mel@ni

Kategori: Allmänt

2:e advent

Har inte köpt glögg och pepparkakor i år, men jag nöjer mig med tårtan från PlayBake. Ser ni hur jag kämpar med tårtan haha? 

 

 

 

Jag har lagat Janssons Frestelse idag. Jansson är gott, men flottigt. Jag får byta ut grädde nästan gång. Vad äter ni till julen?????

 

Ahlens

I-landsproblem

Jag är fortfarande så jävla förbannad på Adlibris och Köket Favoriter. Varför??? Jo, för att jag har beställt te till min yogalärare. Jag vill ge henne något till jul. Hon ska åka till Indien i slutet av året och hon kommer tillbaka till Sverige i början av februari. Det är klart jag vill ge henne lite presenter innan hon åker.

Jag har tagit kontakt med Adlibris ett par gånger, men olika personer från kundtjänst har sagt olika saker om min beställning. Det är därför jag är så jävla förbannad på Adlibris, ingen har fan koll på min beställning. De får rätta till felet, så enkelt är detDet ska inte behöva ta 1,5 - 2 månader innan jag får hem min beställning???? 

Ha en bra kväll! // No peace today 

Adlibris = motherfucker

Jag har fått en värdekod på 50 kr på Kökets Favoriter att handla för, jag har gjort en beställning för mer än en månad sedan. Jag har tagit kontakt men Adlibris som har hand om Kökets Favoriters leveranser, för att jag har fortfarande inte fått mina saker. Nu vet jag att den ena varan har tagit slut, därför har jag inte fått min beställning. 

Adlibris har retat upp mig rejält. Jag är mest förbannad på att de inte har hört av sig när ordern har blivit fel. Och jag har fan väntat på min beställning över en månad. Nu har de tagit bort den ena varan, för att kunna skicka iväg ordern. Men de har inte sagt något om ersättning!!!

Jag har betalat med en värdekod på 50 kr. De måste fan ta mig kompensera för den andra varan, MINST!!!! Pengar är ändå pengar.

Jag är så jävla förbannad, för att jag har också ett liv. Vem sjutton orkar bråka för 18 krs skull??? Men Adlibris har verkligen retat upp mig rejält. Adlibris är ett jävla motherfucker företag!!!

 

Min black friday

Det händer inte så mycket här. Jag kollar mest på Black friday på nätet och glo på tv. Det är inte värt att sova. Jag ska åka till min yogaklass om några timmar.

 

Cellprovning

Jag har fått en tid hos cellprovtagning, det är idag. Jag är lite sur, jag tillhör inte fxn vårdcentralen Norra Fäladen och det är inte första gången de skickar mig till den där vårdcentralen!

Snart ny vecka

Det har varit en bra vecka med nöjd och god mat. En bra vecka som jag sent kommer att glömma Nu måste jag göra yoga 5 dagar i rad efter en bra vecka haha! Ja, livet är inte alltid lätt.

Nu väntar jag på ett gratis plagg från NA-KD x Clarion Tour, nagellack från eleven.se, och min beställning från Kökets favoriter. Jag är så jävla förbannad på Adlibris som har hand om Kökets favoriters leveranser. Det har gått en månad och jag har fortfarande inte fått min beställning. Nu har jag skrivit till Adlibris och krävt ett svar och ersättning.

Jag tycker inte kunder har alltid rätt. Men jag har i alla fall rätt denna gången. Jag som kund ska fan inte behöva vänta i en månad på min beställning. Jag har inte fått ett klart svar om min beställning heller! Jävla asshole!

En ny vecka

Vi ska gå på NA-KD x Clarion, Malmö nu på onsdag, det blir kul! Jag väntar på lite beställningar under veckan, ett par strumpor från Libero, skönhetsprodukter från lyko.se och mat från Matsmart.

Det händer inte så mycket under veckan, men det händer mer saker i slutet av månaden och i början av december. 

Relaterad bild

 

 

Lund, den nya Detroit

Det är 48 dagar kvar till juldagen! Jag önskar mig ingenting i år men den här måste vara den bästa förtidsjulklappen jag någonsin fått ðŸ¤£.

SVT: Region Skåne blöder. Det saknas pengar och nu öppnar det nya borgerliga styret för en skattehöjning. Det största underskottet finns på universitetssjukhusen i Malmö och Lund, SUS redovisar ett minus på 651 miljoner ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£...När jag jobbade på RS var landstingets ekonomi redan katastrofal. Sjukvården var i kris varenda jävla dagEkonomin har vanskötts länge och år efter år

Ser verkligen fram emot ev. nedskärningar ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£. Undrar hur många anställda får gå denna gången? Nu vet hur mycket jag älskar min f.d. arbetsgivare ðŸ˜˜ - NOT ðŸ˜ˆ ðŸ¤¬!!!!!!!!!!

 

Och den där med Baxter i Lund ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£. Det som skrivs i sociala medier inte stämmer överens med verkligheten. Ibland får folk skylla sig själva. Karma is a bitch! ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£ðŸ¤£

Kaos i Lund

10 okt. 2018 - Ok Baxter varslar 360 personer i Lund ðŸ˜‚Facts and money don't fxcking care about your feelings ðŸ˜‚ 🤣😂 🤣  ðŸ˜‚ 🤣 ðŸ˜‚ 🤣😂 🤣😂 🤣  ðŸ˜‚ 🤣 ðŸ˜‚ 🤣😂 🤣😂 🤣  ðŸ˜‚ 🤣 ðŸ˜‚ 🤣.

 

Idag - Tetra Pak varslar 150 pers. Jag har ingen uppfattning.