mel@ni

Kategori: Allmänt

Jag lever fortfarande

Det är lite upp och nervissa dagar riktigt bra, andra botten. Men jag lever inte med rädsla efter skandalen. Jag har nu gjort ett val. Jag ska leva nu, inte ta paus från livet. Nu vill jag leva vidare för min egen skull ...

- Nu förstår jag vad lyckan betyder - Lyckan kommer inifrån, inte utifrån...HAHAHAHA...

I didn't know that

Jag har varit med om en traumatisk händelse under de senaste två veckor. 

– Det tog väldigt lång tid för mig att inse att "han" var pedofil och förgrep sig på barn under flera år. Jag visste fan inte att han hade barn med en minderårig. Nu insåg jag hur sjuk och patetisk han var/är. 

 

Det är i alla fall tur att vi har inga barn tillsammans. Hur man ska berätta för barnet om ens pappa är pedofil och leva i dubbelliv ??? 

Jag tror han har varit utsatt för fysiska eller psykiska övergrepp i sin barndom. Jag hoppas att fler kvinnor och minderåriga ska våga träda fram och vittna om övergrepp. 

// Damn, I didn't know that !

ett break

Jag mår skit dåligt. Jag känner bara att jag behöver ett break. Därför kommer jag inte att uppdatera mig blogg i några dagar.

Jag vill tacka mina läsare för att ni har följt mig så länge! Ni betyder mycket för mig. Hur konstigt det än låter. Vi ses om några dagar! // Peace & Love

White Dove Stock Illustration - Download Image Now - iStock

Pyroman i Lund

Antalet anlagda skolbränder ökar kraftigt i Lund. Jag gissar på en svensk man som hyser agg mot det svenska samhället. Troligtvis en enstöring, men han är smart. Han har god lokalkännedom och bor i Lund. Jag är övertygad om att han just nu sitter ensam i sin bostad och planera brott. Tänker på livet som gått honom förbi, undrar vad av honom det kommer att bli ?!

En 53-årig man och en 27-årig man greps i Lund misstänkt för mordbrand. Det kan finnas fler pyromaner i Lund. Vad tror du/ni ???

 

 

Best Flame Clip Art #18741 - Clipartion.com

 

 

 

 

Måndag igen

Måndag igen, ny vecka inga nya möjligheter! 

 

  - Amen, jag hatar håriga män. 

I-landsproblemet är löst

Jag fick min ersättning från Ticket idag, ett presentkort på 1154 kr. Jag förlorade ungefär 250 kr i presentkort men jag är ändå nöjd med ersättningen. 

Jag har ingenting emot Ticket men man ska inte behöva vänta i flera månader på sin ersättning. Jag vill åka till Paris nästa år. Då vill jag utnyttja presentkortet. 

 

 

 

 

Hej Mona, vi ses nästa år - trots att du är den mest överskattade, mediokra, narcissistiska tavlan någonsin..........It's only the smile..

Accessing Intelligent Information About Covid-19 | Hawaii Public Radio

Igår

Vann 100 Flarie-coins igår =). 

 

 

Jag ville se den nya filmen "Tenet" på bio men biljetterna var slutsålda. Jag hinner nog inte se filmen idag?!

Tenet (2020) - IMDb

 

 

 

Solen har kommit fram igen. Glöm inte att njuta ordentligt av solen och värmen :). 

Leende Gula Solen Emoji Ansikte Seriefiguren Med Wink Uttryck Ger En Tumme  Upp-vektorgrafik och fler bilder på Ansiktsuttryck - iStock

 

I-landsproblem

Jag är sssssåååå irriterad på Ticket. Det gäller en återbetalning för en hotellreservation jag gjorde i maj. Jag har fortfarande inte fått ett svar på mitt ärende från Ticket. Jag har precis lämnat ett klagomål, de har en vecka på sig att svara på mitt ärende annars lämnar jag mitt ärende vidare till konsumentverket. 

Därför vill jag inte ha presentkort på resor längre.

Vad betyder emojisarna och symbolerna på snapchat? Här är svaren | Cafe.se

eldningsförbud

Here we go again....

it's over

Sommaren är över, oavsett om vädret är varm eller inte. Men det blir olidligt hett när solen gassar in genom lägenheten. Jag går ut 1 -2 gånger per dag, annars håller mig mest inomhus.

Jag tycker om att plocka frukter och bär medan jag är ute på min dagliga promenad. Idag har jag plockat lite plommon och några päron och äpple. Alla plommon är inte mogna ännu, men vissa är plockmogna.

 

 

Jag har också plockat fläderbär. Har tänkt att koka sylt senare i veckan. 

 

 

 

Jag har fortfarande lite ont i ena axelleden men jag yogar för fullt för att snart vara tillbaka. Ibland är livet hårt.

Ont på ovansidan av axeln och i nacken • Södermalms ortopedi