mel@ni

Kategori: Allmänt

Ge blod

Jag ska ge blod idag. Det blir intresserad för att jag har gått ner rätt mycket i vikt och ändrat kost. Undrar hur mycket det har påverkat kroppen....

Blodcentralen i Lund är toppen. De har massa dryck och lätta mat på plats. Jag dricker mest dryck...haha..

Fungerar inte

Det går fortfarande inte att ladda upp bilder här...tyvärr.

Sensommar ?

Härligt väder med 21 grader i Lund idag. Det varma vädret påminner om sensommaren. Det blir nog ingen snö i Skåne i år. Jag behöver inte ett termostäcke i år heller, men jag ska ändå köpa ett termostäcke på Jysk.

Test - KFC Lund

Testat KFC Lund nu ikväll för första gången. 

 

 

Maten var bra, bättre än KFC vid Pågen i Malmö hehe...

En bra dag

Jag har haft ett yogapass idag, sen åt jag lunch på stan.

 

 

Har hämtat ut min beställning från Åhlens, en ansiktolja.

 

 

Jag var så sur idag. Jag fick hämta ut min beställning (Sport-BH) från Stadium på Nova Lund.

 

 

 

Jag var också på Jysk. Har köpt en platt kudde för 60 kr. Jag har betalat med ett presentkort på 50 kr, och 10 kr kontant. 

 

 

 

Vi ses ?

Jag ska åka till Malmö, vi hörs!

Snart fredag

Imorgon är det äntligen fredag, det är även min sista fredag då jag har tre yogapass. Första passet sker kl kl 6.15. Men jag måste vakna innan klockan fem för att värma upp kroppen. Jo det är tuff att ha tre pass på en dag, men nu kan jag byta ut ett pass till en annan dag. 

Glöm inte Gina tricot frukostshopping och Rituals Event imorgon. Nu måste jag göra min yogaläxa. Ni får ha en trevlig onsdagskväll. //Peace!

 

 

Strul med posten nu igen

Jag har fått ett sms avi från DHL för att hämta hem min beställning från Designonline. Men jag väntar fortfarande på en beställning från decathlon.se och Gogift, och de har problem med leverans. Det känns lite surt. Jag förstår inte varför alla har problem med leverans samtidigt. PostNords fel nu igen????

Ikea & kaffe

Nordstan