mel@ni

Knives Out

Knives Out 2019

Handling: När den berömda kriminalförfattaren Harlan Thrombey hittas död på sin egendom strax efter sin 85-årsdag, landar på något mystiskt sätt uppgiften att utreda mordet hos den nyfikne detektiven Benoit Blanc. Med såväl Harlans dysfunktionella familj som hans hängivna personal på listan över misstänkta, tvingas Blanc slingra sig genom ett nät av lögner och villospår för att avslöja sanningen om Harlans allt för tidiga död.

Regissör: Rian Johnson

Relaterad bild

 

 

Är Knives Out en fantastisk mästerverk? Nej, det är ett väldigt underhållande och kul film. Första och andra akten av dramakomedin är välgjort med bra dialog och handling, men tredje och sista akten känns lite slapp och slarvigt skriven. Vissa scener och vem är den skyldige bland halvdussinet misstänkta är lite väl förutsättbar och faller på slutet. 

Bra skådespelarinsatser (oftast) men lite ojämnt tempo i slutet. Det är synd att skådespelarinsatser har inte utnyttjats till fullo. Fokus har hamnat alldeles för mycket på enskilda personer i filmen. Det finns lite rasistiska inslag som figurerar i filmen och det påminner mig om Terminator: dark fate Fruktansvärt att utnyttja illegal migration i filmen. Det är alltid vita feta kränkta män som skriver historier och filmer....Oh La La..

Knives Out är förmodligen bättre än The rise of skywalker! 

Betyg 4/5

 

 

The Last Jedi av Rian Johnson och Disney är fortfartande den sämsta, värsta och vidrigaste Star Wars-trilogin jag någonsin har sett i hela mitt liv. Allt är inte bara Rian Johnsons fel, allt är bara Disneys, Bob Igers och Kathleen Kennedys fel. Kathleen Kennedy förtjänar att dö för att hon är en rutten jävla vidrig människa. 

Bildresultat för kathleen kennedy meme

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas