mel@ni

SF - "Sune vs Sune"

Måndagen 12 november klockan 17:30 har du chansen att ta med familjen (eller ett barn i ditt liv) på en riktig helkväll, då SF förhandsvisar det svenska familjeäventyret "Sune vs Sune". Dessutom bjuder SF på popcorn och dryck. Som Guldmedlem har du möjlighet att gå på förhandsvisningen. 

 

Jag vill inte ge SF gratis reklam. Tycker SF är så jäxla vidrig snål mot oss som inte är guldmedlemmar. Inte ok att guldmedlemmar få fyra biljetter/per medlem. Det är klart att vi som inte är guldmedlemmar får inga biljetter till förhandvisningen. 

Det är kul att gå på förhandvisningar, jag säger inte nej till gratis popcorn och dryck haha...Men den där filmen "Sune vs Sune" är inte ett måste. Jag tror inte filmen är bra. 

Vet ni hur mycket en guldmedlem kostar??? Jag har räknat ut. För att bli guldmedlem behöver du tjäna in 1500 nivågrundande poäng ELLER göra 10 poänggivande besök under ditt medlemsår. En biobiljett kostar i snitt 125 kr/per person. Folk köper även snacks och läsk på bion. En biobesök kostar alltså ungefär 200 kr/per person i snitt.

 

10 poänggivande besök = Ungefär 2000 kr/per person & medlemsår. Det är rån! 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas