mel@ni

Paypal & lyko

Det här inlägget är för er som är redan kund/medlem i Paypal för att jag vill inte rekommendera Paypal som betalningsmetod. Paypal tar betalt så fort det blir fel. 

Just nu får du 100 kr att handla för. Du måste aktiviera erbjudaden på ditt Paypal-konto för att kunna ta del av erbjudanden. Paypal sätter sen in 100 kr på ditt konto. Ni kan alltså handla gratis för 100 kr utan insättning. 

 

 

 

 

Jag har beställt Moroccanoil Original hårolja från Lyko. Håroljan kostat 119 kr, kampanjpris. Jag har också fått en gåva på köpet, fått samma hårolja i 10 ml värdet 79 kr. Köpet har kombinerats med Refunder. Jag har inte fått återbäringen. - Jag får se vad som händer där....

 

 

 

 

Köpet blev i alla fall 19 kr, då har jag utnyttjat 100 kr från Paypal och fått hårvårdsprodukter för 198 kr. 

*Lyko har två rabattkoder. Registrerar dig och få 10 % rabatt på ett köp, eller du får 100 kr rabatt vid köp för minst 300 kr (värningserbjudanden). 

Värningserbjudanden är bäst om du handla mycket på en gång. Du kan handla lite över 300 kr och få 100 kr rabatt. Och utnyttja 100 kr från Paypal.

Då får du 200 kr rabatt och betala bara ca 100 kr på ett köp över 300 kr. Det motsvarar ungefär 66,6% rabatt på köpet. *Rabattkod kan inte kombineras med en återbäringstjänst. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas