mel@ni

It Chapter 2

Såg filmen "It Chapter 2" igår

Först lite om handlingen: Efter händelserna under sommaren 1989 kommer Det (Pennywise) tillbaka. Losers Club håller sitt löfte och återvänder till staden Derry för att sätta stopp för ondskan en gång för alla.

 

Clownskräcken är över oss! 

Relaterad bild

 

 

Första gången jag såg "It Chapter 1" var den skrämmande som bara den. Det kändes mer som en thriller det här gången. Den nästan 3 timmar långa speltiden kändes inte långt för att det händer mycket saker hela tiden. 

Det var en mycket bra och välgjord thriller. Handlingen och den röda tråden var mycket klart och tydligt. Alla dessa skämt i filmen var däremot en smula för mycket. 

 

 

 

Det finns inte så mycket att klaga på i den här filmen. Jag älskar "It Chapter 2" mer än ettan. Tycker Bill Skarsgårds Pennywise är sämre denna gången, men denna gången fokuserar man mer på "de barnen" i filmen än skräckclownen. Annars är Bill Skarsgård en lysande skådespelare. Han är BÄTTRE än Alexander Skarsgård. Alexander Skarsgård suger som fxn haha! 

Jag kan varmt rekommendera filmen. Du behöver inte ha sett den första filmen för att förstå "It Chapter 2"men förvänta dig inte en skäckfilm som Saw! 

4/5 är mitt betyg!

Relaterad bild

 

 

 
 
 
 
Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas