mel@ni

Kategori: Allmänt

min yogapraktik

- Han har sabbat vårt liv, och blir inte ens dömd. Han har också sabbat min yogapraktik. Känns som ett jävla fuckixg slag i ansiktet. 

Jag vet att yoga är så mycket mer än fysiska positioner, men ändåIngen förstår hur mycket tid jag har lagt på den fysiska praktiken. Det är jävla ledsamt att se så mycket förstöras på en sådan kort tid. Herre gud, nu får jag börja om från grunden !

Jag har inte tappat tron på mig själv. Det skulle vara som att ge upp. Jag tänker inte låta en random toxic asshole begränsa mitt liv och inte låta mig göra det jag vill göra.

Ha en fortsatt trevlig kväll alla mina läsare ! //

 

No more memes but....

diskmaskin

Min diskmaskin ingår inte i hyran. Det är är ett tillval som hyresvärd väljer att sätta in i lägenheten mot en kostnad. Jag använder knappt diskmaskin idag. 

Jag sade upp förnyelsen av diskmaskin när diskmaskinen skulle förnyas. Idag kom en man förbi och hämtade min diskmaskin. 

Han var jättetrevligt och såg väldigt bra ut. Alltså den här stunden…..He's a sweetheart =). 

Köp Electrolux EEG69320L Integrerad diskmaskin 200-240V - A+++

 

ekorre

Det är inte varje dag man ser en ekorre =). 

satt fast på tåget

Jag var på väg hem till Lund och satt fast på ett tåg i en halv timme innan de kunde köra vidare. Det enda vi visste var att tåget framför oss satt fast ute på spåret. Jag tycker synd om passagerarna satt fast på det andra tåget i timmar.

Train Images | Free Vectors, Stock Photos & PSD

 

favorit årstid

Hösten är min favoritårstid. Det är något med hösten som tar tag i mig. Vilken är din favorit årstid?

 

 

 

Har hittat en massa soppar.

 

 

 

Valnötter.

 

hemsk dag

Ibland bjuder livet på riktigt dåliga dagar. Dagen känns trist, inget känns riktigt kul. Plötsligt orkar jag inte göra någonting, inte ens yoga. Men jag ska försöka gör yoga ikväll. Jag är tillräckligt stark för att inte ge upp! 

 

Jag är ändå glad över att mina kryddor lever faktiskt fortfarande på balkongen. 

I'm so upset right now

Jag har problem med min bloggportal. De har betalar inte ut min lön för år 2016. Jag håller inte på sponsrade inlägg för företag men jag/vi får ändå lite pengar för annonsintäkter. Mina annonsintäkter har inte uppdaterat sedan i början av 2017. Det handlar om flera tusen kronor, så jävla surt....

Jag blev så blev irriterad att jag tog kontakt med min bloggportal igår. Jag får se vad som händer.

No Cash Sign Vector Illustration Isolated On White Background. Royalty Free  Cliparts, Vectors, And Stock Illustration. Image 102557962.

pyskfall

Det har varit ett tufft & ledsamt år. Jag har haft svårt att blogga. Om jag mår dåligt kan jag få ur mig det värsta på bloggen ????? -HAHAHAHA !

 

 

Mina tankar kring det som hände

Idag är jag fri, jag är inte rädd för honom längre. Men jag upplever en emotionell blockering som hindrar mig från att tänka klartDet kan vara väldigt blandade känslor som jag känner; jag kan känna mig arg, sorgfylld, död inombords, eller ingenting.

Ibland får jag "flashbacks" och "minnesbilder" av den traumatiska händelsen - Det är som om de två slår sitt barn framför mig, om och om och om igen. Jag gråter varje gång jag tänker på det.  

Jag hoppas att socialtjänsten omhändertar sonen. Jag misstänker att sonen far illa och kan behöva skydd. Jag vet vad han är kapabel till och inte är kapabel till. Skulle inte förvåna mig om han våldta sitt eget barn och andra barn. 

Han har aldrig slagit mig men han har mörka sidor. Han är väldigt kontrollerande och manipulerar sin för egen vinning. Han manipulerar över lång tid och när man är fast är det svårt att se klart. Han saknar även empati och moral, har därmed ingen som helst förmåga att sätta sig in i andras känslor. Han lever i en väldigt ytlig värld, där livet ska se ut på ett visst viss. Han har orealistiska uppfattningar om verkligheten och han tänker inte utanför ramarna. 

Jag har inget att dölja! Jag är bara en ärlig människa för jag säger alltid vad jag tycker. Den där tjejen är nog inte riktigt frisk i huvudet. Ingen vettig människa vill ha ett barn med pedofil/förövare ?????! 

 

 

 

 

 

Tre frågor till er läsare 

1. Om du vore ett barn (typ under 11 år), skulle du vilja vara tillsammans med en 27årig man ????

2. Om du vore ett barn, skulle du vilja vara tillsammans med en vuxen person i 9 år ????

3. Om du vore en mindreårig, skulle du vilja ha ett barn med en 36årig man när du var mindreårig ?

 

 

Alla dessa frågor… – I AM MISS EVIL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trög start på veckan

Den här veckan har jag inte mycket inplanerat. Det kanske blir en biokväll med en kompis men det får vi se! Nu på söndag åker jag till Malmö igen och där blir det fullt ös som vanligt. Men i övrigt ska jag nog bara ta det lugnt. 

 

 - Måndag igen, trög start på veckan, men solen skiner över Lund. 

 

 

Äkta kastanj växer relativt bra i södra Skåne.

 

 

Hittade några valnötter idag. 

 

 

 

Hur min dag såg ut

Idag gick jag upp 07:50 (skönt att få lite extra sovmorgon). Dagen började som vanligt med ett glas vatten, två koppar kaffe och en halvtimme morgonyoga. Jag åkte hemifrån 09:43, jag var på väg mot Malmö via Lund C och kom inte hem förrän halv sex på kvällen. Jag var helt slut när jag kom hem.

 

Såhär såg min dag ut:

Kl. 09.58. Drack en gratis stor chai latte !

 

 

Kl. 11.00. Var inne på Malmö konsthall en stund.

 

 

 

Kl. 11.40. Åt dagens första mål, en banan. Jag/vi äter inte något stort mål mat närmare än 2-3 timmar före Ashtangayogan. Ibland är livet hårt...hahaha..

 

 

 

Kl. 12.oo. Yogakursen varade i 2,5 timmar. Kursen var mycket lärorik och rolig =).  

 

 

 

Kl.15.20. Jag åt en grillad macka med kyckling med sallad för 49 kr (ord.pris 70 kr). Allt var väldigt gott och jag blev mätt och nöjd. Efter maten tog jag en kort runda på Västra hamnen.

 

 

 

 

Kl.16.00. Nej, jag köpte inget........