mel@ni

pyskfall

Det har varit ett tufft & ledsamt år. Jag har haft svårt att blogga. Om jag mår dåligt kan jag få ur mig det värsta på bloggen ????? -HAHAHAHA !

 

 

Mina tankar kring det som hände

Idag är jag fri, jag är inte rädd för honom längre. Men jag upplever en emotionell blockering som hindrar mig från att tänka klartDet kan vara väldigt blandade känslor som jag känner; jag kan känna mig arg, sorgfylld, död inombords, eller ingenting.

Ibland får jag "flashbacks" och "minnesbilder" av den traumatiska händelsen - Det är som om de två slår sitt barn framför mig, om och om och om igen. Jag gråter varje gång jag tänker på det.  

Jag hoppas att socialtjänsten omhändertar sonen. Jag misstänker att sonen far illa och kan behöva skydd. Jag vet vad han är kapabel till och inte är kapabel till. Skulle inte förvåna mig om han våldta sitt eget barn och andra barn. 

Han har aldrig slagit mig men han har mörka sidor. Han är väldigt kontrollerande och manipulerar sin för egen vinning. Han manipulerar över lång tid och när man är fast är det svårt att se klart. Han saknar även empati och moral, har därmed ingen som helst förmåga att sätta sig in i andras känslor. Han lever i en väldigt ytlig värld, där livet ska se ut på ett visst viss. Han har orealistiska uppfattningar om verkligheten och han tänker inte utanför ramarna. 

Jag har inget att dölja! Jag är bara en ärlig människa för jag säger alltid vad jag tycker. Den där tjejen är nog inte riktigt frisk i huvudet. Ingen vettig människa vill ha ett barn med pedofil/förövare ?????! 

 

 

 

 

 

Tre frågor till er läsare 

1. Om du vore ett barn (typ under 11 år), skulle du vilja vara tillsammans med en 27årig man ????

2. Om du vore ett barn, skulle du vilja vara tillsammans med en vuxen person i 9 år ????

3. Om du vore en mindreårig, skulle du vilja ha ett barn med en 36årig man när du var mindreårig ?

 

 

Alla dessa frågor… – I AM MISS EVIL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas