mel@ni

En hemsk vecka

Det har varit en sån hemsk veckaJag har glömt att ta mina järntabletter flera dagar i sträck efter blodgivningenSen i tisdagskväll har jag mått jättekonstigt; värsta huvudvärk, yrsel, illamående och har spytt två dagar i rad ðŸ¤¢. Helvete, jag har inte kunnat göra yoga i två dagar ðŸ˜­ðŸ˜­ðŸ˜­. 

Idag mår jag bättre, jag ska försöka göra lite yoga men jag får se. Tydligen är det så att järnvärdet kan gå ner vid intensiv träning "yoga". Det tar också tid att bilda nya röda blodkroppar. Jag tror min yoga och kost har påverkat. Järntabletter hjälper inte heller för att jag äta inte lika mycket kött som en vanlig person längre - köttintagning är ungefär 200 -250 g protein per dag. Och min köttintagning ligger på ungefär 400-500 g per vecka, mest från fisk. Men fisk innehåller inte lika mycket järn som inälvs- och blodmat "kött", därför tar det längre tid för kroppen att bilda nya blodkroppar. 

Jag vet inte om jag kan ge blod längre, för att jag vill inte ge upp yogan och kostplanen. Jag måste tänka på saken och fråga min yogalärare ðŸ˜£.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas