mel@ni.se

Kategori: Allmänt

Den nya bloggen

Den nya bloggen - https://melani.webblogg.se/

Måste flytta

Jag trivs ju ändå bra här. Men alltså, nu måste jag faktiskt fundera på att flytta min blogg från for.me till en annan tjänst. Det går att blogga via mobil men det går inte via dator. Jag återkopplar till er inom några dagar med en ny blogg ! // Peace

Test

Test

Happy New Year

Gott nytt år, bästa läsare !
Nu hoppas vi på en bra nystart för oss alla år 2021 ! Bloggportalen ligger tyvärr nere.


Ta hand om er!

Test

Test

My Heart Will Go On

My Heart Will Go On spelade på min kusins bröllop. Jag tyckte att den var sååååååå hemskt....HAHAHAHAHA.. My Heart Will Go On är och förblir en tidlös klassiker, men den här låten är ingen bra bröllopsmusik.

Ha en trevlig kväll alla läsare !

Denna jul

Jag ska åka hem till mina föräldrar för att fira jul, och träffa min farmor. Min farmor är ungefär 90 år. Hon är multisjuk och lever på mediciner. Det spelar fan ingen roll om jag besöka henne i virustider. Hon har inte många år kvar. 

 - En tredjedel av de som avlidit i covid-19 i år dog ensamma utan någon vid sin sida. Det är fruktansvärt ledsam och upprörande läsning. Jag skulle inte vilja dö ensam i ett jävla äldreboende utan anhörig vid sin sida.

Barns tankar om gråt | Förskoleforum

 

Julmat

Min gravad lax är klart. Med extra dill =).

 

 

 Julmaten som kan göra dig fet.

Vinylhandskar

Priserna på vinylhandskar har höjts rejält i virustider, från 69 kr till 179 kr. Det är detta som skrämmer mig mest...prishöjningen.

Sverige har haft pinsamt svårt med skyddsutrustning, munskydd, handsprit och provtagning. Jag anser att Sverige har misslyckats.

 

Klassisk fransk löksoppa

Klassisk fransk löksoppa tog två dagar. Det tog lång tid att koka fond, och karamellisera löken. Nästa gång gör jag bara halva satsen.

- Riktigt god löksoppa.