mel@ni

Kategori: Allmänt

Långdistansförhållande

Vad väntar vi på ? ..hmmm...De flesta av oss väntar på teskrin från Twinings och kaffekapslar från L´OR Espresso.

 

 

Jag väntar på några beställningar från H&M, eleven.se och Amason. Jag väntar även på att killen gubben komma hem till Sverige. Långdistansförhållande är ingen vidare. Nej, det är inte så jävla romantiskt som folk tror. Långdistansförhållande är hopplöst. Det är lätt att låta bittra känslor tar över och får förhållandet att vittra sönder.

Det är bra mellan oss, så länge han är hemma i Sverige, men det är jätte tufft när han är bortrest p.g.a. jobbet. Han kan vara borta 1-4 månader. Ibland så känner jag mig som en jävla gisslan med stockholmssyndrom i ett gisslandrama - Jag kan inte lämna honom, men jag kan inte leva utan honom heller och hans jobb kräver ihjäl mig. *Han reste inte så mycket från början, men hans resande har blivit värre. Nu har han ett chefstjänst, därför! Jag får se....

 

Ha en trevlig kväll mina läsare! //

 

Nya erbjudanden från Åhléns

Påskpynt & hemma hos mig

Jag gillar påsk men jag har inte massa påskpynt hemma. 

 

 

 

 

Mina tulpaner från Plazas mingelkväll slokat och vissnat efter tre dagar. Jag har byt ut tulpaner mot vita liljor. Tulpaner är helt värdelös och har dålig hållbarhet. *Alla som deltog i Plazas mingelkväll fick varsin blombukett

 

 

 

 

Jag behöll den där blombukett-förpackningen. Och använder den som tidningsställ. 

 

 

 

 

I mitt kylskåp.

Mobilia idag

Happy Långfredag

Det händer inte så mycket här. Jag tar lite ledighet pga Långfredag. 

Jag vill önska alla mina läsare Glad Påsk! 

Äggjakt på Flying Tiger Malmö

Påskäggsjakt p Davidshall

Kronans Apotek - Jag är så arg

 

Kronans Apotek har haft kampanj, köp två produkter och få en gåva på köpet. Men jag fick inte ta del av erbjudanden för att gåvan tog slut. Jag har tagit kontakt med Kronans Apotek x gånger. Fick ett mejl den 7 mars från Kronans Apotek och jag skulle få tillbaka 85 kr. 

Det har nästan gått två veckor och jag har fan fortfarande inte fått pengarna. De skrev de har skickat tillbaka pengarna. Men vafan är pengarna????? Det tar bara max 3 bankdagar för att skicka pengar till en annan bank. 

Det handlar bara om 85 kr, men jag är så jävla förbannad. Nu har jag gjort en reklamation via Swedbank, vi får se.

Fredag igen =)

Har haft en jättejobbig dag!

Ni vet min mobil blev stulen, jag ville byta till ett annat numret. Jag har byt ett numret från Comviq till Vimla osv. Jag fick ett nytt SIM-kort idag men kortet fungerat inte. Har tagit kontakt med Vimla och de har aktiverat kortet men SIM-kortet fungerat fortfarande inte.

Jag har tagit kontakt med Vimla igen. De har tydligen aktiverat fel kort - De har skickat ut två SIM-kort till mig, men Posten har slarvat bort mitt första SIM-kort. Det var därför de har aktiverat fel kort. 

Nu fungerar mitt SIM-kort och det nya numret, men det lilla eländet tog jävla fyra timmar. Och det tog två veckor innan jag kunde använda det nya numret. 

Det känns förjävligt och jag är skit arg.