mel@ni

Kategori: Allmänt

Om kriget kommer

Jag fick den här broschyren idag. Krigsförberedande broschyr skickas ut till alla svenska. Men vad händer med de som inte är svensk medborgare eller inte kan svenska ??? hehe...De får dö först..

Försvarsberedningen anser att alla har ett ansvar att klara sin egen försörjning och omsorg under en vecka utan stöd från samhället. Intressant, jag bor fan i en lägenhet, vi har ingen källare eller vindsutrymme för att förvara mat och div. om kriget kommer. Hur tänkte Försvarsberedningen????

Ja, jag känner att det börjar dra ihop sej i Sverige, och det är väldigt oroande. Jag föredrar en statskupp eller inbördeskrig om vi rent hypotetiskt säga om det utbryter krig i Sverige. 

 I Lund finns 824 skyddsrum, men alla Lundabor får inte plats. Någon måste dö för att du/jag ska överleva. Tyvärr, vi tar fred för givet. 

 

Tips - Ta reda på var skyddsrummen finns*Alla sjukhus har skyddsrum.

 

Triangeln i Malmö

Dagens i-landsproblem

 

Jag har två i-landsproblem:

 

1. Jag har två laptops, en gammal HP och en ChromebookChromebook snabbar upp surfande, men annars är Chromebook rätt så värdelös. Man kan inte göra så mycket med den, därför jag har kvar min gammal HP. Jag använder min HP till skrivaren, men just nu går det inte att starta min gammal HP. Jag vet inte varför, men jag tror den är sönder.

 

2. Jag har precis köpt en ny skrivare med wifi funktion men jag kan inte skriva ut från min Chromebook, för att jag måste koppla in skrivaren till mitt nätverk först, men jag har bara en fiberuttag med en LAN-port  i lägenheten. Det saknar även en LAN-port (det skall ju finnas två LAN-portar i fiberuttagen). Min wifi router har tyvärr också bara en LAN port hehe... 

Jag har tagit kontakt med min hyresvärd. Jag hoppas de sätter in en ny fiberuttag med två LAN-portar. Annars kan jag inte använda min nya skrivare. Jag vill inte köpa en ny laptop eller wifi-router heller. 

 

Malmö idag

Jag ska åka till Malmö idag. Vi ses....

Metro Malmö

 

Eftermiddag

Efter träningen hehe..

 

 

 

Från Smartson.

 

 

 

 

Från The Body Shop

Svettas som en gris

Vi hade 27 grader i Lund och det var tufft på gymmet idag. Fyyyyy, svetten bara rann och rann. Det var så äckligt.

Alla badade i svett i praktiken. Jag vet inte om det är bra att svettas så här mycket när man tränar,

men det har aldrig varit så här varmt i Sverige heller.....

 

 

Jag är inte glad

Jag fick min kabel till skrivaren idag, men det verkar vara fel på skrivaren. Jag måste köpa en ny....grrr..

 

Jag tänker på den där skrivaren, jag gillar inte bläck men ändå..Den kostar 399 kr hos Elgiganten. 

Snart en ny vecka

Det händer inte så mycket. Jag ska åka till Malmö under veckan och göra en undersökning. Jag väntar även min kabel till skrivaren som jag har beställt. Jag måste skriva ut två värdechecka lite handlingar till Oslo och div. 

 

 

Jag är stressad

Jag vet inte varför, men jag är stressad idag.