mel@ni.se

Kategori: Allmänt

pyskfall

Det har varit ett tufft & ledsamt år. Jag har haft svårt att blogga. Om jag mår dåligt kan jag få ur mig det värsta på bloggen ????? -HAHAHAHA !

 

 

Mina tankar kring det som hände

Idag är jag fri, jag är inte rädd för honom längre. Men jag upplever en emotionell blockering som hindrar mig från att tänka klartDet kan vara väldigt blandade känslor som jag känner; jag kan känna mig arg, sorgfylld, död inombords, eller ingenting.

Ibland får jag "flashbacks" och "minnesbilder" av den traumatiska händelsen - Det är som om de två slår sitt barn framför mig, om och om och om igen. Jag gråter varje gång jag tänker på det.  

Jag hoppas att socialtjänsten omhändertar sonen. Jag misstänker att sonen far illa och kan behöva skydd. Jag vet vad han är kapabel till och inte är kapabel till. Skulle inte förvåna mig om han våldta sitt eget barn och andra barn. 

Han har aldrig slagit mig men han har mörka sidor. Han är väldigt kontrollerande och manipulerar sin för egen vinning. Han manipulerar över lång tid och när man är fast är det svårt att se klart. Han saknar även empati och moral, har därmed ingen som helst förmåga att sätta sig in i andras känslor. Han lever i en väldigt ytlig värld, där livet ska se ut på ett visst viss. Han har orealistiska uppfattningar om verkligheten och han tänker inte utanför ramarna. 

Jag har inget att dölja! Jag är bara en ärlig människa för jag säger alltid vad jag tycker. Den där tjejen är nog inte riktigt frisk i huvudet. Ingen vettig människa vill ha ett barn med pedofil/förövare ?????! 

 

 

 

 

 

Tre frågor till er läsare 

1. Om du vore ett barn (typ under 11 år), skulle du vilja vara tillsammans med en 27årig man ????

2. Om du vore ett barn, skulle du vilja vara tillsammans med en vuxen person i 9 år ????

3. Om du vore en mindreårig, skulle du vilja ha ett barn med en 36årig man när du var mindreårig ?

 

 

Alla dessa frågor… – I AM MISS EVIL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trög start på veckan

Den här veckan har jag inte mycket inplanerat. Det kanske blir en biokväll med en kompis men det får vi se! Nu på söndag åker jag till Malmö igen och där blir det fullt ös som vanligt. Men i övrigt ska jag nog bara ta det lugnt. 

 

 - Måndag igen, trög start på veckan, men solen skiner över Lund. 

 

 

Äkta kastanj växer relativt bra i södra Skåne.

 

 

Hittade några valnötter idag. 

 

 

 

Hur min dag såg ut

Idag gick jag upp 07:50 (skönt att få lite extra sovmorgon). Dagen började som vanligt med ett glas vatten, två koppar kaffe och en halvtimme morgonyoga. Jag åkte hemifrån 09:43, jag var på väg mot Malmö via Lund C och kom inte hem förrän halv sex på kvällen. Jag var helt slut när jag kom hem.

 

Såhär såg min dag ut:

Kl. 09.58. Drack en gratis stor chai latte !

 

 

Kl. 11.00. Var inne på Malmö konsthall en stund.

 

 

 

Kl. 11.40. Åt dagens första mål, en banan. Jag/vi äter inte något stort mål mat närmare än 2-3 timmar före Ashtangayogan. Ibland är livet hårt...hahaha..

 

 

 

Kl. 12.oo. Yogakursen varade i 2,5 timmar. Kursen var mycket lärorik och rolig =).  

 

 

 

Kl.15.20. Jag åt en grillad macka med kyckling med sallad för 49 kr (ord.pris 70 kr). Allt var väldigt gott och jag blev mätt och nöjd. Efter maten tog jag en kort runda på Västra hamnen.

 

 

 

 

Kl.16.00. Nej, jag köpte inget........

 

 

 

 

 

 

 

 

 

en lugn lördag

Idag är det ca 20 grader ute, värmeböljan hänger kvar över helgen. Imorgon måste jag åka till Malmö. Nu går jag till yogaskolan varje söndag fram till nästa sommarDärför är lördag vilodagen för mig. Visst är det lite jobbigt att behöva åka till Malmö. Men jag vill inte byta skola !!!

 
 
 
 
 

Jag ägnade dagen åt att diska, städa, ta en promenad, tvätta kläder, och hämta maten.

*Klockan 07.00 släpper värdecheckar på Risenta.

 

 

uppsägning

Jag har sagt upp säga upp mitt domän-abonnemang. Jag vill behålla min blogg men det lönar sig inte att ha ett domännamn. Jag kommer att meddela er om den nya webbadressen.

Hur fungerar domänregistrering och varför tog någon min domän? - Forum

 

 

 -  Japp, nu vet ni hur "han" ser ut...*Jag äger faktiskt bilden.

Jag lever fortfarande

Det är lite upp och nervissa dagar riktigt bra, andra botten. Men jag lever inte med rädsla efter skandalen. Jag har nu gjort ett val. Jag ska leva nu, inte ta paus från livet. Nu vill jag leva vidare för min egen skull ...

- Nu förstår jag vad lyckan betyder - Lyckan kommer inifrån, inte utifrån...HAHAHAHA...

I didn't know that

Jag har varit med om en traumatisk händelse under de senaste två veckor. 

– Det tog väldigt lång tid för mig att inse att "han" var pedofil och förgrep sig på barn under flera år. Jag visste fan inte att han hade barn med en minderårig. Nu insåg jag hur sjuk och patetisk han var/är. 

 

Det är i alla fall tur att vi har inga barn tillsammans. Hur man ska berätta för barnet om ens pappa är pedofil och leva i dubbelliv ??? 

Jag tror han har varit utsatt för fysiska eller psykiska övergrepp i sin barndom. Jag hoppas att fler kvinnor och minderåriga ska våga träda fram och vittna om övergrepp. 

// Damn, I didn't know that !

ett break

Jag mår skit dåligt. Jag känner bara att jag behöver ett break. Därför kommer jag inte att uppdatera mig blogg i några dagar.

Jag vill tacka mina läsare för att ni har följt mig så länge! Ni betyder mycket för mig. Hur konstigt det än låter. Vi ses om några dagar! // Peace & Love

White Dove Stock Illustration - Download Image Now - iStock

Pyroman i Lund

Antalet anlagda skolbränder ökar kraftigt i Lund. Jag gissar på en svensk man som hyser agg mot det svenska samhället. Troligtvis en enstöring, men han är smart. Han har god lokalkännedom och bor i Lund. Jag är övertygad om att han just nu sitter ensam i sin bostad och planera brott. Tänker på livet som gått honom förbi, undrar vad av honom det kommer att bli ?!

En 53-årig man och en 27-årig man greps i Lund misstänkt för mordbrand. Det kan finnas fler pyromaner i Lund. Vad tror du/ni ???

 

 

Best Flame Clip Art #18741 - Clipartion.com

 

 

 

 

Måndag igen

Måndag igen, ny vecka inga nya möjligheter! 

 

  - Amen, jag hatar håriga män.