mel@ni.se

Kategori: Allmänt

eldningsförbud

Here we go again....

it's over

Sommaren är över, oavsett om vädret är varm eller inte. Men det blir olidligt hett när solen gassar in genom lägenheten. Jag går ut 1 -2 gånger per dag, annars håller mig mest inomhus.

Jag tycker om att plocka frukter och bär medan jag är ute på min dagliga promenad. Idag har jag plockat lite plommon och några päron och äpple. Alla plommon är inte mogna ännu, men vissa är plockmogna.

 

 

Jag har också plockat fläderbär. Har tänkt att koka sylt senare i veckan. 

 

 

 

Jag har fortfarande lite ont i ena axelleden men jag yogar för fullt för att snart vara tillbaka. Ibland är livet hårt.

Ont på ovansidan av axeln och i nacken • Södermalms ortopedi

 

problem med Digital tv

Jag försökte ställa in kanaler via TV men det gick inte. Det saknar tv-signal för digital. Min hyresvärd har nog inte ställt in till digital ännu. Det är inget fel på med min tv, jag har Sony Bravia 32 från 2014.

Jag fick ju en gratis box från Com Hem, men det är jättejobbigt att titta på tv via hdmi kabel. Det känns  onaturligt på något sätt. Har ni också problem med att ställa in digital tv ???

Kom igång med digital-tv - Com Hem

Lite action idag

En tjej skulle stiga på tåget då hennes skateboard åkte ner på spåret och låg under tåget. En man ville hoppa ner på spåret och hämta skateboarden. Självklart fick han inte hoppa ner på spåret. Sen vet jag inte vad som hände. 

 

 

Ikväll

Ikväll är en vanlig kväll för ikväll ska jag öva på några yogapositioner, innan dagen är slut..hahaha... Nu får ni ha en trevlig onsdagskväll mina läsare ! // Me

 

- Jag hatar också vita rika lata kränkta män som inte klarar av att göra "touch your toes" !

Sämsta sommaren någonsin

Tack gode gud för sommaren är snart över! Under sommaren har jag inte hunnit göra så mycket - tack vare covid-19 = (. Internet har också blivit ett tråkigt ställe. Och värmen har nästan knäckt mig vissa dagar. Vad har ni gjort under sommaren???

Årets sommar är den sämsta genom tiderna. Jag längtar till hösten just för att hösten är den absolut bästa årstiden. Jojo sommarkort gäller t.o.m. 15/8. Jag hinner ju åka till Malmö och till Hässleholm...

 

Betyg på årets sommar - 5 bajskorvar av 5.

SKIT SKIT av SKOFER

jävla värme

Idag såg jag en balkonglåda började brinna utanför en klädbutik. Som tur var hade jag en flaska vatten med mig som släckte brand.  

Det räcker med att kasta en fimp så kan det börja brinna. Eftersom det är så varmt och torrt spred sig elden väldigt snabbt. 

Det är inte kul heller att vara ute när det är 31-32 grader. Jag har kvar min gratis fläkt från Buyersclub, med en fläkt i sovrummet blir varma sommarnätter mindre jobbiga.

 

 

Det är riktigt kyligt och skönt inne i Malmös tunnelbana.

 

 

 

Klara av sommarvärme

Upp till 25 grader kan väl gå an, men allt över är bara tortyr. Jag håller mig mest hemma för att jag klarar inte situationen. Hur klarar ni er i värmen?

 

söndag

Idag har jag varit ute och gått väldigt mycket. Jag har varit ute och plockat lite körsbärsplommon, 

 

 

 

 ..och hämtat ut dagens vinst på Coop. Jag har också gått till fots och handlat på Nova. Det är bra att kunna gå till fots och handla nära bostaden. 

 

 

 

 

Odla på balkongen

De färska kryddorna som jag planterat växer snabbt. Jag måste plantera om dem med ny jord och i större krukor. 

 

 

Därför köpte jag en balkonglåda i zink från ÖoB och lite jord från Jula till kryddorna.