mel@ni

Kategori: Allmänt

Vad är detta?

Jag är så jäxla förbannad på Lunds kommun. Min hyresvärd har precis satt upp det här. Mitt bostadsområde var ett lugnt område innan, men nu ser det ut som en jäxla flyktingförläggning. Jag vet Lunds kommun placerar ut nyanlända flyktingar i vanliga bostadsområden, då gäller det i hela Lund. Men de säger inte högt för att de är rädda för upplopp. Men Malmö är nog mycket värre än Lund. 

 

En framtida statskupp är långt ifrån uteslutet. 

 

Hittat en grillplats

Jag tog kontakt med min hyresvärd, fick veta det finns EN GRILLPLATS där jag bor. Det är super ju =).

 

 

 

 

Matfusket

Jag älskar bär, men jag köper sällan jordgubbar för att jag vet svenska jordgubbar är kraftigt besprutade idag.

Jag har köpt en liter jordgubbar för 26 kr. Jordgubbar kom från en lokal leverantör. Tre jordgubbar var jättesöta, och resten var vattniga och smaklösa. Smakade nästan plast!!!

Jo, jag är besviken. Jordgubbar är ingen självklarhet till midsommar i år. Jag tycker svenska jordgubbar är överskattad och jordgubbarna är inte lika goda som förr i tiden. Och kvalitén är under all kritik. 

 

Dagens svenska jordgubbar = gift 

Åhléns Stockholm

En dålig dag

Jag blev matförgiftade igår. Jag tror det var den där vego-korven som ställde till det. Jag har fortfarande lite i magen idag..fyy..

Från Smartson

Sommarkortet har kommit

Dyrt och inte prisvärt.

Så fruktansvärt

Jag är så trött på värmen. Gräset är så jäkla bränd!!! Jag gillar värme, men helst utomlands. Jag vill inte ha värmen flera dagar i rad och utan regn.  Vad tycker ni ?? Om värmen i Sverige???

Vad händer idag

 

 

 

Jag är stressad.  Det är stökigt hos mig, men jag vill inte städa idag. Jag måste söka lite jobb och det tar ofantligt mycket tid. Det är inte roligt heller hehe...

 

 

Jag har beställt ett Jojo sommarkort. Kortet kostar 695 kr i år och gäller för två månader. Jag tycker inte det är prisvärt, för att det är tågförseningar typ varje dag just nu. Det kommer inte att bli bättre under sommaren.

 

 

 

 

Leggings från Nelly.com har kommit. Va bra!