mel@ni

Spapaket

Jag skulle vilja unna mig en spaweekend under våren! Men Ticket har inga spaweekends erbjudanden. Med andra ord, helt värdelösa erbjudanden.

Jag har kollat upp hotell-priserna. Jag kan boka en övernattning på Gothia Towers via Ticketett fyrstjärnigt hotell i centrala Göteborg. Som hotellgäst på Gothia Towers får man ett bättre pris på spa på Upper HouseUpper House är ett femstjärnigt systerhotell till Gothia Towers, med en restaurang med en Michelins stjärna och ett spa. 

En övernattning på Gothia Towers kostar ungefär 2o00 kr i snitt för två personer men jag kan få en övernattning för 1400 kr i början av april. Jag betalar då bara för maten, spapaketet och transporten men inte för övernattningen. 

 

 

 

Jag väljer nog spapaket Experience Small, 795:-/person måndag-torsdag. I priset ingår den utanpåhängande champagnepoolen, hamam, bastur, djungeldusch och en relaxavdelning där man kan koppla av och njuta av utsikten. Jag gillar champagnepoolen”. Det är en bassäng som hänger på fasaden i ett hörn på 19:e våningen.

Bildresultat för champagnepoolen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas