mel@ni

DET SJUKASTE JAG HAR VARIT MED OM

Jag fick en obehaglig upplevelse i sommars. En äcklig gubbe i 60-årsåldern i samma bostadsområde gjorde intrång i min lägenhet. Det hände en kväll efter klockan 10. Han var inte våldsam men jag var livrädd. Han ville ta på mig, jag trodde fan han skulle våldta mig. Då lackade jag ur och skrek åt honom. Min tanke var förstås närmast att jag skulle slå ihjäl honom. Jag polisanmälde aldrig honom eftersom jag visste inte vad han hetteJag önskar att jag hade anmält honom. 
 
Nyckel - Kulturparken Småland / Smålands museum / DigitaltMuseum
 
 
Jag pratade med mina grannar och vänner om det direkt efter händelsen. Många var chockade och arga på hela situationen, förutom en person som inte visar empati och sympati. Kan ni gissar vem som inte visar empati och sympati - Pedofilmannen från Carolikvarteren i Malmö.
Varningsklockorna ringde, Han började prata konstigt och ställde en del märkliga frågor. Jag fick en känsla i magen att något inte stämde och tyvärr så stämde den känslan. Min tanke var att han kunde vara en mördare eller en pedofil. *De kriminella försvarar alltid andra kriminella. 

 

- Damn, jag hade rätt !
 
 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas