mel@ni

Kategori: Allmänt

Postnord 2020

Sedan millennieskiftet har antalet skickade brev halverats. Förklaringen är framförallt att de digitala sätten att kommunicera så som mejl och sms, till stor del ersätter brevet som kommunikationsform. Därför att höjas från nio kronor till 11 kronor för ett brev upp till 50 gram. Samtidigt höjs portot för ett utrikesbrev med en krona till 22 kronor.

Prishöjning påverkar inte mig men jag köper inte skitsnacket om fallande brevvolymer höjer portot. Det är allmänt känt att PostNord blöder ekonomiskt. Nu riskerar Postnord går i konkurs och det är danskarnas fel - Mer om Danskarna lurade Sverige

Det här är så spännande. Jag håller verkligen tummarna att Postnord går i konkurs...haha..

Bildresultat för frimärke 2020

 

 

 

 

 

 

 

En taskig dag

Jag skulle vilja gå på stan och gå på bio ikväll och se filmen "Bad boys for life". Men jag orkar inte med det tråkiga vädret som just nu verkar infinna sig typ över hela helgen. Jag ska åka till Malmö imorgon och jag måste gå och lägga mig tidigt ikväll.  

 

 

 

Jag vill också passa på att klippa mig imorgon. Jag köpte ju ett erbjudande via Letsdeal, en klippning för 139 :-.

 

 

 

nouw är

 Nouw är tillfälligt nere... =)

 

Onsdag idag

Jag hatar Elsa från Frozen. Hon är en vidrig filmkaraktär.

 

Black Elsa

Alla hatar Skånetrafiken

Skånetrafikens nya biljettsystem väcker starka reaktioner. Det har gått så långt att busschaufförer numera låter de arga resenärerna gå på bussen gratis för att slippa konfrontation...haha.. Denna gången har kunden/kunderna faktiskt rätt om Skånetrafikens nya biljettsystemMer om "Resenärernas hårda kritik".

Tisdag igen

Idag händer inget särskilt. 

Min lördag

Jag har haft sovmorgon och sovit bort halva dagen. Det finns tyvärr inte så mycket att göra idag. Dagen börjar kännas bortkastad, men jag ska göra lite yoga. Imorgon ska jag åka Malmö och gör yoga. Då får jag passa på och handla mat på Hemköp. 

 

 

 

Torsdag igen - Så jävla jobbigt

Jag känner mig som en jävla zombie idag. Är det bara jag som lider av Extrem trötthet och låg energi p.g.a. vintermörkret???????

Bildresultat för zombie meme

En rolig artikel

Vi blir allt större, det leder till större kistor. Skyll inte på åldern om du är fet...haha..

 

 

Allt jag har att se fram emot 2020

Jag hoppas att år 2020 blir ett år med en bra mix av allt möjligt, att den svenska ekonomin kommer att växa och allt fler får jobb. Jag hoppas också ett år med bra gratis kampanjer, erbjudanden och gratis utdelningar. Jag vill inte ha en massa gratis sockerdrycker, proteinbars och godis i år. Jag vill ha riktig mat!!!!

 

 

Jag hoppas år 2020 blir ett bra filmår. Jag är så trött på alla dessa jävla feministiska propagandafilmer. 

 

 

Jag vill hålla mig frisk och bli bättre på yoga. Hoppet att grusprinsen kan hålla sig hemma i Sverige. Annars kan han dra åt helvete med en gång..haha..

Jag har funderat på att resa utomlands i år, typ en weekendresa för att jag har presentkort på Ticket. Jag får se...Jag tycker annars att resa utomlands är grovt överskattat, man blir fxn inte en bättre människa av att resa utomlands!

// Peace