mel@ni

Kategori: Allmänt

Nyårslöften ???

Det blir ingen nyårslöften för min del. Jag vill inte lova mig själv en massa saker för att jag vet redan vill jag vill med mitt liv, sen är det bara upp till mig själv. Det är bara osäkra och narcissistiska personer som vill ha massa löften, dessa människor kan oftast inte hålla eller leva upp sina löften (speciellt min gamla chef, grusprinsen och min syster). Jag hoppas de kan leva med sig själv, trots att de gör andra besvikna hela tiden ðŸ˜‚😂😂.  

Jag har däremot några önskemål. Jag hoppas 2018 blir ett bra år för oss som haft det tufft under 2017, oavsett anledning. Jag vill kunna göra saker som känns rätt och utan ångest. Och leva mitt liv för min egen skull. Plus fred på jorden.

 

God bless you and my blog followers ðŸ˜Š. // 

 

Glöm inte.....

Löser in smskuponger på Quorn och Pärsons i god tid, dem gäller tom imorgon. De flesta matbutiker stänger tidigt imorgon.

 

 

 

Vem är ansvarig om "brevet" försvinner hos posten?

Jag har beställt lite grejer hos LightInTheBox.com men beställningen/brevet har kommit bort. LightInTheBox.com (en utländsk nätbutik) vill inte ersätta min beställning, men det gäller bara lite saker för 42 kr. Jag tror de finns folk från posten som snor andras post, speciellt under julen. 

 

 

 

Min dag

Idag är fortfarande en vanlig arbetsdag för många. Jag får åka till Hässleholm imorgon istället, när folk har ledigt.  Jag tar inte julen för given, vi firar ändå inte jul =). Jag har annars tvättat kläder, lagat mat, handlat lite mat. Sen var jag ute på stan.

 

 

Kul händelse på CG idag

En pappa och hans son (en 5-åring) stod framför mig i kassakön. Sonen tog en påse godis, då sa pappan till sonen.

- Vad är det för skit du har tagit. Godis innehåller massa gift och skit. Vet du vad godis innehåller ? Jo gelatin, och vet du vad gelatin innehåller.. bla bla ... Jag tänkte direkt på My ðŸ˜‚😂😂.  Han påminner mig om mig själv hehe..

Pappan var inte aggressivt, han var väldigt bestämt och sa nej till sonen. Sen försökte han prata förstånd med sonen. Jag tycker han gjorde rätt. Det är så en bra förälder skall vara. Man ska aldrig låta sina barn få inflytande. Då är det ett tecken på dåligt föräldraskap. 

 

 

 

 

Åhlens Lund: Alla parfymboxar för halva priset har tagit slut. 

 

 

 

 

 

Årets bästa julklapp

Jag läste en artikel om Region Skåne har hyrt städmaterial för 10 miljoner under 2017 från ett företag utan upphandling. Det är mitt gamla jobb. Kommer ni ihåg jag skrev ett inlägg om "mental våldtäkt på arbetsplatsen". 

Jag visste hela tiden de skulle fucka upp det hela och det skulle straffa sig senare. Det var bara en tidsfråga. Jag hade rätt hela tiden. 

Jag visste RS köpte städmaterial från De Forenede Dampvaskemaskiner men jag visste inte De Forenede saknat upphandling. Jag var bara en vanlig anställd, men den där servicedirektören ljuger, för att alla visste om det här. Hon är servicedirektör förfan, det finns inte en chans att hon inte visste De Forenede saknat upphandling

Jag räknar med att de kommer få miljonböter, några gamlingar från ledningen och  några enhetschefer från Malmö kommer att få sparken p.g.a skandalen. Hur många anställda får sparken denna gången????

 

-Jag skrattar ihjäl mig haha...

 

 

Jag behöver en blender

Vi, vidriga människor

Jag har slutat med att ha mjölk i kaffet, har byt ut ko-mjölk till hemmagjord sojamjölk. Det är inte ens meningen att vi ska dricka ko-mjölk. Vi är de enda däggdjuren som dricker en annan arts modersmjölk. Och västerlänningar är också de enda som dricker ko-mjölk i vuxen ålder, det är faktiskt vidrigt ðŸ˜‚😂😂. Någon som vill prova på elefants modersmjölk???? Same Shit ðŸ˜‚😂😂😂😂😂.

Jag dricker inte ko-mjölk i vuxen ålder. Jag hade/har bara mjölk i kaffet. Det finns andra alternativ än ko-mjölk men jag förstår det är priset som avgör köpvalet. 

 

 

 

 

 

 

Man kan göra sojamjölk en mixer, men det tar tid. Har precis beställt en Hamilton Beach Personal Blender Vit för 89 kr (ord.pris 299 kr) från koketsfavoriter.se. De tar tyvärr 39 kr för frakt, men du kan prenumerera på nyhetsbrev och få en 10 %-rabattkod i efterhand. Du får 10 % återbäring via Mybonus.

Mitt köp blev 119,10 kr, har använt en 10%-rabattkod. Återbäringen har blivit fel. Jag fick bara 4,50 kr. Har tagit kontakt med Mybonus. Vi får se..... 

Min vecka

Jag ska åka till Malmö imorgon, jag har fått en ny tid för fettfrysning-behandling.  Jag får passa på att utnyttja ett erbjudande från letsdeal.se (en gratis fika från My). Det är inte roligt att umgås med mina föräldrar men jag ska åka hem till mina föräldrar nu under veckan ðŸ˜†ðŸ˜†ðŸ˜†. 

*Alla barn kan inte vara föräldrars gullegris, jag gillar inte heller män som framstår som en "mammas lilla gullegris". De är fan värst. Det är inget fel att ha bra en relation med sin mamma, men ingen vill inte gifta sig med en mammas gullegris. För vem vill vara extramamma till sin kille/man??? Då kan han lika gärna gifta sig med sin mamma eller hur?!!!  - Äckelpäckel LoL ðŸ˜†ðŸ˜†ðŸ˜†ðŸ˜†ðŸ˜†ðŸ˜†ðŸ˜†ðŸ˜†ðŸ˜†.

 

 

Mammas lilla gullegris = oattraktiv och omanlig!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En fruktansvärd dag

Det är juldagen idag. Juldagen är en av de stora högtidsdagarna, det är idag vi firar Jesus födelse. De flesta butiker drar redan igång sin mellandagsrea idag, det känns desperat (just idag). Vafan, jag har säkert fått minst 50 st e-postreklam idag, och dagen är inte slut än. 

 

God jul!? ❤

Jag önskar er alla en riktigt god jul och gott nytt år (trots att vi har höstväder i Lund)!

 

Prishöjning > Skånetrafiken

Har laddat Jojo-kort inom Lund. Det kostat 550 kr, en höjning på 50 kr. Det känns så jävla surt, jag hatar Skånetrafiken - Vem gör inte det???