mel@ni

Kategori: Allmänt

Så minns jag 2017

För mig var 2017 ett halvtaskigt år. Jag har fått massa fina skönhetsprodukter och för en billig peng. Det var bra! 

Den värsta händelsen under 2017 måste vara det där jääääääääääävla jobbet från Region Skåne. Och den bästa händelsen måste vara min sista arbetsdag på Region Skåne. Finally free from HEEEELL! 

Jag har lämnat den där människan. Jag är så jävla förbannad på honom för att han är alltid bortrest pga jobbet. Jag är ingen idiot. Jag förstår "Jobb är jobb. Han måste sköta sitt jobb." men han kan inte få allt. Jag har sagt till honom * Fortsätter vi såhär då kan du lika gärna gå ut på gatan och plocka upp en jävla dum bimbo istället" eller "Du får dö ensam istället". Näääädå, detta vill han fan inte ha.....jävla i-landsproblem!

Jag hoppas verkligen 2018 blir ett bra år för oss alla. - Förutom de som jobbar på Region Skåne. Rätt ska vara rätt. Karma kommer att straffa dessa människor. *God and Karma don't fucking care about your feelings.*

 

 

God Jul & Gott Nytt År & God fortsättning!

 

En jobbig dag

Stan

Har hämtat hem min beställning från Lindex, fick ett par trosor för 26,40 kr.

 

 

 

Det är bara Ica clemenstorget som har Quorn bullar. Jag tog bara en, jag tror inte Quorn bullar är goda. Coop Konsum har slut på Quorn färs (jag tog allt hehe...) men Stora Coop och CG har fortfarande Quorn färs. 

 

 

 

Vart tog snön vägen ??? 

 

 

 

 

 

 

Första snön har fallit

Nej, se det snöar, nej, se det snöar,
det var väl roligt, hurra! - Näääää, snön har smält bort haha...

Arg idag

Don't ask!

Min söndag - Har rensat frysen

Har precis rensat och frostat av frysen. Det gick fort, det tog bara 2 timmar, har slängt massa halvfabrikat mat. 

Det är första gången jag rensar min frys, har bott här i två år. Jag använder max 1/3 av frysen och jag har en jävla ren frys. Jag förstår mig inte på folk som fyller frysen. Speciellt folk som bor i städer. Mat som är fryst kommer så småningom att försämras i både smak och konsistens.  Mat som är fryst ska ätas upp inom ett halv eller ett år för att bakterier kan växa på köttet. *Jag har dock förståelse för folk som på landet.  

 

Min dag

ICA Clemenstorget, en butikskampanj.

 

 

 

Har hämtat hem min beställning från CDON, fick en fin parfymflaska!

 

 

 

Har lånat lite böcker.

 

 

 

Har köp en hälfte med 10 st julfrimärken för 65 kr, jag behöver frimärken till Tradera. Jag får ändå pengarna tillbaka i efterhand. 

Dåligt arbetsklimat & mental våldtäkt på jobbet

Normal 0 21 false false false SV X-NONE X-NONE

"Man kan känna sig våldtagen utan att vara det"

Jag har bara haft dålig erfarenhet av offentlig förvaltning. Jag känner jag har blivit mental våldtagen av min f.d. arbetsgivare och chef. Jo jag och min dåvarande arbetskollega blev jätte illa behandlad av arbetsgivaren och chefen. *Vi har pratat om det många gånger. Det handlat om dåligt arbetsklimat med nedskärningar och omorganisationer som orsakat psykisk misshandel och mental våldtäkt på arbetsplatsen. Det tog tyvärr tid innan vi insåg hur fruktansvärt det var med arbetsklimatet.

Det känns fortfarande jättejobbigt och såren är fortfarande vidöppna än idag. Jag är 100 % säker på min f.d. arbetskollega känner likadan idag.

Myndigheten som psykiskt misshandlar sina anställda är bara toppen på ett isberg. Vi tycker chefen borde rycka in! Javisst, men om det är chefen eller arbetsgivaren själv som mobbar och förödmjukar sina anställda? Vem ska då agera? Vem tar hand om arbetsgivaren/chefen? Och vad gör facken? Inte ett skit.

I dag straffas ingen arbetsgivare. Att få sin arbetsskadeanmälan prövad i dag är näst intill omöjligt, speciellt om man har en motpart som heter R.S, det skånska landstinget.

 

 

Ett tips till er som vill jobba eller ska jobba inom offentlig förvaltning

Litar fan aldrig på någon inom offentlig förvaltning. Det finns gott om folk med otillräcklig utbildning eller dåligt självförtroende som mobbar, förödmjukar och trasserar inom offentlig förvaltning.

Förbered dig på att använda våld för att överleva. - I krig och i ett dåligt arbetsklimat är allt tillåtet!//

 Mellandagsrea 2017

Mellandagsrean infaller mellan jul och nyår. På mellandagsrean kan man hitta alla möjliga produkter till låga priser. 

Jag tycker mellandagsrean är bättre än slutrean. Jag brukar handla kläder, hemelektronik och parfymer under mellandagsrean. Klädkedjorna brukar rea ut äldre modeller av kläder, skor och accessoarer. Vissa skönhetsbutiker rea även ut julboxar för halva priset. Detta sker alltid den 26/12. 

 

 

 

 

Jag ska köpa trosor och sängkläder i satin från Hemtex i år. Kanske en julbox från Kicks för halva priset. Jag gillar luktar gott men vi fick inte använda parfym på mitt förra jobba (de föredrar lukten av pungsvett. ). Men nu kan jag använda parfym igen. - Fan va jag hatar mitt gamla jobb.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Min julkrans

För att kransen ska få en vacker lyster och bättre hållbaret så sprayar jag den med hårspray. Går bra med bladglans.