mel@ni

Kategori: Allmänt

Have a Happy day

Satan, jag sov länge idag, fram till kl 15 hehe... Det känns bra för att jag har haft sömnproblem ett halv år pga mitt motherfxking taskigt jobb. 

Alla från min arbetsgrupp får sluta. Tycker inte synd om oss för att vi hatar arbetsgivaren. Tycker synd om svenska folket istället. Det är ni som får lida. Det är bara idioter som förstör vårt land. 

Just nu har jag bara en arbetskamrat, vi har ändå bra stämning på jobbet. *Så länge vi inte har med min chef att göra, ni vet hon är en taskig chef med BS.

Jag har planerat in lite nöje efter jag har slutat. Sen vill jag plugga och ha ett deltidsjobb.  Vi får se....men livet går trots allt vidare.

 

Uppdatering >> Kökets box

Jag skrev ett inlägg om Kökets box & Refunder för ett tag sedan. Det är tyvärr lite tekniskt strul med Refunder just nu. Vissa köp går igenom direkt, då får folk 45 kr återbärng per beställning. 

Du kan göra en efterregistrering, om du har handlat via Refunder men ändå inte fått ditt köp registrerat, men då får du bara 30 kr. Det var en kompis som fick 30 kr i efterhand istället för 45 kr. Varför det blev så, vet inte jag.

Men jag vill ändå ta upp det här med er. Det verkar som att många ta del av samma erbjudande samtidigt och Refunders webbsida är överbelastad.  - Ibland går ett köp igenom, och ibland inte.......//

 

 

Jag är trött..

Ha en bra kväll mina läsare.... // xoxo

 

Anakin Skywalker burned - Barbeque?????

Åhléns Bonuscheck på 50 kr

Jag fick ihop 2500 poäng mot en bonuscheck på 50 kr hos Åhléns, det tog mig 1,5 år….. Hatar Åhléns.

En stor lättnad

Jag har haft ett möte med min chef gällande mitt anställning. Det blir ingen förlängning. Det är inte personligt, det handlar om arbetsbrist och stora besparing. Jag har ett projektanställning/visstidsanställning under en begränsad tid. De har inte råd med mig/oss. Det visste jag hela tiden. 

"De ligger 71 miljoner på minus och skyldigt svenska staten 45 milijoner!!!! De håller på att säga upp alla nyanställda. Det gäller xx hundra personer i hela Skåne." 

 

Jag är inte alls ledsen, tvärtom. Ni vet redan vad jag tycker om mitt jobb. Jag vill ju sluta hehe..

Jag agerat inte ens under mötet med min chef. Hon var känslosam och hon ville ha kvar mig. Men det var inte hon som styrde frågan. Hon har pratat med sin chef, verksamhetschef. Hon vill kunna återanställa mig om det bli bättre på ekonomi men jag tror knappast jag vill ha tillbaka det här jobbet. Jag får bra referens från min chef oavsett.

 

Jag kommer att klara mig ekonomiskt. Jag kommer att få ett par tusen mindre per månad bara. Det är inte så farligt. Jag ser inga hinder att hitta ett nytt och bättre jobb idag. 

Mitt anställning går ut denna månaden, det är min sista månad på jobbet. Jag ser verkligen fram emot att gå vidare med mitt liv istället för att stanna kvar på samma ställe som saknar möjligheter till avancemang, utveckling eller förbättring....

whatever...hehe! // Glada hälsningar!

 

 

Vem vill stanna kvar hos en fattiglapp till arbetsgivare?????

 

En fruktansvärt hemsk dag

Fy, jag har haft diarré hela dan. Jag mår inte jättedåligt men jag behöver gå på toa hela tiden och det bara rinner ut ur magen typ haha...Picadeli sallad från Hemköp var mycket värre.  Jag ska slänga all mat jag åt igår för säkethets skull.  

 

 

Dagens I-Landsproblem >> Årets sämsta adventskalender

 

mymuesli2go adventskalende för 599 kr

Vem fxn vill betala för dyra müsli???? Müsli är inte ett primärbehov - Grottmänniskor åt knappast musli till frukost eller hur!!!? mymuesli2go adventskalender känns mycket onödig. 

 

Söndag igen

Det var en bra dag igår, jag var ute och vandrade 7 km, har plockar lite svamp, städat och tvättat kläder. Men det händer inte så mycket hos mig idag pga dåligt väder. Hoppas på en bättre vecka!!!

Min söndag

Grusprinsen dök upp igår kväll. Jodå, han mår och leva hehe..

 

 

 

Har umgått med en kompis, har vart ute på långpromenad i det fins vädret. Fick även lite svamp idag =). Jag vill faktiskt plocka svamp i Höör. Höörr har bättre skog och svampar. 

 

 

 

 

 

Hushållsarbete tar aldrig slut. Jag har plutsat fönster, städat balkongen, städat hela huset och tvättat kläder hela förmiddagen. Men jag är inte klart för dagen =(.

 

 

 

 

Middagstips!

Ikväll blev det långkokt lammgrytbitar, med rödvin och matsvampar (har plockat idag). Köpte Lammgrytbitar med ben för 58 kr hos Coop. Lammgrytan tog 3 timmar, köttet blev mycket mört och bra, satan så gott =).

 

 

 

 

 

 

Jag äter inte dyrt. Man får vara mer kreativ i matlagning. Jag har en bekant som hatar matlagning och han äter bara för att kunna överleva. Hans matfilosofi är: "Ät och svälj mat, var glad med det du får" 😂 . Det låter så fruktansvärt deprimerande. Jag tycker vi ska kunna njuta av livet, lär oss leva i nuet! Det gäller även mat. Vad är annars syftet med att leva?????? 😂 🤣👻😎 .