mel@ni.se

Kategori: Allmänt

Min dag

När många står och trängs i kön till systembolaget är det kanske dags att stanna upp och reflektera över svensk alkoholkultur.

 

 

 

Jag väntar fortfarande på mitt paket från Nordicfeel.se. Hur länge ska jag vänta på mitt paket? 

 

Postpaket | MHögman

Skit

Jag är trött hela tidenJag känner mig som en zombie. Vad ska jag ta mig till????

Dyrt att vara kvinna

Jag klipper mig 4-5 ggr om året och byta frisyr en gång om året. Min frisör tar 200 kr för en klippning (kompispris) Och DET är billigt.

Det kostar på att vara kvinna i dag. På det dyra salongerna kostar det från 500 kr - 700 kr. Jag anser att det är alldeles för dyrt. Jag förstår inte att priserna kan stiga så mycket.

Hur ofta går ni till frisören?

 

 - Det är alltid en fördel att vara en flintis....hehehe..

 

 

Tisdagsfikan

Frisörbesök

Jag toppade håret och klippte luggen kort idag. Jag fick betala 200 kr för klippning. Håret var inte slitet men frisören klippte av för mycket på längderna där framme. 

Jag är jättenöjd med luggen, men jag är inte 100 % nöjd. Jag tycker att längderna där framme är för kort. Mitt hår kommer se bättre ut om 1-2 månad.....gggrrr..

PICS Nicole Richie flies plane - CelebsNow

 

 

 

 

 

 

Janssons frestelse

Jag brukar laga en krämig Janssons frestelse till jul och den smakar alltid lika bra. 

Första snön

Det snöade igår, men snön försvann lika fort som den kom. -"I do not like snow. It is cold and wet and annoying, and it gets everywhere."

Månens lägen

Ni har väl inte missat att det är fullmåne ikväll ??? Ingen yoga imorgon. 

En hemsk upptäckt

 - Pedofilparet från Carolikvarteren har inte registreras i folkbokföringen för det aktuella barnet.

Bakgrunden: Hela historien sträcker sig under flera år där han ska ha utnyttjat en minderårig flicka sexuellt. Den minderåriga flickan blev sedan gravid med hans barn som hon också födde.

Bring me that child! Michael Jackson

 

 

Våldtäktsbarnet är inte skriven hos sina föräldrar idag. Barnet är inte folkbokförd på rätt adress och rätt förmyndare. Därför misstänker jag att barnet har fötts utomlands, kanske i Polen. Våldtäktsbarnet kan vara registrerad med en falsk identitet och en falsk förmyndare. Barnet är förmodligen skriven hos morföräldrar, eller farföräldrar som bor i Polen. Barnet kan också vara folkbokad i Polen, men bosätter i Sverige. Paret ska ha begått gärningen med avsiktsuppsåt. I 7 år höll paret barnet gömt från svenska myndigheter med förfalskade handlingar. En orsak är att de skyddar pedofili. 

De är fan psykfall !

 

 

 

 

 

Känns inte som fredag

Idag har varit en sådan där halvbra dag. Kanske är jag trött p.g.a. vintermörkret. Jag vet inte. Det är också svårt att hitta motivationen till att träna.

Har ni hittat nåt kul på Black Friday ????

 

- Så ser en pedo ut i verkligheten.