mel@ni

Kategori: Allmänt

Happy Långfredag

Det händer inte så mycket här. Jag tar lite ledighet pga Långfredag. 

Jag vill önska alla mina läsare Glad Påsk! 

Äggjakt på Flying Tiger Malmö

Påskäggsjakt p Davidshall

Kronans Apotek - Jag är så arg

 

Kronans Apotek har haft kampanj, köp två produkter och få en gåva på köpet. Men jag fick inte ta del av erbjudanden för att gåvan tog slut. Jag har tagit kontakt med Kronans Apotek x gånger. Fick ett mejl den 7 mars från Kronans Apotek och jag skulle få tillbaka 85 kr. 

Det har nästan gått två veckor och jag har fan fortfarande inte fått pengarna. De skrev de har skickat tillbaka pengarna. Men vafan är pengarna????? Det tar bara max 3 bankdagar för att skicka pengar till en annan bank. 

Det handlar bara om 85 kr, men jag är så jävla förbannad. Nu har jag gjort en reklamation via Swedbank, vi får se.

Fredag igen =)

Har haft en jättejobbig dag!

Ni vet min mobil blev stulen, jag ville byta till ett annat numret. Jag har byt ett numret från Comviq till Vimla osv. Jag fick ett nytt SIM-kort idag men kortet fungerat inte. Har tagit kontakt med Vimla och de har aktiverat kortet men SIM-kortet fungerat fortfarande inte.

Jag har tagit kontakt med Vimla igen. De har tydligen aktiverat fel kort - De har skickat ut två SIM-kort till mig, men Posten har slarvat bort mitt första SIM-kort. Det var därför de har aktiverat fel kort. 

Nu fungerar mitt SIM-kort och det nya numret, men det lilla eländet tog jävla fyra timmar. Och det tog två veckor innan jag kunde använda det nya numret. 

Det känns förjävligt och jag är skit arg.

Hatar ICA Kvantum Mobilia Lund

Jag har fortfarande inte fått min första beställning från Clinique. Jag har spårat mitt paket och hittat felet.

DHL har skickat mitt paket till ICA Kvantum Mobilia Lund. Men den där jävla ICA har gjort fel och skickat min beställning till Post terminalen i Malmö (De vill skicka paketet till mitt postombud).

Det gäller företagspost och DHL har gjort rätt. Mitt paket ska inte skicka till mitt folkbokförd postombud. Personalen på den där jävla ICA (Mobilia Lund) är så jävla trögfattad ibland. De skall ta emot företagspost från DHL ggggrrrr!!!!! Fuck ICA Kvantum Mobilia !!! 

 

 

Blodcentralen idag

Har gett blod idag. Det gick bra men det känns lite öm. 

 

 

 

Har valt en vattenflaska =).

 

 

 

De hade kexchoklad idag =). *Har fikat och drack en massa drycker på Blodcentralen.

Från Libero

Internationella kvinnodagen - En onödig dag

Vi kommer att få massa bra och dåliga erbjudanden imorgon, för att det är internationella kvinnodagen. 

Jag tycker kvinnodagen är överskattad. Nej, kvinnor är inte bättre än män. Vi får inte ett mer jämställt samhälle genom att särbehandla ett specifikt kön. // #peoplepower