mel@ni.se

Folk som inte duschar efter gymmet

Jag duschar alltid efter ett hårt yogapass för att jag/vi svettas enormt mycket under yogan. Då tvättar jag kroppen snabbt men inte håret. 

När jag tränade på mitt lokala gym märkte jag att många kvinnor/tjejer aldrig duschat efter träning. I min yogaskola händer samma sak. Jag förstår mig inte på de människor som inte duschar folk inte efter ett hårt träningspass. Det är okej att skippa duschen om du nära bor ditt gym. Däremot så tycker jag att det är  äckligt att sitta på bussen med någon som har haft ett hårt träningspass - Det är ju "dålig stil"att vistas bland folk och stinka svett.

Bildresultat för duscha

 

 

Jag har sett många kvinnor har kommenterat och gett samma svar på "duscha efter gymmet eller ej" i ett diskussionsforum. Så här lät svaret: 

A: Jag avskyr att duscha med andra närvarande. Dessutom är det hemskt att gå ut i kylan precis efter. Mycket skönare och bekvämare hemma, och då behöver man inte ta med ombyte och prylar heller. Man kan dessutom åka till gymmet ombytt.

B: Mycket skönare att duscha hemma där man kan duscha länge om man vill det, på gym är duscharna också oftast otrevligare. 

Problemet ligger nog inte i gymduschen och folket på gymmet. Jag tror att det handlar mycket om lathet och hur man ser på sig själv - hur vi tänker om oss själva och våra kroppar när vi är bland folk, låg eller dålig självkänsla. Jag tror också den nämnda gruppen (folk som dissar gymduschen) har en ganska omfattande problematik utöver sin hygien, och det är kanske inte rätt läge att döma de...???!! LoL

// Ha en trevlig måndagskväll!

Bildresultat för bajs

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas