mel@ni

Filmstaden under epidemin

Jag har just fått ett mail från Filmstaden:

 

Bästa medlem,

För oss på Filmstaden är våra gästers och medarbetares säkerhet och välbefinnande av största vikt. Vi bevakar noggrant utvecklingen och den information som kommer från folkhälsomyndigheten rörande utvecklingen av Coronaviruset. Med anledning av rådande situation vill vi informera dig om de åtgärder vi vidtar på våra biografer.

Vi vill att du ska känna dig trygg hos oss och begränsar därför antalet bokningsbara platser i våra salonger, i enlighet med regeringens riktlinjer. Det betyder att det blir mer utrymme mellan dig och andra gäster. Denna åtgärd trädde i kraft i torsdags, 12 mars. Vi har även tagit bort extrakostnaden för våra VIP-stolar, för att ge dig ännu mer flexibilitet när du väljer plats. I mindre biosalonger är nu enbart 60% av platserna tillgängliga för bokning, och när antalet uppnåtts kommer visningen att visas som ”slutsåld”. I våra större biosalonger kommer max 100 platser att vara bokningsbara.

Vi kommer fortsatt att vidta alla försiktighetsåtgärder för att säkerställa att våra biografer förblir så rena och hygieniska som möjligt (hahahaha). Detta inkluderar en ökad städfrekvens av alla kontaktytor, som till exempel våra kassor, biljettautomater, glasytor, räcken, dörrhandtag, rulltrappor och toaletter. Våra medarbetare på biograferna informeras också fortlöpande om förbättrade rutiner kring hygien och handtvätt...bla..bla...bla..

 

Det låter bra. Jag vill gå på bio till helgen. Jag vill se filmen "The Hunt".

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas