mel@ni

Kategori: Allmänt

Jag är stressad

Jag vet inte varför, men jag är stressad idag.

Från Helsingborg

Jojosommarkort 2018

Skånetrafiken är en förvaltning inom Region Skåne (min f.d. whooooooore till arbetsgivare).

Tyvärr mina läsare. I år tar de där jäxlarna 695 kr för ett Jojosommarkort. De där gamlingarna som jobbar i Landstinget måste tyvärr ha de där pengarna till fika kakor...haha.. Nu vet ni var pengarna går till. God damn you Region Skåne.

 

Vad händer med Posten & Tullverket

Ni vet jag har beställt lite grejer hos Amazon.uk, jag gjorde en beställning 10 april i år och mitt paket har fastnat hos Posten pga de nya reglerna om moms- och tullavgifter från Kina eller utanför EU. Jag fick ett brev från Posten om det här i början av maj, jag har redan betalat momsavgiften etc. Men jag gar fortfarande inte fått mitt paket.

Jag tog precis kontakt med Posten *Jag ringde till Posten*, för att jag har fått nog. Jag fick vänta i 34 min innan jag kom fram till kundtjänsten. Nu är det moms deklarationen till Tullverket som drar ut på tiden. Jag har sagt till posten/kundtjänsten att jag kommer höra mig igen om jag inte får mitt paket inom två veckor. 

Jag tycker de nya reglerna suger, men "I get it", någon måste försörja bidragstagare (hälften av svenska folket). 

 

Min dag

Jag har klippt av mitt långa hår idag för att jag stod inte ut längre med mitt frissigt och skadat hår.

Det finns en grej med yoga/träning som jag inte gillar. Vi som har långt hår måste sätta upp håret varje gång

vi övar/tränar.  Jag övar/tränar nästan varje dag och mitt hår slits typ varje dag. Hårbandet knyter även sönder hårstrålar. Ja, det är sant, kvinnor som tränar regelbundet har ofta dåligt hårkvalitetlätt frissigt eller torrt hår. 

Nu har jag mellanlångt hår istället, men jag behöll längden på framsidan. Fick betala 210 kr (ord.pris 270 kr). Jag är nöjd. 

 

 

 

 

 

 

Jag hämtat ut chokladmjölken från Skånemejerier. Det var från ett gratiserbjudande. 

Från Nordstan

Från Cashbackshopping.se

Hemma igen

Vädret är ok, hoppas på regn hehe..

17 maj, 2018 14:54 | Allmänt | Kommentera

HM Emporia

Stressad idag

 

Jag är stressad idag. Jag åker till Barcelona på tisdag. Jag måste städar lite, tränar, och skriver ut lite handlingar. Jag hittat fan inte min mobil.