma efter blodgivningen.

 

 

Trött och småsur