mel@ni

Kategori: Allmänt

Åhléns rabattkod

Lukta som en svettis

Det har varit en varm och härlig dag. Jag har solat, tränat ute och svettas som en gris. Nu vet jag hur det känns att vara en äcklig svettis...fy...

Ha en bra kväll mina läsare! //

Från Malmö

Väla Helsingborg

Lite nöje.

Jag väntar på ...

Jag väntar fortfarande på Teskrinet från Twinings och kaffekapslar från L'or. Finns det någon här som har fått kaffekapslarna???

 

 

Jag väntar även på några beställningar från Amason, Sportoo.se, och teknikdelar.se. Nu vill jag inte handla mer. 

Semester i år???

Jag håller på att spara Tickets presentkort, men jag tycker inte Ticket har bra reseutbud. De har bara All Inclusive och charterresor för barnfamiljer. Det är ingenting för mig. Ticket har inga bra resepaket till USA heller. Men jag kan ändå köpa flygbiljetter via Ticket.  Jag får börja planera min resa till New York.

Jag har faktiskt ingen lust att resa i år, men jag tror inte det blir en varm sommar i Sverige i år. Jag kan dock tänka mig åka till Barcelona för att sola och bada i ett par dagar. Jag får se.

Väljer rätt betallösning

Jag har tagit kontakt Swedbank (är kund hos Swedbank), det gällde en köptransaktion.

Fick lite info om reklamera korttransaktionerDu kan alltid göra en köp- och kortreklamation via internetbanken, om du upptäckt ett kortköp som du själv inte har gjort, eller köpet har blivit fel. Men köp- och kortreklamation gäller bara köpet med kortbetalning. Köp- och kortreklamation gäller alltså inte Swish, banköverföring eller betalning via Klarna.

Jag vet inte hur köp- och kortreklamation fungerar hos andra banker, men jag kan tänka mig de har ungefär samma regler som Swedbank. 

 

MQ har Mid Season Sale. Jag har precis beställt ett par velvet skipants för 149 kr (399 kr). Jag har valt kortbetalning. Jag ska inte använda swish, banköverföring eller Klarna i fortsättningen. Man får även betala ränta för Klarna, det blir 3 kr för 2017. Jävla Klarna hehe... 3 kr är inte mycket pengar, MEN JAG HAR REDAN EN BANK. Det räcker för mig.

 

 

Dagar som kommer och går

Jag är uttråkad av mitt liv, och jag saknar Grusprinsen så fruktansvärt mycket! Det händer inte mycket här. 

Jag träffat en försäljare från Schweiz igår som försökte sälja knivar från Cervera (återförsäljare).

Han sa - Du kan ge knivarna till din man/make.

Mitt svar - Jag har ingen man.

Han fick inte kniven sålt men i slutet frågade han mig om jag vill träffa honom igen..hehe..

Hoppas det blir en bra dag idag!

Så fint väder

Så fint väder idag. Jag har suttit på balkongen och solat halva dan. Det händer annars inte så mycket i Lund. Jag får passa på att sola när det är 17 grader imorgon. Sen får vi dåligt väder hela veckan.Vad har ni gjort idag??

Känns inte bra

Jag är en fullt frisk person men jag är närsynt. Jag använder mest kontaktlinser, men jag har ett par glasögon som reserv . Jag var hos optiker idag, det gick inte så bra. 

Det är inget fel på högre ögat och ingenting har förändrat. Men synen har försämrats på vänstra ögat och ögat är lite skadat. Jag ska få en tid hos ögonläkare. Jag fick ett par nya glasögon för 900 kr, det var ett bra erbjudande. Men jag kan inte beställa eller få nya linser just nu för att vänstra ögat är lite skadat. 

Jag vill göra ögonlaser och skippa glasögon och kontaktlinser, men jag får se efter besöket hos ögonläkare. Det är skit jobbigt med glasögon, det går knappt att träna med glasögon idag.